Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Normandia
Director del Fútbol

2015.04.27. 18:26:37

hank1ee írta:
Normandia írta: Ìgy igaz a negyeddöntőt abszolválták az elődöntőt nem. Szerintem nem mondtam mást én sem.
Én csak azt mondom, hogy az eredményeit úgy a barcánál, mint a bayernnál már beìrták a sporttörténetekkel foglalkozó könyvekbe azt már jegyzik és ezeket nem befolyásolja, hogy most nyer e bl- t vagy sem. Max bőviti azt. Egyébként meg nem vagyok biztos a sikerünkbe, Pep makacssága ide vagy oda. LE- nek még kellene idő, hogy a szisztéma úgy működjön, ahogy kell. Persze, ha továbbjutunk az sem baj:D
Jó, igaz, nem írnám le én se a Bayernt, ki vagyok én, hogy kijelentsem, hogy továbbjutunk. A tavalyi Atlético elleni negyeddöntőn már latolgattam 99-1 %-ban az esélyeket a javunkra, az is jól bejött... :mrgreen: LE-s dologban egyetértek, egy Real ellen elbukott döntő nekem nagyon fájna, ha a Bayernen át is lépnénk, de ha bejutnánk, nagyjából ugyanaz jutna az eszembe, ami a németekkel volt a vb-n. Kikövezték maguknak az utat, kérdés nélkül agyonverték az erős ellenfeleket, és nyertek is a végén a kisebb meglepetés Argentína ellen. Egy City-PSG-Bayern után szerintem meglenne a döntő is, bár ki tudja - ez már rég másik topik, meg LE is, akivel kapcsolatban egyetértek, de akkor is nagyon jól összehozta már idénre is, ha összejönne, miért ne jöjjön össze?
Egyetértünk.:-D és abban is, ha túljutunk a bayernen, akkor már bl is meg kell myernünk, az akkor már nem lehet másképpen. Ettől függetlenűl én szúrkolok Pepnek a többi cìm abszolválásában a BL- en kìvűl:-D:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.27. 18:02:02

Normandia írta: Ìgy igaz a negyeddöntőt abszolválták az elődöntőt nem. Szerintem nem mondtam mást én sem.
Én csak azt mondom, hogy az eredményeit úgy a barcánál, mint a bayernnál már beìrták a sporttörténetekkel foglalkozó könyvekbe azt már jegyzik és ezeket nem befolyásolja, hogy most nyer e bl- t vagy sem. Max bőviti azt. Egyébként meg nem vagyok biztos a sikerünkbe, Pep makacssága ide vagy oda. LE- nek még kellene idő, hogy a szisztéma úgy működjön, ahogy kell. Persze, ha továbbjutunk az sem baj:D
Jó, igaz, nem írnám le én se a Bayernt, ki vagyok én, hogy kijelentsem, hogy továbbjutunk. A tavalyi Atlético elleni negyeddöntőn már latolgattam 99-1 %-ban az esélyeket a javunkra, az is jól bejött... :mrgreen: LE-s dologban egyetértek, egy Real ellen elbukott döntő nekem nagyon fájna, ha a Bayernen át is lépnénk, de ha bejutnánk, nagyjából ugyanaz jutna az eszembe, ami a németekkel volt a vb-n. Kikövezték maguknak az utat, kérdés nélkül agyonverték az erős ellenfeleket, és nyertek is a végén a kisebb meglepetés Argentína ellen. Egy City-PSG-Bayern után szerintem meglenne a döntő is, bár ki tudja - ez már rég másik topik, meg LE is, akivel kapcsolatban egyetértek, de akkor is nagyon jól összehozta már idénre is, ha összejönne, miért ne jöjjön össze?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Normandia
Director del Fútbol

2015.04.27. 17:22:51

hank1ee írta: Több szempontból is sántít ez egy kicsit. Egyrészt a német bajnokság a Bayernnek nem kihívás, ezt mindenkinek látnia kell. Annyira evidencia, hogy behúzzák a ligát még több évig zsinórban, hogy nem kifejezés. A Dortmund leépítésével (amit ők csináltak) az egyetlen komoly kihívójuk is elszállt, még jobban leszakadt a bajorokról a mezőny. A Wolfsburg még nincs, és a közeljövőben nem is lesz azon a szinten, hogy esélyes legyen a Bayern ellen. Guardiola nagyon jól tudta, hogy ez vár rá ott, a biztos bajnoki siker, váltig állítom, hogy óriási szerepe volt ennek, hogy odament, mondhatni garantáltak a német trófeák.

Heynckes nem lépett le egyébként, csak vissza akart vonulni, bőven elhiszem neki, hogy fáradt volt. Csakhogy jött a BL-győzelem, ami adott neki annyi energiát, hogy mégis folytatni akarta, de addigra már szerződtették Guardiolát.

Ha Pep meg akarja mutatni, itt a lehetőség, a Barca ellen bizonyíthat (nem fog, a makacssága miatt ki fognak esni). Amúgy tavaly pont eggyel tovább jutottak a negyeddöntőnél, mivel elődöntősök voltak a Real Madrid ellen.
Ìgy igaz a negyeddöntőt abszolválták az elődöntőt nem. Szerintem nem mondtam mást én sem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2015.04.27. 16:45:53

Normandia írta:Ugyan már, valaki komolyan gondolja, hogy Pep nimbuszát befolyásolhatja, ha nem nyer bl-t a bayern-nel. Max a bayern drukkerek gondolhatják ezt, de az amúgy is egy különleges etvasz. Az eredményei akkor is megvannak, ha éppen nem fog sikerülni neki. Azt már nem lehet elvenni tőle. Egyébként állítom, hogy az előző sikeredzővel se lettek volna bl győztesek tavaly. Nem véletlenül lépet le, fáradságra meg az ég tudja mire hivatkozva. Abban a csapatban annyi volt, Pep meg megpróbált egy kis színt vinni a robotfocijukba néhány új arccal. Szerintem a tavalyi negyeddöntő is csúcs volt attol a gárdától.
Attól függ, mit értünk nimbuszon. Ha idén nem lesz BL győzelem, akkor Bayern legenda nem lesz belőle. Lehet, hogy kiszolgálja a szerződését, de hosszabbítás nem lesz és nem ő fogja irányítani a korosztályváltásukat. Ettől még kaphat jó szerződést más országban.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.27. 16:41:55

Normandia írta:Ugyan már, valaki komolyan gondolja, hogy Pep nimbuszát befolyásolhatja, ha nem nyer bl-t a bayern-nel. Max a bayern drukkerek gondolhatják ezt, de az amúgy is egy különleges etvasz. Az eredményei akkor is megvannak, ha éppen nem fog sikerülni neki. Azt már nem lehet elvenni tőle. Egyébként állítom, hogy az előző sikeredzővel se lettek volna bl győztesek tavaly. Nem véletlenül lépet le, fáradságra meg az ég tudja mire hivatkozva. Abban a csapatban annyi volt, Pep meg megpróbált egy kis színt vinni a robotfocijukba néhány új arccal. Szerintem a tavalyi negyeddöntő is csúcs volt attol a gárdától.
Több szempontból is sántít ez egy kicsit. Egyrészt a német bajnokság a Bayernnek nem kihívás, ezt mindenkinek látnia kell. Annyira evidencia, hogy behúzzák a ligát még több évig zsinórban, hogy nem kifejezés. A Dortmund leépítésével (amit ők csináltak) az egyetlen komoly kihívójuk is elszállt, még jobban leszakadt a bajorokról a mezőny. A Wolfsburg még nincs, és a közeljövőben nem is lesz azon a szinten, hogy esélyes legyen a Bayern ellen. Guardiola nagyon jól tudta, hogy ez vár rá ott, a biztos bajnoki siker, váltig állítom, hogy óriási szerepe volt ennek, hogy odament, mondhatni garantáltak a német trófeák.

Heynckes nem lépett le egyébként, csak vissza akart vonulni, bőven elhiszem neki, hogy fáradt volt. Csakhogy jött a BL-győzelem, ami adott neki annyi energiát, hogy mégis folytatni akarta, de addigra már szerződtették Guardiolát.

Ha Pep meg akarja mutatni, itt a lehetőség, a Barca ellen bizonyíthat (nem fog, a makacssága miatt ki fognak esni). Amúgy tavaly pont eggyel tovább jutottak a negyeddöntőnél, mivel elődöntősök voltak a Real Madrid ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2015.04.27. 16:47:17-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Normandia
Director del Fútbol

2015.04.27. 16:15:15

Ugyan már, valaki komolyan gondolja, hogy Pep nimbuszát befolyásolhatja, ha nem nyer bl-t a bayern-nel. Max a bayern drukkerek gondolhatják ezt, de az amúgy is egy különleges etvasz. Az eredményei akkor is megvannak, ha éppen nem fog sikerülni neki. Azt már nem lehet elvenni tőle. Egyébként állítom, hogy az előző sikeredzővel se lettek volna bl győztesek tavaly. Nem véletlenül lépet le, fáradságra meg az ég tudja mire hivatkozva. Abban a csapatban annyi volt, Pep meg megpróbált egy kis színt vinni a robotfocijukba néhány új arccal. Szerintem a tavalyi negyeddöntő is csúcs volt attol a gárdától.
Feast4
Director del Fútbol

2015.04.27. 15:48:38

crixus írta:
Feast4 írta: Már ha a tavalyi madrid meccsre gondolsz az még megbocsátható volt, új edző új csapatnál stb. De ha netán megint kiesnek szerintem nem fogják lenyelni a németek.
Igen, a németek annyira nem kedvelik, méghozzá a spanyolosítás, stílusváltás miatt. De idióták lesznek, ha kiteszik egy BL-kiesés esetén. Az pedig abszolút nevetséges kijelentés, hogy ha most kiesnek az összetörné Pep edzői legendáját. A bajorokkal tavaly 6-ból négy hivatalos kupát begyűjtött, plusz egy német ligakupát, idén eddig a ligakupát szintén begyűjtötték, a szuperkupát elbukták. A Bajnokságot utcahosszal vezetik, a kupában a Dortmunddal meccselnek az elődöntőben. Idén is lehet 4 kupából 2, ha kiesnek a BL-ből akkor is. És azért az sem elhanyagolható, hogy az elődöntőig mentek tavaly is, idén is itt tartanak.
Egy olyan edző, aki 6 első osztályban eltöltött idényéből 5ször bajnoki címet nyert eléggé legendaszagú úgy, hogy a BL-ben minden évben legalább az elődöntőig ment, 2szer győzött is. A mai topfutballban ez a két versenysorozat "számít", a többi "dísz". :roll:
Teljesen egyetértek egy részével amit mondasz.

De vegyük a tényeket a Bayern Münchennél a bajnoki cím nev elvárás hanem alap.Egy Bayern szurkoló nem úgy indul a szezonnak hogy hátha bajnok lesz a csapat hanem úgy indul neki a csapat bajnok.A bajnoki címek itt nem erősítik meg az edzőt mert minimum elvárás.Ez Pepen is látszik.Nagy a nyomas rajta.Ha nyer a csapat a Bayern bika erős ha veszít Pep hülye.Másrészt Kroos távozása Mandzskucs és most Schweinsteiger eseténis szállnaka pletykák ezek igen csak hergelik a szurkolókat.Hiába jönnek a spanyolok ha nemzetközi eredmény nem lesz eredmény nem fogják elfogadni. És igen bármelyik edző legendáját össze lehet törni.A special one se olyan speciális perpill.Nem nyert Blt a Reallal a Chelseavel nem nagyon jut előre nemzetközi kupában.Kapja is az ivet keményen.Egy edző mindig annyira jó mint a csapata legutóbb. Pepet Blt nyerni vitték a Bayernhez.A Real ellen tavaly úgy lefőttek mint a tea. És ahogy már elhangzott az a baj hogy közük se igazán volt hozzá.Ha most nem jut túl rajtunk valószínűleg a fejet veszik.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.04.27. 11:59:39

Pepnek alapvető értékmérő a továbbjutás - ezt a sorsolás is alátámasztja. Ha Barcelonában hülyére verik őket, az gyógyíthatatlan seb. Ha viszont reális a hazai visszavágó, mégis kiesnek, az kivégzi őt a hazai közönség előtt. Ez így továbbjutási kényszer számára. A vezetőség elfogadhatna indokokat, de a közönség nem.
Angela2015
Barça C
Kapcsolat:

2015.04.27. 10:31:01

ligát se tudja megnyerni!:) ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja!:) soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.04.24. 20:46:26

crixus írta:
Feast4 írta: Már ha a tavalyi madrid meccsre gondolsz az még megbocsátható volt, új edző új csapatnál stb. De ha netán megint kiesnek szerintem nem fogják lenyelni a németek.
Igen, a németek annyira nem kedvelik, méghozzá a spanyolosítás, stílusváltás miatt. De idióták lesznek, ha kiteszik egy BL-kiesés esetén. Az pedig abszolút nevetséges kijelentés, hogy ha most kiesnek az összetörné Pep edzői legendáját. A bajorokkal tavaly 6-ból négy hivatalos kupát begyűjtött, plusz egy német ligakupát, idén eddig a ligakupát szintén begyűjtötték, a szuperkupát elbukták. A Bajnokságot utcahosszal vezetik, a kupában a Dortmunddal meccselnek az elődöntőben. Idén is lehet 4 kupából 2, ha kiesnek a BL-ből akkor is. És azért az sem elhanyagolható, hogy az elődöntőig mentek tavaly is, idén is itt tartanak.
Egy olyan edző, aki 6 első osztályban eltöltött idényéből 5ször bajnoki címet nyert eléggé legendaszagú úgy, hogy a BL-ben minden évben legalább az elődöntőig ment, 2szer győzött is. A mai topfutballban ez a két versenysorozat "számít", a többi "dísz". :roll:
Úgy van, ahogy mondod. De tavaly sem az volt a probléma, hogy kiestek az elődöntőben, hanem az, hogy esélyük sem nagyon volt a Madrid ellen, azt azért lássuk be, címvédőként, ilyen erős kerettel ciki volt.
A Barca ellen sem szégyen kiesni, de újabb kiütéses vereség szerintem sem férne bele Pepnek a Bayernnél. De egyébként nem hiszem, hogy nagyon belefutnak a késbe, rendkívül szoros párharcra számítok, melyen apróságok dönthetnek.
Pep-et meg hagyjuk már. Majd ott fog állni a pálya szélén előre bámulva és semmit sem fog tudni, mert taktikát nem változtat, cserélni nem tud... Abból él, hogy egy tökéletes Barcelonával végigverte Európát (állandóan a legerősebb keretet feldobta, aztán ha gond volt például a Chelsea ellen csak állt és tartotta a száját és várta, hogy valamelyik klasszis megmentse a seggét). Könyörgöm abban a csapatban volt Alves - Abidal (akkori 2 legjobb szélső védője), Puyol, Xavi - Ini - Busi, Messi és a többiek. 20 edzőből 20 megcsinálta volna ugyanezt. Nem fogom elismerni, ha hülyének néztek akkor sem.
Ezt meg elég nagy böszmeségnek tartom. Pep Rijkaardtol egy romokban lévő Barcát vett át, melyből nagyon rövid időn belül a világ legjobb csapata lett. Xavi, Iniesta, Messi korábban is remek játékosok voltak, de Pep kezei alatt még magasabb szintre tudtak jutni, de az ő kezei alatt teljesedett ki Pique és Busquets is.
Egy olyan taktikát dolgozott ki, mellyel a világ nem tudott mit kezdeni. Jó, az utóbbi években már nem volt sikeres vele sem ő, sem a Barca, de évekig domináltuk Európát, erre pedig nagyon kevés csapat volt képes a labdarúgás történelme során.
Voltak persze gyengébb meccsek/párharcok, pl. 2009-ben a a Chelsea ellen. De mondjál egy olyan csapatot vagy válogatottat, amely úgy nyert BL/EB/VB-t, hogy ne lett volna egy húzósabb párharca? Mert volt a Realnak is tavaly, a Bayernnek is tavaly előtt, hogy a 2012-es Chelsea-ről ne is beszéljük, de a németek, spanyolok, olaszok, és a brazilok is megszenvedtek olykor a legutóbbi VB sikerükért. Talán éppen mi vagyunk azok, akiknek nem volt ilyen, 2011-ben nem volt méltó ellenfelünk :!:
Ott voltak a vesztes párharcaink, 2010-ben az Inter, majd két évvel később a Chelsea ellen. Ezeken nem játszottunk jól, de így is nagyon kevésen múlott a továbbjutás. Igazán nagy vereséget Pep négy éve alatt nem szenvedtünk :!:

Tavaly szerintem is benézte a Real elleni párharcot, de ő is csak ember, a többi nagy edzőnek, Mourinhonak, Fergussonnak, Ancelottinak stb. is voltak csúnyán eltaktikázott párharcai.
Annyira pedig tartom intelligens embernek, hogy tanult az esetből, és idén már futna bele még egyszer a késbe.
MessiFan
Llegenda del Barça

2015.04.24. 20:19:48

csababarca írta:ők még inkább abban a bűvöletben élnek, amit a 2012-13as szezonban elértek. Azt hiszik,hogy csak az a szint, mindent ahhoz mérnek. És ahhoz képest tényleg [auto_cenzúra] Pep, de ahhoz mindenki az lenne, mert megismételhetetlen, nem fenntartható. Főleg a BL-ben nem lehet egyeduralkodóvá válni, képtelenség.
Nálunk is hasonló a helyzet, de nem öl ilyen mértékeket talán.
Kicsit off, de most, hogy ezt így leírtad...
Ha az egészből csak annyit cserélnénk ki az elején, hogy Mi és hogy 2008-2009, ugyanolyan igaz lenne :D
Hihetetlenül nagy nyomás a legnagyobb európai csapatok edzőin, játékosain, mert ha valami rosszul sül el, vagy nincsenek jó formában, fejre áll a világ és elküldene minden szurkoló mindenkit mindenhova.

Szerencsére Lucho 100%ig tudatában van ennek és ezt szinte minden alkalommal elmondja, nem nagyon látszik rajta, hogy stresszelne amiatt, mert pontot vesztett, vagy rosszul játszott a csapat és ez kihat a játékosokra is.
A Pep érában egészen addig tartott a Kánaán, amíg el a rossz döntések sorozata el nem indult, és a kupák is fogyni kezdtek + a Real is felzárkózott elég rendesen, sőt.
Utána Guardila megunta és elment pihenni. Meglátjuk Lucho sorsa mi lesz.

Az elődöntőben az az érzésem, hogy felváltva fog dominálni mind2 csapat, hol 10 emberrel támadnak, hol 10 emberrel védekeznek majd.
Igazából csak a legnagyobb közhellyel tudnék élni: Az nyer, aki több helyzetet értékesít.
crixus
Entrenador del Barça

2015.04.24. 19:25:53

Feast4
Director del Fútbol

2015.04.24. 19:10:43

hank1ee írta:
Feast4 írta:Vicces helyzet állt elő.Ha tovább megyünk mi lehetünk az a csapat amelyik összetöri Pep edzői legendáját.
Madrid???
Már ha a tavalyi madrid meccsre gondolsz az még megbocsátható volt, új edző új csapatnál stb. De ha netán megint kiesnek szerintem nem fogják lenyelni a németek.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.24. 17:00:12

Feast4 írta:Vicces helyzet állt elő.Ha tovább megyünk mi lehetünk az a csapat amelyik összetöri Pep edzői legendáját.
Madrid???

Feast4
Director del Fútbol

2015.04.24. 16:12:25

Vicces helyzet állt elő.Ha tovább megyünk mi lehetünk az a csapat amelyik összetöri Pep edzői legendáját.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.04.17. 15:26:40

Erxy írta:az egyebkent tenyleg nem normalis hogy van vagy 11 serultje a bm-nek, az nem pechsorozat, ilyen szamu seruleseknel valaki nem dolgozik jol.
hogy ez most Pep vagy az orvosi csapat, az mi innen nem tudhatjuk.. de valtotatni kell valamin, hacsak nem akar Wengerkedni.
Mind a sérüléshullámban, mind a Porto elleni vereségben szükségképpen mindenki benne van, akinek felelős szerepe van. Nem csak az edzői stáb és az orvosi stáb, hanem a vezetőség is. Pár hónapja két kerettagukat is elengedték és nem hoztak senkit, mondván, hogy nagyon erős a keretük.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.04.17. 13:07:43

visca el barca írta:most olvasom, hogy "kirúgatta" az összes orvost (felmondtak), mert elvileg rájuk fogta a gyenge bl negyeddöntő eredményt, mondván sok a sérült. olvasgatom a kommenteket és iszonyat megdöbbenve látom, hogy a bayernesek 90%-a rühelli. mintha kiestek volna a bundesligából... sokszor beszélgetek egy-két bayernes ismerősömmel, amugy sem egyszerű szurkolói faj... :lol:

ők még inkább abban a bűvöletben élnek, amit a 2012-13as szezonban elértek. Azt hiszik,hogy csak az a szint, mindent ahhoz mérnek. És ahhoz képest tényleg [auto_cenzúra] Pep, de ahhoz mindenki az lenne, mert megismételhetetlen, nem fenntartható. Főleg a BL-ben nem lehet egyeduralkodóvá válni, képtelenség.
Nálunk is hasonló a helyzet, de nem öl ilyen mértékeket talán.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Erxy
Entrenador del Barça

2015.04.17. 11:49:38

az egyebkent tenyleg nem normalis hogy van vagy 11 serultje a bm-nek, az nem pechsorozat, ilyen szamu seruleseknel valaki nem dolgozik jol.
hogy ez most Pep vagy az orvosi csapat, az mi innen nem tudhatjuk.. de valtotatni kell valamin, hacsak nem akar Wengerkedni.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.17. 11:31:11

most olvasom, hogy "kirúgatta" az összes orvost (felmondtak), mert elvileg rájuk fogta a gyenge bl negyeddöntő eredményt, mondván sok a sérült. olvasgatom a kommenteket és iszonyat megdöbbenve látom, hogy a bayernesek 90%-a rühelli. mintha kiestek volna a bundesligából... sokszor beszélgetek egy-két bayernes ismerősömmel, amugy sem egyszerű szurkolói faj... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2015.04.17. 12:18:47-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
brownieheaven
Jugador d'estrella

2015.04.09. 12:16:12

Samper írta:Rengeteg húlyeséget összeirkálnak szurkereink Pep pozíciójával kapcsolatban. Van a németeknél egy kitartó ellentábora, amelyik minden alkalmat felhasznál a gyalázására. De az szóba se jött, hogy ne szolgálná ki a három évét. Amin huzavona megy, az a hosszabbítás. Hol ő tartja korainak, hogy tovább elkötelezze magát, hol a Bayern se forszírozza annyira. Valójában arról van szó, hogy mennyire beszélhet bele Pep nyáron az igazolásokba - elengedésekbe.
Ez tipikusan rá jellemző dolog. Nálunk, ha visszaemlékszel, csak egy-egy évekre hosszabbított mindig, és szezon végéig ment mindig a találgatás, hogy marad-e. Szereti a forma kifejezni a függetlenségét, meg az idegeket borzolni,-már akinek-.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.09. 11:22:17

tegnap óriási volt :lol:

kapcsolgattam a tv-t, erre látom h a leverkusen-BM kupa negyeddöntőt adják, ahol egy 0-0s meccs után 11-es párbaj jön, mondom megnézem. elkezdték a rúgók, pep meg leült úgy semmi és senki által nem zavartatva háttal az egésznek egy kis sámlira, mint aki csak úgy horgászgat ott :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.04.09. 09:28:32

Rengeteg húlyeséget összeirkálnak szurkereink Pep pozíciójával kapcsolatban. Van a németeknél egy kitartó ellentábora, amelyik minden alkalmat felhasznál a gyalázására. De az szóba se jött, hogy ne szolgálná ki a három évét. Amin huzavona megy, az a hosszabbítás. Hol ő tartja korainak, hogy tovább elkötelezze magát, hol a Bayern se forszírozza annyira. Valójában arról van szó, hogy mennyire beszélhet bele Pep nyáron az igazolásokba - elengedésekbe.
kisadrian24
Barça B

2015.03.19. 16:10:38

Szerintem igaza volt a Digisportos csávónak a gólnál egy Visca El Barcát ordibált bele a sáljába. :lol: :lol:
Amúgy meg szerintem is arról van szó hogy csak felkészül a lehetséges ellenfelekből és ennyi csak közben visszatért bele a katalán habitus...biztos jóvolt kiszakadni egy kicsit a német hétköznapokból. :D
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.19. 15:33:12

Igazából én sem találok sok kivetnivalót ebben. Nem hiszem, hogy akárki képes lenne fapofával végignézni egy olyan meccset, ahol az a klub játszik, aki gyakorlatilag az élete volt. Kiskorától kezdve ott nevelkedett, játékosként és edzőként ott érte el a sikereit, a katalán öntudat pedig ezt csak fokozza.
Értem Sanama véleményét és Isten a tanúm valamelyest osztom is, de egyrészt közvetetten érdekelt ebben a meccsben, másrészt szerintem a játékosai is ismerik annyira, hogy tudja mit jelent neki a Barca. Az edzéseken meg a meccseken 100%, hogy ettől függetleníti magát, de akármennyire is profi kijönnek az ilyen reakciók. A gólnál pedig azért odatette a sálat a szája elé.

Kicsit sarkítva, de akkor abból is balhé lehet, ha mondjuk egy játékos a nevelőegyesülete/előző klubja ellen játszik, az odavágó 90. percében beveri a győztes gólt. A társak őrjöngenek, ő meg csak szépen visszasétál. Itt is mondhatnák a többiek/szurkolók, hogy nem elkötelezett a klubja iránt. Illetve egy játékostól is simán el tudnám képzelni amit Pep csinált.
Nyilván valamennyire más egy edző és egy játékos, de azért ez elég extrém helyzet, ha egy Brescia meccsen csinálja én is felvontam volna a szemöldököm, de össze sem lehetne hasonlítani a két esetet.
Forca Barca!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.19. 14:48:30

(abban az esetben ítélnem csak aggályosnak, ha egymás ellen játszaná a barca - bayern és saját csapata elleni megoldásnál csinálna ilyenek, ez egyértelmű. de erről persze közel sincs szó.)
Mekkora lenne: állnak a kispadnál, Messi bebőrözi Alaba-t, erre Pep felröhög. Én mondjuk ebben sem látok kivetni valót, de ezt tudjuk be annak, hogy egy szentimentális majom vagyok, aki szeret röhögni egy "vérre menő" meccsen is akár. :) Ezért szeretem a brazilokat.
Kép
Válasz küldése