Feast4 írta: ↑2021.09.21. 10:10:47
"Nézzék meg a játékoskeretet… Mit kellett volna játszanunk? Tiki-takát? "
az ember láthatólag teljesen összeomlott a helyzetben, már a játékosok nyílt leértékelésétől sem riad vissza, hogy az egoját védje újságírók előtt. nyilván mindenki érti, hogy miről beszél, és van igazsága, de egyrészt nem értékelheti le ennyire látványosan a játékosait, másrészt nem tagadhatja le ennyire a felelősségét egy kilátástalan ívelgetés után, a Granada ellen, otthon!
nagyon nehéz helyzetben kellett volna alkotnia, és nem feltétlen lenne szégyen, hogy neki nem sikerült, sztem kevesen képesek arra, hogy helytálljanak ilyen körülmények között.
de azzal, hogy ezt képtelen belátni és helyette ilyen kínos mondatokkal próbálja fenntartani az önértékelését, egyre tragikomikusabbá teszi a személyét. nem lennék a a helyében, és valahol sajnálom is őt, de muszáj lenne belátnia, hogy ez neki most nem megy. szerintem neki is felszabadítóbb lenne, mint ez a folytonos, szánalmas és paródiába illő önigazolás, amivel újabban már nem csak a szurkolókat idegesíti fel, hanem valszeg a játékosok előtt is elveszti az összes maradék respektjét.
pénz ide vagy oda, menjen inkább tényleg most, mert borzasztóan egészségtelenné vált az a viszony, ami közte, a szurkolók, a játékosok és a klub között kialakult. Laporta akkor tud hozni egy olyan arcot, aki már az ő embere, az ő döntése lesz, és akiért ilyen formán felelősséget is kell vállalnia.
másrészt most aktuálisan nagy kiadás a végkielégítése, de vajon mekkora összegektől esünk el, ha ne adj Isten nem lesz BL indulás, meg úgy egyáltalán, a töredék nézőszámokkal?
A Mundo már közben hozza a híreket, hogy a csütörtöki meccs függvénye merre tovább.
Apu kezdődik!
ezeket meg full nem értem. miért, mi lesz jobb, ha véletlen nyerünk csütörtökön?