Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
senkialfonz40
Capitá del Barça

2016.04.12. 20:25:45

Normandia írta: Ez nem bűncselekmény. A bűncselekmény az, ha hazahozzák a lóvét és az után nem fizetnek adót.
Csak egy kérdés, ha a tevékenységet egy adott országban végzik, abból az országból gond nélkül kivihetik a zsét? Már jogilag?
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.12. 20:17:06

Feast4 írta:
Normandia írta:...
Ha lentebb olvasol kb. ugyanezt irtam ke kissé konyhább nyelven. :)
Igazad van, leírtad. A lényeg abban van és a bűncselekmények akkor jönnek létre, ha az offshor országból visszahozott pénz után nem adóznak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.12. 20:01:08

Normandia írta:...
Ha lentebb olvasol kb. ugyanezt irtam ke kissé konyhább nyelven. :)
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.12. 19:38:06

Csak, hogy értse mindenki.:-D
Az offshore cégek lényege, hogy a cég a kiválasztott offshore ország adórendszerében adózik, ezzel jócskán megtakarít jövedelméből. Ez nem csalás, nem „kiskapu”, bárkinek lehetősége van kihasználni az offshore nyújtotta lehetőségeket.

Az offshore cég alapításának fő feltétele, hogy a kiválasztott országba csak vagyonukat helyezi ki az alapító vagy az alapító tagok csoportja, vagyis a cég gazdasági tevékenységét – azaz a termelést, eladást, vásárlást – nem az adott offshore ország területén végzik. Tehát az offshore cégnek csak a székhelye van az adott offshore állam területén. Így az offshore cég, illetve a külföldi országban alapított társaság nem azonos; az offshore cég egy teljesen külön álló, jogilag is külön szabályozott társaság. Az offshore cégek ilyen formában tudják élvezni az ország adózásának előnyeit.
Az offshore cégalapítás fő előnye tehát, hogy ezen országok területén a legtöbb esetben társasági adó és egyéb más adók nem terhelik az offshore cégeket, csupán egy minimális éves díjat kér az állam.

Másik fontos érv az offshore cégalapítás mellett, hogy jogilag egyszerűbb, ugyanakkor szabályozott rendszerekről van szó. Az adminisztrációs folyamatok lerövidülnek. Nincs felesleges papírmunka. Az offshore vállalatokkal szemben ezekben az országokban más-más elvárások vannak. A legtöbb különbség az adatszolgáltatásban és a céginformációk elérhetőségében van. De ezek az államok az offshore cégeknek lényegesen kedvezőbb feltételeket teremtenek, mint a helyi vállalatoknak.

Az előnyök között az egyik legfontosabb az anonimitás. Az offshore államok, és egyben az offshore cégek szempontjából is rendkívül fontos az adatvédelem, melyet az offshore területek titokvédelmi rendszere biztosít. Nemcsak az üzleti adatok védelmét tartják szemük előtt, de nagy figyelmet szentelnek a személyes adatok megóvására is.

Ez nem bűncselekmény. A bűncselekmény az, ha hazahozzák a lóvét és az után nem fizetnek adót.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.11. 19:37:22

Kash írta:Most lehet hülyeséget írok -nem nagyon értek én ehhez, ezt is hallottam valahol- viszont maguk az offshore cégek nem illegálisak és az sem az, ha valaki ilyen állományokban tartja a vagyonát, ezeknél a cégeknél nem kérdezik, honnan van a pénzed, valószínűleg ezért használják sokan, Messi valószínűleg ilyen cégeknél tartotta az elcsalt pénzét -már ha van-, maximum ezért kaphat büntetést, azaz adócsalásért, őket az sem érdekelné, ha befőttes üvegben vagy a zokniában tartaná. Ha ezzel mindenki tisztában volt és tökre feleslegesen írtam, akkor elnézést. :D
Én sem vagyok szakértő, de én úgy tudom hogy maga az offshore cég az valóban nem illegális, sőt az adóparadicsom országok még örülnek is ha náluk adózik valaki, csak nyilván a bibi az egészben az hogy a különbözetet ki kéne fizetni. :D Tehát van 10 milliód abból mondjuk itt adóznál 16%-ot de teszem azt Panamában csak 8%-ot te átviheted oda a pénzed csak a maradék nyolc százalékot ugyanúgy be kéne fizetned Magyarországon. És hát ezt szeretik eltüntetni. :D Plusz ugye több kulcsos adónál meg nem mindegy hogy mennyit vallasz be itt miközben máshol meg még van plusz jövedelmed. Tehát maga az offshore cég az teljesen működőképes csak hát adócsalás ha ezt nem tünteted fel és ezután nem adózol pluszban.
Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2016.04.11. 10:54:41

Most lehet hülyeséget írok -nem nagyon értek én ehhez, ezt is hallottam valahol- viszont maguk az offshore cégek nem illegálisak és az sem az, ha valaki ilyen állományokban tartja a vagyonát, ezeknél a cégeknél nem kérdezik, honnan van a pénzed, valószínűleg ezért használják sokan, Messi valószínűleg ilyen cégeknél tartotta az elcsalt pénzét -már ha van-, maximum ezért kaphat büntetést, azaz adócsalásért, őket az sem érdekelné, ha befőttes üvegben vagy a zokniában tartaná. Ha ezzel mindenki tisztában volt és tökre feleslegesen írtam, akkor elnézést. :D
Kép
splinter
Jugador del Barça

2016.04.11. 09:12:25

Mikor lesz a bírósági tárgyalása? (adó csalás) Valahogy mostanában nem?
tothnandor1
Barça B

2016.04.10. 18:26:18

Ez a tegnapi meccs kiábrándító volt. Az egész csapat mintha elfelejtette volna mindazt amiért imádom a Barca játékát: ötletesség, ritmusváltás, gólok és gólok...
Talán az esett leginkább rosszul, ami már az Atletico elleni meccsen is nyugtalanított: Messi mentális állapota. Ebből következik sajnos az önmagához képest enervált játék ami rányomta a bélyegét az egész csapat teljesítményére...
Az Atletico elleni 2:1 helyett minimum 4:1nek kellett volna lennie, odahaza, és több mint 50 percnyi emberelőnyben, és tegnap is illett volna minimum egyenlíteni.
Tévedés ne essék, nem akarom Leó nyakába varrni a dolgot, de mindkét meccsen voltak olyan helyzetei amiből máskor gólokat lő. Emberek vagyunk, lehetnek gyenge "pillanataink". Ok. De a csapatban nincs senki más aki magával ragadná, felrázhatná a többieket? Nincs más aki gólt, gólokat lőjön? / Suarez hiánya nem mentő körülmény! /Hová tűnik ilyenkor az ötletesség a többiekből is? Hol van az a csapatszellem, amelyet az egész világ megcsodált?...
Nem folytatom. Szörnyű éjszakám volt a fentiek miatt...Szeretnék kellemes várakozással leülni szerda este a tévé elé...Szeretném, ha a fenti füstölgésem, szertefoszlana, mint egy rossz álom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.05. 17:08:13

Olyan összeesküvés elméletet tudnék erre gyártani hogy ihajj, de nem teszem, viszont remélem sikerül már végre kimásznia ezekből a ""balhékból", mert egy 100%-osan a focira koncentráló Messi aranyat ér egy csapatban.

Real ellen nem megy neki a Lucho korszakban, de a Tico ellen hat meccsen öt gól, csak egyszer nem talált be. Szóval ma is remélhetőleg belebotlik. :D
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.05. 16:55:20

palesz77 írta:Mert amugy egy offshore ceg illegalais egyaltalan :-k Lehet en tudom rosszul, de etikai gondok vannak azzal inkabb, nem legalitasi problemak.

Ahogy elöttem is mondták ez tök változó.Nálunk pl. hazánk bafyjai és a politikai elit is gyakran használja ezért nem az.De tulajdonképpen nemzetközi jog szempontjából fórum shoppingnak minősül ami annyit tesz hogy saját magadra vonatkozó jog megváltoztatása előnyösebb elbírálás érdekében.Itt úgye ez adózási kötelezettség kimerülése volt.Bár az uniós jog és a nemzetközi jog is károsnak és elítélendőnek tartja az országokra van bízva etek szankcionálása.Na már most hogy a spanyol törvények ezt hogy kezelik arról lila dunsztom sincsde pl. Németországban marha nagy adóbirságok járnánk érte.Nagy általánosságban viszont elmondható hogy a cegjog szabályai alapján ami kb. ugyanúgy működik mindenhol nem illegális.
Kép
kfranky
Jugador del Barça

2016.04.05. 16:48:47

Alfa írta:[quote="kfranky a "Barca a Bajnokok Ligájában" csoportba "]

Én abban bízom, hogy Messire nem hat ez az egész off-shore-os balhé... Komolyan nem értem, ha valaki keres egy évben 35-40 millát alsó hangon, akkor miért kell még azzal az összeggel mókolni...
Adózzon le belőle 10-et, azért 25-30 millából is el lehet éldegélni egy ideig, szerintem. Nyilván az apja volt az agytröszt, de kétlem, hogy nem tudott róla..
Azt nyilatkozták , hogy nem volt cégben pénz és , hogy egy tanácsadó cég javasolta még anno. Elvileg emiatt a cég miatt folyik ellenük az eljárás adócsalásért . Nem tudom , hogy ez mennyire fedi a valóságot , de most tételezzük fel , hogy igen. Sem ő sem az apja nem tűnik túl okosnak ,valószínűleg a pénzügyekhez sem nagyon értenek és pont ezért bízták rá a pénzüket erre a cégre. Ők meg gondolom mondták , hogy figyelj Leo itt és itt tudunk neked spórolni ugye oké ? Messi meg nyilván rájuk hagyta mondván , hogy ők a szakemberek. Nem egy professzor Messi de annyira nyilván nem hülye , hogy a karrierjét 1-2 milláért kockáztassa. Én ezért nem hiszem , hogy ő tudott erről , ha pedig mégis akkor megérdemli azt a büntetést amit kapni fog.[/quote]

Egyetértünk. Én is úgy vélem, hogy max. az apja mókolhatott valamit. Nem tudom, kinek milyen viszonya van a faterjával, illetve milyen nevelést kapott, de ha nekem huszonakárhányévesen azt mondta a faterom, hogy a fű valahol hupikék, akkor én azt fenntartás nélkül elhittem.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.04.05. 16:22:44

Én ma bízok benne, és a trióban, jobb formában jönnek ki. Szeretném azt hinni, hogy nem pörögtek fel igazán a Classicora, még ha nehezemre is esik, és nem arról van szó, hogy a szezon legfontosabb szakaszának a kezdetén kerültek gödörbe a srácok formaügyileg. A legfontosabb, hogy hátul ne kapjunk gólt, de szerezzünk, és ez utóbbi szinte csak rajtuk fog múlni, hogy tudnak e villantani, vagy sem.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.05. 15:33:01

palesz77 írta:Mert amugy egy offshore ceg illegalais egyaltalan :-k Lehet en tudom rosszul, de etikai gondok vannak azzal inkabb, nem legalitasi problemak.

Az offshore tevékenység az adott helyszíneken zömmel ugyanolyan szabályozott jogterület, mint a cégjog más területei. Alapvetően az angolszász jog talaján alakult ki (a római jogon alapuló jogrendű országok ezt a gyakorlatot kevésbé ismerik, jellemző kivétel Liechtenstein, ahol ismert a profitábilis (nyereséges) alapítvány vö. Stiftung fogalma is). Az offshore tevékenység azért alakult ki, mert az angol királynő adómentességet adott a Csatorna-szigeteknek (Guernsey, Jersey, Man-sziget) cserébe védelmi erőfeszítéseikért. Az uralkodói adómentességet gyorsan felhasználták a pénzintézetek.

Az illetékességi területek jogalkotása modern és naprakész, ami a lehető legnagyobb jogi szabadságot és diszkréciót biztosítja a tulajdonosok számára, a pontos jogi környezet viszont országonként eltérő.

Az Európai Unió mint minden magas adóval és komoly államaparátussal rendelkező ország vagy régió az adóelkerülést és az offshore cégekkel való visszaélést károsnak tartja, és igyekszik kiküszöbölni.

Offshore cégek alapítása és működtetése, bármilyen más cégformához hasonlóan nem jogellenes.

Más szerzők ezzel ellentétesen úgy látják, hogy az offshore-cégalapítás és felhasználás illegális, s az utóbbi évek törvényi követelményeinek is megfelelő offshore-os "adótervezés" csak az offshore-ozók maximum 1 százalékának érheti meg, mivel ennek évi költsége százmillió forintos nagyságrendbe esik.
Országonként változó , hogy milyen szankciók lépnek ilyenkor érvényben (ha egyáltalán lépnek ). Mo-n nem büntetik , hogy ha az adott országban ahol a pénz van nem folytatunk semmilyen tevékenységet.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.05. 15:15:00

Mert amugy egy offshore ceg illegalais egyaltalan :-k Lehet en tudom rosszul, de etikai gondok vannak azzal inkabb, nem legalitasi problemak.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.05. 15:10:28

[quote="kfranky a "Barca a Bajnokok Ligájában" csoportba "]

Én abban bízom, hogy Messire nem hat ez az egész off-shore-os balhé... Komolyan nem értem, ha valaki keres egy évben 35-40 millát alsó hangon, akkor miért kell még azzal az összeggel mókolni...
Adózzon le belőle 10-et, azért 25-30 millából is el lehet éldegélni egy ideig, szerintem. Nyilván az apja volt az agytröszt, de kétlem, hogy nem tudott róla..[/quote]
Azt nyilatkozták , hogy nem volt cégben pénz és , hogy egy tanácsadó cég javasolta még anno. Elvileg emiatt a cég miatt folyik ellenük az eljárás adócsalásért . Nem tudom , hogy ez mennyire fedi a valóságot , de most tételezzük fel , hogy igen. Sem ő sem az apja nem tűnik túl okosnak ,valószínűleg a pénzügyekhez sem nagyon értenek és pont ezért bízták rá a pénzüket erre a cégre. Ők meg gondolom mondták , hogy figyelj Leo itt és itt tudunk neked spórolni ugye oké ? Messi meg nyilván rájuk hagyta mondván , hogy ők a szakemberek. Nem egy professzor Messi de annyira nyilván nem hülye , hogy a karrierjét 1-2 milláért kockáztassa. Én ezért nem hiszem , hogy ő tudott erről , ha pedig mégis akkor megérdemli azt a büntetést amit kapni fog.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Kash
Entrenador del Barça

2016.04.05. 01:10:04

A szombati produkciója után nem volt kedvem semmilyen Messis videóhoz a youtube-on, pedig van 1-2 kedvencem és mindig lehet újakat felfedezni, de erre véletlenül ráakadtam, és nagyon tetszik, ennél jobb videót még nem láttam.
https://www.youtube.com/watch?v=UPffw0yQpCw" target="_blank
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.04. 23:37:52

MessiNeymarSuarez írta:
Samper írta: Be kéne látni végre, hogy a mai fociban a válogatott csapatok kora lejárt. Minden játékos teljesen más közegből jön, más ott a begyakorolt focija. Rövid idő alatt nincs az az edző, aki komoly csapatot tudna belőlük kialakítani. Legfeljebb csak a többi válogatottnál jobbat.
Naigen, ráadásul egy nemzetközi kupáért 1-1.5 hónapig kell harcolni(selejtezőket nem számítva), míg egy komoly klubtrófeáért egész szezonban kiemelkedően és stabilan kell küzdeni hogy meglegyen.
Arról nem beszélve, hogy teljesen kifacsart játékosokkal kell dolgozniuk ezeken a tornákon. Jó példa erre a legutóbbi VB, ahol a hullafáradt spanyolok már a csoportban halálra voltak ítélve, míg egy Costa Rica majdnem simán elödöntőzött. A selejtezők meg a felkészülési meccsek elött meg már javában megy az alkudozás,hogy akit csak lehet pihentessenek. Így teljesen esélytelen összeszokni.

ON: Az idei formája alapján azthittem a Real ellen is parádézni fog, de nem történt meg. Remélem, hogy ez csak azért volt mert holnapra tartalékolt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.04. 22:51:51

Samper írta: Be kéne látni végre, hogy a mai fociban a válogatott csapatok kora lejárt. Minden játékos teljesen más közegből jön, más ott a begyakorolt focija. Rövid idő alatt nincs az az edző, aki komoly csapatot tudna belőlük kialakítani. Legfeljebb csak a többi válogatottnál jobbat.
Naigen, ráadásul egy nemzetközi kupáért 1-1.5 hónapig kell harcolni(selejtezőket nem számítva), míg egy komoly klubtrófeáért egész szezonban kiemelkedően és stabilan kell küzdeni hogy meglegyen.
Samper
Director del Fútbol

2016.04.04. 22:04:00

Tromort77 írta:Kicsit megkésve, de:

Én is voltam olyan elvetemült, hogy megnéztem a Bolívia elleni meccsüket. GOD módban tolta, nincs rá jobb szó. Olyan szólói voltak, hogy öröm volt nézni. Az első gól előtti labdája meg elmond mindent.

Ugyanakkor meg annyira rossz volt nézni, hogy nincs egy játszótársa se. Senki akivel egy kényszerítőt meg lehetne csinálni. Alapból az sokat elmond, hogy sokszor Mascherano szervezte a középpályát a támadásoknál, bár hozzáteszem jól oldotta meg. Konkrétan fájt nézni, hogy kicselez három embert, leteszi Higanynak az meg ellövi buta módra ahelyett, hogy vissza adta tette volna. Egész meccs ilyenekből állt. Ha Ő nincs még egy Bolíviát se tudtak volna elverni. Az agyon sztárolt Di María meg hihetetlen túlértékelt, sokadjára látok tőle totál 0 teljesítményt nyújtani. Lehet, hogy 10 meccsenként van egy zseniális megoldása, de egyébként rendszeresen rossz megoldást választ egyértelmű szituációkban.

Ha ez a Messi ér vissza a hétvégére is akkor egy másodpercig nem kell aggódnunk az biztos.
Be kéne látni végre, hogy a mai fociban a válogatott csapatok kora lejárt. Minden játékos teljesen más közegből jön, más ott a begyakorolt focija. Rövid idő alatt nincs az az edző, aki komoly csapatot tudna belőlük kialakítani. Legfeljebb csak a többi válogatottnál jobbat.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.04. 21:06:35

Na most Kiderült hogy offshore cégei vannak.Előbb utóbb csak leültetik eltitkolt vagyon miatt.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.04. 12:52:24

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5782A6AE

Ezért is egyedülálló, hihetetlen...Assistokról, helyzetteremtésekről nem is beszélve, GOD mode-ban tolja amikor jól megy neki...

Persze nem érdemtelen egy 3-0-s vezetésnél elkezdeni gólokat termelni, de azért mégis másabb akkor lecsapni amikor a csapatnak a legnagyobb szüksége van rá...Ezért is van különbség gól és gól között. =D>

Tromort77: Pontosan, le is írtam egy statot, miszerint Messivel jóval több pontot szereztek erős ellenfelek ellen a 2018as VB selejtezőben, mint nélküle gyengébb ellenfelek ellen.
Milyen kár hogy nem a Spanyol válogatottat választotta, most VB győztes és 2-szeres EB győztes játékosról beszélnénk, de ő a hazáját választotta, és így hálálják meg hogy ha sok töketlen mellett nem rúg minden meccsen győztes gólt akkor őt veszik elő, hiába volt a fél csapat alibi..

Tényleg azt látni, hogy rengeteg helyzetet teremt, erre 40 méterről elsütik és még kapu közelébe se megy a labda...

Megérdemelnék a hálátlan argentín fanok hogy Messi leadja a válogatottságot, lévén" ha ennyire fújoltok akkor nézzük meg mit ér le a válogatott nélkülem, hajrá", aztán akkor majd örülhetnek ha egy csoportkörbeli továbbjutás meglesz...
Névre jó csapat, de CSAPAT-ként nemigazán működik, és az edző se valami jó már régóta.
Di Maria is messze alul teljesít, nade a világ egyik legjobb csatárának bekiáltott Agüero se mutat túl sokat, Higuaionon meg csak egy VB döntőbeli 100%-os gólhelyzet ment el mert kaput se tudott találni, 2015-ös Copa America döntőről meg nem is beszélve amikor Messi utolsó percekben egy nagyon nagy lehetőséget dolgozott ki, persze kihagyta 2 méterről Higuain.

Messiék egyedüli esélye a 2018-as VB-re max az lenne ha Simeone átvenné a válogatottat, akkor nem lennének alibizők és saját dicsőséget hajtók a csapatban, már most át kellett volna venni, akkor Copa America jóeséllyel meg lett volna idén, de így eléggé kétlem, de ne legyen igazam.
Tromort77

2016.03.31. 14:57:32

Kicsit megkésve, de:

Én is voltam olyan elvetemült, hogy megnéztem a Bolívia elleni meccsüket. GOD módban tolta, nincs rá jobb szó. Olyan szólói voltak, hogy öröm volt nézni. Az első gól előtti labdája meg elmond mindent.

Ugyanakkor meg annyira rossz volt nézni, hogy nincs egy játszótársa se. Senki akivel egy kényszerítőt meg lehetne csinálni. Alapból az sokat elmond, hogy sokszor Mascherano szervezte a középpályát a támadásoknál, bár hozzáteszem jól oldotta meg. Konkrétan fájt nézni, hogy kicselez három embert, leteszi Higanynak az meg ellövi buta módra ahelyett, hogy vissza adta tette volna. Egész meccs ilyenekből állt. Ha Ő nincs még egy Bolíviát se tudtak volna elverni. Az agyon sztárolt Di María meg hihetetlen túlértékelt, sokadjára látok tőle totál 0 teljesítményt nyújtani. Lehet, hogy 10 meccsenként van egy zseniális megoldása, de egyébként rendszeresen rossz megoldást választ egyértelmű szituációkban.

Ha ez a Messi ér vissza a hétvégére is akkor egy másodpercig nem kell aggódnunk az biztos.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.30. 17:25:00

MessiNeymarSuarez írta:
Nero. írta:Nagyon közelít a hatodik felé. :D Ha becsúszna egy BL meg egy Copa akkor már nyáron eldölne. Továbbra sincs egy játékos sem a szintjén.
Hirtelen ezt találtam:
Hihetetlen.... :shock:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5776E9C1

Nemcsak zsákszámra lövi a gólokat, főleg fontos helyzetekben, de mellette olyan szervezési képességei vannak, hogy hihetetlen...Ilyen mutatóban olyan "gyenge" neveket ver durván, mint Xavi, Iniesta és a többiek.
Uff :shock: Ez tényleg nagyon komoly :D Mindenféle elfogultság nélkül, minden idők legjobbja ez nem is lehet kérdés. Visszagondolok még a "setálgatós" Messi, akit mindenki elakart adni itt az is bevitte azt a hullagyenge Argentín válogatottat a döntőbe.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Normandia
Director del Fútbol

2016.03.30. 16:52:34

MessiNeymarSuarez írta:Voltam olyan elvetemült, hogy fent maradtam és néztem a meccset... :lol:
Remek meccset játszott, volt amikor percekig eltűnt, de utána a semmiből jött elő és bolondította a játékosokat =D>

Ígéretes helyzeteket alakított ki, alakul is azért lassacskán ez az Argentín vállogatott, kár hogy még mindig sok a "gloryhunter" játékos, és ellövöldözik 40 méterről és kaput sem találnak, vagy elrontják, akkor meg hiába lett kialakítva legtöbbször Messi által a helyzet.

Ami figyelemreméltó adat:
Argentina in World Cup qualifiers:
Without Messi: 5 points in 4 games
With Messi: 6 points in 2 games

Mellesleg az egyik 3 pontos mérkőzés Chile ellen volt..

Valaki őszíntén válaszoljon, hogy szerintetek mit lát Tata ebben a Bigliában pl? :lol:
Nála nagyobb alibit életemben nem láttam, régi Sergi Robi a 3-madik hatványon.
Előre passz lényegében 0, se labdaszerzés,cserében Messitől 5 méteres lapos labdát nem tudott lekezelni, cserébe elvesztette a labdát és Chilei kontra jött belőle.
Chile gólnál is ő maradt le, ebből lett a gól.
Najó de, 1 labdaszerzése volt, de azt is úgy hogy ő adta el és támadott vissza.

Komolyan néztem, Mascheranonak kb 8-szor több előre passza, előre mozgása volt VKPként(!!) mint Bigliának, mostani meccsen is többször előre ment Mascherano a labdával sikeresen, és többször is passzolt hosszan helyesen, de Biglia semmi, pedig még csak nem is fiatal, már 30 éves a forma, rejtély számomra hogy mit esznek rajta.

Amúgy meccs előtt a talicskázás, és gazolás mi akart lenni? :lol: Valami környezetvédelmi kezdeményezés?
Ahogy odatette, emelte Higuain elé az első gól előtt az maga gólt érdemelt volna. Eszméletlen még mindig, amit tud. Voltak üresjáratai a meccsen, de nagyon kevesen tudnak vele ebből a válogatotból jól összejátszani, illetve a kulcspasszait jól megoldani.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.30. 14:49:55

Nero. írta:Nagyon közelít a hatodik felé. :D Ha becsúszna egy BL meg egy Copa akkor már nyáron eldölne. Továbbra sincs egy játékos sem a szintjén.
Hirtelen ezt találtam:
Hihetetlen.... :shock:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5776E9C1

Nemcsak zsákszámra lövi a gólokat, főleg fontos helyzetekben, de mellette olyan szervezési képességei vannak, hogy hihetetlen...Ilyen mutatóban olyan "gyenge" neveket ver durván, mint Xavi, Iniesta és a többiek.
Válasz küldése