Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gekkodan írta:Ezt az alapján mondod, hogy láttál 2 darab fotót az első 2 nap edzéséről? Legyen igazad, de én nem vagyok ennyire optimista. Eto'o elzavarásához pedig hozzá sem szólok. Guardiola edzőként semmit nem tett le az asztalra ahhoz, hogy a világ egyik legjobb csatárát így elzavarja. Dilettáns.matyi02 írta:Guardiola kemény edzéseket tart sztem és meglesz a csapat öszhang is
Szerintem a jövő évi csapat nagyon tuti lesz
Ez a Josep nagyon tetszik már nekem már mint a munkásága,elhatározotsága
Ezt az alapján mondod, hogy láttál 2 darab fotót az első 2 nap edzéséről? Legyen igazad, de én nem vagyok ennyire optimista. Eto'o elzavarásához pedig hozzá sem szólok. Guardiola edzőként semmit nem tett le az asztalra ahhoz, hogy a világ egyik legjobb csatárát így elzavarja. Dilettáns.matyi02 írta:Guardiola kemény edzéseket tart sztem és meglesz a csapat öszhang is
Szerintem a jövő évi csapat nagyon tuti lesz
Ez a Josep nagyon tetszik már nekem már mint a munkásága,elhatározotsága
Igen, ez is igaz. Bár én Drogba helyett mindenképpen egy másik csatárt szeretnék.Xavinho írta:Néha a kezdőembereknek is pihenni kell és sérülések is jöhetnek,szal lesz helye Inietának is.Valbali írta:Arsavin-Xavi helycsere és OK. Viszont szegény Ini kimaradt
Néha a kezdőembereknek is pihenni kell és sérülések is jöhetnek,szal lesz helye Inietának is.Valbali írta:Arsavin-Xavi helycsere és OK. Viszont szegény Ini kimaradt
Én nem feltétlen gondolom így. Persze az lenne a legjobb, hogy jól játszunk és folyamatosan nyerünk, de ez nem mindig lesz úgy! Ha választani kellene hogy eredményesek legyünk vagy szépen játszunk, akkor én az eredményeséget választanám. Hisz azért verseny a verseny, az eredményekért, trófeákért küzd minden egyes csapat. Az a legjobb ha megvan az egyensúly a mutatott játék és az eredmény között. Nagy botrány volt idén is hogy nem nyert semmit a csapat, szerintem az sem enyhítette volna meg a szurkolók szívét ha mindezt szép játékkal tettük volna. Amúgy szerintem vagyis remélem a Barca sose fog nagyon csúnyán játszani.LG írta:Nem is kell mindent megnyerni, csak ne legyen olyan hányadék a játékunk mint tavaly. Ha jól játszunk, de nem nyerünk semmit, az még megbocsátható szvsz. De persze egy cim sosem jön rosszulDe az ne legyen, mint tavaly, h 3-at akartunk, és egy se lesz. Nem lehet 3 fronton helyt állni a mai fociban, 2-ben is csak az a legjobb csapatok tudnak, mint pl. a 2006-s Barca, és a idei Mu.
Nem, ezt a cikkben olvastad.norbert55 írta:A tegnapi edzéskenen észrelehetet venni a videókból h nagyon eggyütt él az ezdéssel+h nagyon rámegy a fizikai munkára ami jó.Sztem sikeresek leszünk Pep-el
Ez akkor lenne igaz, ha nagyképűen nyilatkozna, ígéreteket tenne, s magát egy klasszis edzőnek állítaná be. Amit írsz, annak nincs alapja!(s ez az egész hozzászólásodra igaz)Xavinho írta:Ne haragudjanak a rajongói,de nekem nagyon úgy tűnik,h Pepnek csak a szája jár (folyamatosan) és nem igazán tudja,h mihez is kezdjen.
Ez az a felvetés, amire nem tudok reagálni. Eddig még nem találkoztam olyan hírrel, ami ezt támasztaná alá, de lényegtelen. Azt hiszem, ez is a hülyeség kategória, s marad a kapuban VV, Pinto pedig a cseréje (természetesen Pinto is kapjon bizonyítási lehetőséget, nem rossz hálóőr)Kapusposzton kitenné azt a Valdest,aki 4 éve jól teljesít. Igen,jól teljesít,m nincs hibátlan kapus,olyan,aki nem bakizik néha. Még a nagy Buffonnak és Cechnek is vannak meg a régiek közül Kahnnak és Bartheznek is voltak.
Nézd, Milito az elsőszámú középhátvéd Puyol mellé, Marquez tavaly képtelen volt pótolni. Cáceres rendelkezik a megfelelő képességekkel, fiatal és tehetséges, s én nem hasonlítanám Marco-hoz. A Barca a legjobb hely számára, hogy tovább fejlődjön, egyébként aligha láttad eddig játszani. Ezzel még várnék.Védelemben nagyon emlegetik Cácerest,akit Materazzihoz hasonlítanak. Őszintén szólva nem hiszem,h szükségünk van a sok piros lapra és úgy tudom,h Zidane már nem játszik Madridban,szóval inkább Márqueznek kellene kezdeni.
Egyrészt nem kell ide még egy Deco szintű sztár!A középpályán nincs irányítónk, vettünk egy Hlebet,akit én nem nagyon tudok hova tenni,de az biztos,h Deco pótlására nem jó. Sajnos olyat is hallottam már,h Keita lesz a támadó kp...ezt inkább nem is kommentálnám.
Nos, először is R10 nem csatár poszton játszott, s ehhez jön, hogy a vezetőség tervei közé tartozik még egy bal szélső igazolása, mint pl.: D. Silva. Azt el kellene felejteni, hogy Ronaldinho-t pótolni kell..., nem, annyira egyedi volt, hogy lehetetlen. Silva érkezésével megoldódna a probléma. Eto'o távozására, ahogy telik az idő, egyre kisebb esély mutatkozik (mivel nincs versenyképes érdeklődő, ajánlatról nem is beszélve). Én is Eto'o melett voksolok, játékrendszer ide vagy oda, bízok benne. Amennyiben elmegy, én akkor sem Adebayor-t igazolnám a helyére, hanem egy tartalék csatárt, aki sokoldalú, szeretném ha Henry és Bojan is sok lehetőséget kapna. Adebayor nagyon jó csatár, s mit nem lehet érteni azon, hogy a karrierje érdekében Angliába szerződött... Badarság!A legnagyobb gondok viszont a csatársorral vannak.
R10 biztosan megy,de nem hallani helyettesről,pedig kellene...
Eto'o csak úgy indok nélkül nem kell...egyébként a kameruni a világ bármelyik csapatában kezdő lenne,csak nálunk nem kell..érdekes...az én véleményem erről: Eto'o:Si Pep:No - ha már választani kéne
Adebayor pedig szerintem maradhatott volna franciaországban,m oda való-én már akkor csodálkoztam amikor az Arsenalnak kellett.
Számodra azt ajánlom, hogy csak akkor kezdj el ilyen hangnemben dobálózni sárral, s ilyen kritikát alkotni, ha majd a csapat rosszabbul teljesít, mint pl.: tavaly. Akkor rengetegen kiálltak Rijkaard mellett. Én helyes döntésnek tartom a mai napig az ő kinevezését, nagyon szurkolok neki, s addig nem merek véleményt alkotni róla, míg képet nem kapok az elképzeléseiről, az edzői magatartásáról, a munkája eredményéről.Igaz,h Guardiola nagy játékos volt,de mint edző szerintem egy nagy nulla
( az nem lehet ajánlólevél egy Barcához,h egy csapatot feljuttat a 4osztályból a 3osztályba...)...őszintén remélem,h rámcáfol.
Igen valoszin, hogy lesz ilyen megis azt hiszem, hogy jelenleg nincs igazan jogunk kritizalni amig nem derul ki milyen lesz az uj csapat.baguvixXx írta: Akkor meg mindenki azt mondja hogy utólag könnyű okosnak lenni...
Amennyire en tudom ugyan meg akarja tartani a 4-3-3 at is de emelett meg ket mas felallast is szeretne gyakran jatszatni a csapattal.baguvixXx írta: De úgy hallottam hogy Pep megtartja a 4-3-3-at akkor meg max akkor vált 2 csatáros formációra ha hátrányba kerül a csapat...
Sztem elég egyertelmű h a meccsek egy részén 2 csatárral fogunk játszani.baguvixXx írta:Tudjátok mit nem értek? Ha elmenne Eto akkor minek Adebayor ? Ott van Henry 1. számú csatárnak Bojan a cseréje és kell vki tartaléknak. Namost Guardiola akarja Adebayort számít Henryra és több lehetőséget akar adni Bojannak. Ez a három nem megy egyszerre. Most akkor mit is akar Guardiola ?
Szerk: Most vettem észre hogy eddig is erről volt szó. Ennek ellenére nem lettem okosabb szóval a kérdésre még mindig várom a választ.
Akkor meg mindenki azt mondja hogy utólag könnyű okosnak lenni...Guardiola írta:Ilyen helyzetben a szurkoloknak nem az a dolguk hogy kritizaljak az elnokseget az edzot es masokat, hanem megadni a maximalis tamogatast. Majd ha nem sikerul akkor lehet szidalmazni. [/b]
De úgy hallottam hogy Pep megtartja a 4-3-3-at akkor meg max akkor vált 2 csatáros formációra ha hátrányba kerül a csapat...Guardiola írta:Egyaltalan nem biztos hogy mindig egy csatarral fogunk jatszani akkor meg min 3 bevetheto csatarra szukseg van...