Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bob, teljesen egyetértek. Mi itt mindent magyarszemmel nézünk és a saját kis világunk szokásait, erkölcsi verdiktjeinket vetìtjük ki egy teljesen más világból érkezőre és mondunk felette ìtéletet. Ő egy zsoldos, ahogy ìrod és legkevésbé a klubhűség érdekli, én ezt az ő esetébenn megértem. Mielőtt nekem esnének a többiek, nincsen problémám a szokásainkkal és erkölcsi beállìtottságunkkal, csak elfogadom, hogy nem ilyen a világ mindenki számára.Bob_Marley írta:Múltkor tökéletesen megfogalmazta valaki (MR Tomori77 talán), hogy ez presztízskérdés is. Ez külföldön nem egzisztenciális kérdés, hogy mennyi a fizetésed, hanem elismertség jele. Lehet rá mondani, hogy zsugori, de én speciel tökéletesen megértem. "Magyar szemmel" mindegy hogy 6 milliót kapsz vagy hetet, de ezeken a szinteken az a + 1 millió egyfajta megbecsülés a munkáltató felől is. Kevesebb pénzért meg senki nem szeret dolgozni, teljesen mindegy hogy 200e forintról beszélünk vagy 200e euróról. Ő csúnya szóval élve zsoldos, ami a dél-amerikai játékosokra jellemző, s nem szabad elfelejteni, hogy ritka jó alkuhelyzetben van. Hülye lenne ezt nem kihasználni, egy saját nevelésű embernél még azt mondom benne van, hogy lemond a fizuról, de egy braziltól vagy bármilyen más nemzetiségűtől ezt nehezen tudom elvárni.
A jó forma és új kontraktus az NBA-ben divatos nagy szárnyalásokhoz vezet.Ún. contract year mágus játékosok mindig vannak és lesznek is. Ott picit másabb a helyzet, mert könnyen kilehet esni a ligából, míg fociban azért ellehet mindig "helyezkedni". Viszont nem egyedi és emiatt én nem tudok rá haragudni, teljesen logikus az ő szempontjából, hogy a piaci értékét próbálja növelni, s eladhatóvá tenni magáét egy új jobb szerződés reméyében.
Sztem az araboknál sem 47000Ft-ért vezetne le havonta.palesz77 írta:Hát, én komolyan inkább végigszenvedném az őszt normális jobbhátvéd nélkül, minthogy ezek után még meg is adjam a fizetésEMELÉST neki.. Utóbbi 3 hónapra feljavult baromira, de láthatjuk miért, kell neki a zsírosabb szerződés. Miután megkapta, biztos ugyanígy teperne, nem az őszi formája jönne.. Vicc komolyan, nem fogadja el a mostani ajánlatot, mert nem kapna több fizetést, csak amennyit most. Tényleg, ez példás hozzáállás..Így is olvasni olyan híreket, hogy gázos a szitu már majdnem anyagilag a túl magas fizetések miatt, akkor nehogy már pont neki adjunk még többet. Áh, hagyom is komolyan, csak felhúzom magam.
Persze amúgy érthető, utolsó nagy szerződése, nagyot akar kaszálni, mielőtt elmegy arabékhoz levezetni, de ne minket fejjen meg akkor már könyörgöm..
Pedig korrekt a megfogalmazás.LG írta:A másik kettőt meg szerintem nem láttuk annyit játszani, hogy ilyen lesúlytó véleményt írjunk róluk.Feast4 írta:Az a marha nagy baj, hogy Alves ezer évesen félbénán is jobb mint a 3 emberünk együttvéve aki jobbon játszhat. Télen mindenképp igazolni kell szélső védőt, mert Adriano, Montoya, dozglas... Anyám!Adrianoval semmi baj, de ő balos a másik kettő meg... jó ég! Vicces lesz a Montoya is le akar lépni.
![]()
Azt nem tudom kit. Eleve nem Bl iduló csapatot kell majd nézni és nem is átmeneti megoldást, mert nincs ember a posztra.
A legutóbbi hírek arról szólnak, hogy azért nincs egyesség, mert a pénzt keveseli, ugyanis máshol állitólag többet kapna. Szóval nincs itt szó arról, hogy nem becsülnék meg, vagy, hogy új kihívásokat akarna. Csak a pénzről.kristop írta:hát de ez az, hogy elvileg a legutóbbi ajánlatunk 2+1 éves volt.noname írta:Egyszerű Alves kb 3 évet tervez még játszani(magasabb szinten), mielőtt visszavonul/elmegy az USÁba vagy máshova. A klub azonban tisztában van vele, hogy nincs benne 3 év. Ha a Barca 3 évet adna neki, lehet maradnak. Remélem nem lesz olyan hülye a vezetőség. Az 1+1 év lenne a korrekt, mert még 1 jó év van Alvesben biztosan(ha odateszi magát).
mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mit mond hétfőn. ha a kihívásos sztorit, hogy új kihívásra vágyik máshol, akkor teljesen biztos vagyok a kamuban. ha viszont arról lesz szó, hogy nem érezte magát eléggé megbecsülve, akkor oké, azt elfogadom. a klubot nem érdekelte a szerződéshosszabbítása, nem foglalkoztak vele addig a pillanatig, amíg nem lettünk kakiban.
hát de ez az, hogy elvileg a legutóbbi ajánlatunk 2+1 éves volt.noname írta:Egyszerű Alves kb 3 évet tervez még játszani(magasabb szinten), mielőtt visszavonul/elmegy az USÁba vagy máshova. A klub azonban tisztában van vele, hogy nincs benne 3 év. Ha a Barca 3 évet adna neki, lehet maradnak. Remélem nem lesz olyan hülye a vezetőség. Az 1+1 év lenne a korrekt, mert még 1 jó év van Alvesben biztosan(ha odateszi magát).
Montoyát azért láttud, Douglasról meg sokat lmond, hogy egy olyan kkupameccsre tette be ahol nem csinálhat bajt.LG írta:A másik kettőt meg szerintem nem láttuk annyit játszani, hogy ilyen lesúlytó véleményt írjunk róluk.Feast4 írta:Az a marha nagy baj, hogy Alves ezer évesen félbénán is jobb mint a 3 emberünk együttvéve aki jobbon játszhat. Télen mindenképp igazolni kell szélső védőt, mert Adriano, Montoya, dozglas... Anyám!Adrianoval semmi baj, de ő balos a másik kettő meg... jó ég! Vicces lesz a Montoya is le akar lépni.
![]()
Azt nem tudom kit. Eleve nem Bl iduló csapatot kell majd nézni és nem is átmeneti megoldást, mert nincs ember a posztra.
A másik kettőt meg szerintem nem láttuk annyit játszani, hogy ilyen lesúlytó véleményt írjunk róluk.Feast4 írta:Az a marha nagy baj, hogy Alves ezer évesen félbénán is jobb mint a 3 emberünk együttvéve aki jobbon játszhat. Télen mindenképp igazolni kell szélső védőt, mert Adriano, Montoya, dozglas... Anyám!Adrianoval semmi baj, de ő balos a másik kettő meg... jó ég! Vicces lesz a Montoya is le akar lépni.
![]()
aztán hétfőn meg olvassuk, hogy Daniel A. nagykorú gyanusított összeverekedett Thiago S-el egy kiló akciós csirkefarhátonStalkyard írta:Majd szombatonként összefutnak a diszkontáruházban.Leon írta:Ha PSG-be megy akkor legalább tud majd pénzt kölcsön adni az éhező Thiago Silvának!
Majd szombatonként összefutnak a diszkontáruházban.Leon írta:Ha PSG-be megy akkor legalább tud majd pénzt kölcsön adni az éhező Thiago Silvának!
az utolsó meccse után éppen azon tűnödtem, hogy ...megvan az új szerződés és lám újra szórja a használhatatlan beadásait....whitecule írta:Szomorú belegondolni, hogy az elmúlt hetek feljavult formája is csak azért lehetett már, hogy egy kicsit felvigye a saját ázsióját.
Szerintem bőven lenne itt jövője, ha a mostani formáját tudná tartani.Normandia írta:A pozìciója a jelenlegi barcában kulcspozìció volt Leo oldalán. Raktical kiegészülve elég kól nyomták hárman. Sajnálom, hogy elmegy, de megértem. Neki már igencsak behatárolt a pályafutása és gondol a jövőjére. Őszintén gondolom, hogy neki ezen a szinten már nem lenne egy éve sem a barcában, vagy max annyi. Jövőre itt mindenki alázná és elküldené. A kérdés az, hogy ki helyettesítheti. a Montoya, Adriano párosból én jelenleg a brazilt játszatnám, mert jobban támogatja a támadásokat, viszont sérülékeny. A tilalom után igazolnunk kell mindenféleképpen valakit, de kit. Na mind1, hátha beválik a Döglesz.
Tényleg az. Főként őt ismerve, aki bármilyen ellenszenves néha, képes meghalni a pályán, mindent kiad magából.whitecule írta:Szomorú belegondolni, hogy az elmúlt hetek feljavult formája is csak azért lehetett már, hogy egy kicsit felvigye a saját ázsióját.