Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.28. 23:02:32

Óriási karakter!

Majdnem "pofánvágja" a nagyedik játékvezetőt, miután a Dortmund kapusa leüti Lewa-t, aztán a nyakába borul, hogy elnézést kérjen, amiért elragadtatta magát :mrgreen: =D>
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.04.28. 18:35:44

Normandia írta:Azért nem gondolom, hogy szégyelnie kellene Pepnek, hogy első évében nem nyert bl-t. A változáshoz, a koncepció megértetéséhez annak zsigeri alkalmazásához bizony idő kell. Mint ahogyan LE-nek is idő kell, hogy a csapat megtanulja, alkalmazza az új elemeket. Igen, Pep makacs edző és nem fog engedni az elképzeléseiből, vagy engedik ezt, vagy magától fog eljönni.
A Bayern ráadásul le kell cserélje a 30 körüli sztárjait fiatalabb sztárokra. Az kemény döntés, hogy ki válassza ki őket. Ha Pep, akkor nincs mese, a csapatnak hosszabb időn át az ő fociját kell játszania, nem pl. a Heynkes félét. Ha megnyerik vele idén a BL-t, akkor megkaphatja ehhez a széleskörű támogatást és szerződést hosszabbítanak vele. Ha nem, akkor ez már bajosabb ügy. Tehát nem a jövő év a tét neki, hanem egy korszak.
Normandia
Director del Fútbol

2015.04.28. 15:28:43

Azért nem gondolom, hogy szégyelnie kellene Pepnek, hogy első évében nem nyert bl-t. A változáshoz, a koncepció megértetéséhez annak zsigeri alkalmazásához bizony idő kell. Mint ahogyan LE-nek is idő kell, hogy a csapat megtanulja, alkalmazza az új elemeket. Igen, Pep makacs edző és nem fog engedni az elképzeléseiből, vagy engedik ezt, vagy magától fog eljönni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
kristop
Entrenador del Barça

2015.04.28. 14:32:40

Bob_Marley írta:2010 Interről azért szintén erős azt mondani, hogy félvak volt. Abban az évben ők voltak a piros hetes, s vittek mindent. Meg a Mourinho féle "bunkerezek" sztereotípia sem igaz. Idén is például a második legtöbb gólt rúgta a Chelsea a bajnokságban.
mourinho nem akkor bunkerezik, amikor almeriak, chievok, esetleg boltonok ellen játszik, hanem minden egyes esetben, amikor egy nagyobb csapat az ellenfele, ezért lett ez a buszozás a védjegye. lehet otthon, lehet kétszáz millióval többet érő játékoskerete, de ha egy kicsit is olyan csapat jön, amit már nem lehet erőből lenyomni, akkor jön a bunker. például egy villarreal, egy lazio, vagy akár egy arsenal az ellenfél. és ez rengetegszer bejött neki, mert ért az ilyen stílusú csapatokhoz, hiába játszik alárendelt szerepet meccseken, valahogy behúzza, ezért nagy edző. néhányszor meg visszaüt a stílusa, mint anno a realnál, vagy mint legutoljára egy tízemberes psg ellen.

az meg, hogy egy tradicionálisan latinos focit játszó csapat szurkolóinak nem jön be a stílusa, az meg evidens hogy miért van. de ettől még eredményes. én például élek halok a zeman, bielsa, paco jemez, guardiola típusú edzőkért, de biztos nyugodtabb lennék sokszor, ha csak "lepörgetnénk az órát" :D
Bob_Marley írta:Félre értés ne essék én nem fogom vakon védeni, de nála mindig az jön elő, hogy Mari néni a szomszédból is megnyerte volna ezt meg azt.
ezzel viszont egyetértek. mari néni is megnyerte volna, meg dárdai is, de valahogy heynckesnek se sikerült egy évvel előtte, se a bajnokság, se a kupa otthon, és még a bl döntőben is kikaptak, ami különösen fájó. a bajnokság akkor is nagy szám, ha látszólag könnyen nyerik meg, mintahogy nagy dolog lesz a chelsea bajnoki címe is, és nagyon ünnepelni fogják, pedig már ott is az volt a csoda, hogy tavaly nem sikerült nekik, annyira nincs nagy verseny.

guardiola hibája tényleg az volt, hogy a saját stílusának lett ő is az áldozata, és a real kiütötte őket. kiesni ki lehet, de ha látszólag minden rendben van, akkor így nem. azon a párharcon kívül teljesen korrekt pep munkája, a toppon tartott egy triplázó és azóta vbt is nyert csapatot, nem könnyű feladat. talán azt is megkockáztatom, hogy nagyobb bátorság átvenni egy mindent megnyert csapatot, mint anno a mi teljesen szétesett barcánkat. mi azzal is megelégedtünk volna akkor, ha csak jobbak leszünk, a bayernnél viszont csak a tripla az elfogadott.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.28. 11:05:59

Konténernyi mákkal nem lehet 3 kupát nyerni. Felhozhatjuk az ellenünk megvívott párharcot, ott Milánóban is jól működött az Inter és sajnos a NC-ban is az ő akaratuk érvényesült. Mindegy, zárjuk le és off is.

Én meglepődnék ha nem töltené ki a szerződését Guardiola és nem hiszem, hogy az ellenünk megvívott párharc lenne számára a vízválasztó.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.04.28. 10:47:24

Bob_Marley írta: @csababarca
2010 Interről azért szintén erős azt mondani, hogy félvak volt. Abban az évben ők voltak a piros hetes, s vittek mindent. Meg a Mourinho féle "bunkerezek" sztereotípia sem igaz. Idén is például a második legtöbb gólt rúgta a Chelsea a bajnokságban.

Interrel szemben és Mouironhoval szemben is lehet elfogult vagyok, mert az olasz csapatot nagyon szeretem, s Mourinho meg egy nagyon jó edző szerintem. Szóval lehet vádolni, de az eredményei neki is önmagukért beszélnek.
Tudtam,hogy ebbe bele fogsz kötni,mindig megteszed.
De az az inter játékban lófütty volt, egy nagy konténernyi mázlival.
Most ezt 100 emberből 95 gondolja így, akárhol, szóval nem kell kinyitni ezt a fejezetet.

Attól még,hogy sok gólt rúg a csapata, még az alaptaktika a bunker, és abból kontra. Ezt megint lehet szépíteni,meg bemagyarázni, de így van. Interrel is ezt nyomta, a reallal is ezt csinálta, egy-két kivételtől eltekintve,mikor rá voltak kényszerülve,hogy menjenek előre. De alapjáraton a bunker a stílusa. De hangsúlyozom a kedvedért, ez nem elítélendő, nem is negatívként említettem, de nem tud ezen változtatni, a Porto óta a kontrákra építkezik 90%ban.

Jah emellett én is jó edzőnek tartom Mourinhot, top edzőnek, de attól még neki is vannak hibái, amiket ő sem tud levetkőzni,ezért is bukott el Madridban. Mert bár ahogy Ferni írta, összerakott egy jó csapatot, de nem tudott átlépni saját magán. Pep is ilyen, azért se egyezik a két ember (Pep-Mou) mert ketten a világ legmakacsabb edzői, és szinte sose ismerik el azt,hogy hibáznak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.28. 10:27:25

Neki egyébként azt a játékot kéne megvalósíttatni ott, amit Löw játszat a válogatottal, de nem az megy, hanem körbe-körbe jár a labda, mint a 2012-es Barcában. Nincs ötlet, ha ennek megvan az ellenszere, onnantól vége a bajorok játékának komolyabb ellenfél ellen. Ezt még az ős Bayern-drukker ismerősöm is látja. Na meg azok a heppek, hogy felteszi Lahmot tkp-ra... De hiába a duma, úgyis a meccseken dől el majd. Szórjuk csak meg őket, a 7-0 után pont itt lenne az ideje. Idén mi vagyunk azok, akik változtattak, ők maradtak ugyanabban, mint tavaly. Nincs, ami ne mellettünk szólna.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.28. 09:52:12

Félre értés ne essék én nem fogom vakon védeni, de nála mindig az jön elő, hogy Mari néni a szomszédból is megnyerte volna ezt meg azt. Közhely, de a címeket nem kell megmagyarázni. Írtam, hogy nagyobb anyagi forrással dolgozik mint mondjuk a többi csapat Németországban, de rekordokat hozott ott is, s akárhonnan nézem Pep 6 év alatt nyert 5 bajnokságot aktuális csapataival.

Valóban nem odavalókat írtál hanem arra valókat, én figyelmetlenségem volt. A lényegen kardinálisan nem változtat, hogy azért bőven tett hozzá ehhez a csapathoz játékban, eredményben, játékosokban.

@csababarca
2010 Interről azért szintén erős azt mondani, hogy félvak volt. Abban az évben ők voltak a piros hetes, s vittek mindent. Meg a Mourinho féle "bunkerezek" sztereotípia sem igaz. Idén is például a második legtöbb gólt rúgta a Chelsea a bajnokságban.

Interrel szemben és Mouironhoval szemben is lehet elfogult vagyok, mert az olasz csapatot nagyon szeretem, s Mourinho meg egy nagyon jó edző szerintem. Szóval lehet vádolni, de az eredményei neki is önmagukért beszélnek.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2015.04.28. 09:27:42

Bob_Marley írta:Tönkre tett egy csapatot? Meg olyan játékosokkal akik nem odavalók? Azért ezeket gondoljuk át, főleg hogy igazoltak nem egy embert (Alonso-Thiago-Bernat?), s a tönkre tette kifejezés meg finoman szólva is erős. Lehet jönni, hogy így a német bajnokság úgy a német bajnokság azért 2 bajnoki cím, s tavaly rekordok valamint BL elődöntők, az talán nem egy csapat tönkretétele. Legalábbis nálam nem. Illetve nagy bukta lesz? Ezt is kétlem, elég masszív eredményeket hoz Németországban is.

Valamint a német bajnokság azért csak ott van az angol-spanyol közelében erősségben. Oké, hogy mások az anyagi források egy Bayernnél mint a többi csapatnál, de ez a tönkre tette kifejezés, meg a ráerőltetés nekem sántít.
Nem odavalókat írtam, hanem arra valókat.
és egy német bajnoki cím had ne legyen már mérce egy Bayernnél légyszi, Dárdai behúzná velük vicc nélkül, még ha nem is ennyire simán, már csak a keret mélysége és minősége miatt is és ezt tudja mindenki.

Igen, tény, hogy olyan helyzetbe került, hogy neki el kell hoznia a BLt, ami mint írtam nem fair elvárás, de bizony ez a helyzet és ezt kéne neki megoldania.

itt a lehetőség most Pep előtt, mutassa meg, hogy eredményes volt a munkája a Bayernnél, le kell győznie a Barcát először is.

Mert jelenleg semmi pluszt nem adott hozzá a Jupp féle Bayernhez képest, sőt.

Míg pl Mourinho ha már szóba jött kellett a Realnak, mint egy falat kenyér, összességében összerakott egy elég jó csapatot, visszahozta Realt a szűk elitbe, ő is ott bukott el, hogy nem tudott túllépni saját magán és mint látjuk azóta se tud.
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.04.28. 09:16:18

Minden edző ráerőlteti az elképzeléseit az adott csapatára.
Lásd Mourinho. Persze ő a zisten, meg a non plus ultra, holott semmivel nem volt sikeresebb sehol se nálatok,se a Chelseanél mióta visszament,mint Pep.
De ő Múú.

Az a baj,hogy amit a BM nyomott abban a szezonban,az nem volt megismételhető. Heynckessel is kiestek volna ellenetek, lehet nem ilyen simán, de nem védtek volna címet.
Meg a BL döntő is elég nehéz volt, az a lesajnált BVB simán nyerhetett volna egyébként.
Kicsit túl van misztifikálva ott Heynckess, (mint itt Pep is), azért az eredmények még mindig őt igazolják. Innentől kezdve meg nevetséges a vádaskodás felé. Sose fog beállni kontrákra, mert makacs mint az öszvér, és van egy elképzelése a fociról. De már ez is baj.
Mint ahogy Mou is erőlteti akárhol van a bunkert, ahogy Simeone is, ahogy Klopp is ugyanazt játszatja mindig a csapatával.

Szóval ez a tönkrevágta a BM-et, meg stb dumák óriási tévedések...jó csapat volt az, igen, de hasonlóan jó csapatoknak se sikerült mindig mindent nyerni.
Lásd 2010es barca, egy félvak inter vert ki minket, 3 talált góllal (egy másfél méteres les), úgy,hogy a végén Touré nem létező kezezését benézte a bíró. Nah tessék, most hasonlítsd össze a tavalyi realt meg a 2010es intert...ég és föld tudásra-játékra a kettő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
danianevem
Entrenador del Barça

2015.04.28. 09:11:55

A tiki-takás résszel nagyjából egyetértek, bár inkább az lehet mögötte, hogy egyszerűen nincs olyan játékos Thiagon, aki alkalmas lenne a rendszerbe irányítóként.
ferninho írta:A Bayernnél meg szintén volt egy tökéletes alap (szó szerint) amire nem hogy épített volna Pep és fejlesztette volna a Bayernt, hanem telibe kibacta a kukába és még talán rá is ürített... sztem érezhető a különbség a két eset között.
Ha meg nem csinál semmit, folytatja Jupp munkáját, akkor vittek egy 14 kupás edzőt sztárgázsival, aki más eredményeiből él. Jól nem jöhetett ki ebből, legfeljebb több BL-győzelemmel...

ferninho írta:Egy olyan csapatot tett tönkre, ahol minden klappolt, tökéletes, szép és hatékony játékstílus, amivel a mai napig lehetne aratni és nem hogy picit nyúlt volna bele, hanem teljesen tönkrevágta azt és egy stílusidegen vmit akart rájuk erőltetni és ő ezt a tikitakát akarta ott egy alapnak megvalósítani olyan játékosokkal, akik nem arra valók és ugye ha rossz az alap abból sose jön ki jó dolog...

A Barcánál tökéletes alapnak, mert ők tudják ezt, de egy Bayernnél, akik életükbe nem játszottak ezt... erre nem lehet egyszerűen építeni.
Ebben egyetértek, stílusidegen rendszert akar meghonosítani, de erről alighanem tudtak a München vezetői. Az átigazolási politikájukat is ehhez a koncepcióhoz igazítják, kivétel Götze és Lewandowski, akik inkább a Jupp csapatba kellettek volna.
ferninho írta:Maga az ötlet jó, hogy egy adott stílusba új elemeket kell beépíteni, hiába BL címvédő valaki, de itt nagyon durván átestek a ló túloldalára.
Amikor kinevezték Pepet, nem sokan gondolták volna, hogy triplázni fog a Bayern, főleg, hogy 7:0-ra nyer a Barca ellen. Az alapötletük inkább az lehetett a münchenieknek, hogy valahogy elkerüljék a 2012-es fiaskót. Akkor egy hét alatt két döntőt is elbuktak, ráadásul a BL-t hazai pályán. Pep meg pont az a figura, aki a motiválásból a legerősebb, azaz átbillentheti mentálisan a csapatot a nehézségeken.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.28. 08:58:12

Tönkre tett egy csapatot? Meg olyan játékosokkal akik nem odavalók? Azért ezeket gondoljuk át, főleg hogy igazoltak nem egy embert (Alonso-Thiago-Bernat?), s a tönkre tette kifejezés meg finoman szólva is erős. Lehet jönni, hogy így a német bajnokság úgy a német bajnokság azért 2 bajnoki cím, s tavaly rekordok valamint BL elődöntők, az talán nem egy csapat tönkretétele. Legalábbis nálam nem. Illetve nagy bukta lesz? Ezt is kétlem, elég masszív eredményeket hoz Németországban is.

Valamint a német bajnokság azért csak ott van az angol-spanyol közelében erősségben. Oké, hogy mások az anyagi források egy Bayernnél mint a többi csapatnál, de ez a tönkre tette kifejezés, meg a ráerőltetés nekem sántít.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2015.04.28. 08:41:20

Normandia írta:
Nem a tiki-takát ütötte ki, hanem azt a barcát, amelyik már mem tudta azt megfelelő intenzitással, kreatìvitással végrehajtani. Pep-et pont azért vitték oda, hogy valami mást is vigyen a bayern játékába, mint az egyébként sikeres erő és rohamfoci. Az egy másik történet, hogy ez mennyire tetszik a közönségnek vagy a bayern legendáknak. A német válogatott mindig is a bayernre épült, egy két kivételtől eltekintve.
Szóval, ha ötvözni tudja Pep az erőt a gyorsaságot a kreatìvitással, akkor ez a bayern még nagy falat lesz számunkra.
Jelenleg ez az erő- és rohamfoci a nyerő, nem véletlen kellett a Barcának is vmennyire belenyúlnia a játékstílusába (már 1-2 éve meg kellett volna ezt húzni)...
maga a tikitaka abba a formájában ahogy megszületett nem elég ma már, max ha mindenki vmi eszméletlenül nagy meccset játszik a csapatból.
eljárt felette az idő, ahogy minden egyes nagy taktika vagy formáció felett eljár.
most ez kicsit fel lett frissítve nálatok, vannak új elemek és máris jobban mennek a dolgok, de ez a 60 percig passzolgatom a labdát a félpályánál és véletlenül se lövünk kapura 5méternél távolabbról stílus kifújt.
egy alapnak jó, sőt tökéletes, amire szépen fel lehet építeni egy új és hatékonyabb játékrendszert és épp ez folyik nálatok is.

A Bayernnél meg szintén volt egy tökéletes alap (szó szerint) amire nem hogy épített volna Pep és fejlesztette volna a Bayernt, hanem telibe kibacta a kukába és még talán rá is ürített... sztem érezhető a különbség a két eset között.

Egy olyan csapatot tett tönkre, ahol minden klappolt, tökéletes, szép és hatékony játékstílus, amivel a mai napig lehetne aratni és nem hogy picit nyúlt volna bele, hanem teljesen tönkrevágta azt és egy stílusidegen vmit akart rájuk erőltetni és ő ezt a tikitakát akarta ott egy alapnak megvalósítani olyan játékosokkal, akik nem arra valók és ugye ha rossz az alap abból sose jön ki jó dolog...

A Barcánál tökéletes alapnak, mert ők tudják ezt, de egy Bayernnél, akik életükbe nem játszottak ezt... erre nem lehet egyszerűen építeni.

Maga az ötlet jó, hogy egy adott stílusba új elemeket kell beépíteni, hiába BL címvédő valaki, de itt nagyon durván átestek a ló túloldalára.

Most meglátjuk, hogy Pep tanult bármit is a hibáiból vagy sem, az biztos, hogy hiába tűnik igazságtalannak, mert egy BL címet elvárni sztem sose lehet, de neki idén el kell hoznia a BL serleget, különben elég nagy bukta lesz neki ez a német kaland.
madridista
Res
Jugador d'estrella

2015.04.28. 07:47:18

P.U.Y.O.L. írta: Én úgy emlékszem, hogy Pep helye már akkor bőven biztos volt, amikor a Bayern még nem nyert semmit. Szerintem pont azért vitték oda, hogy legyen valami változás és elmozduljanak a második helyről. (minden sorozatban!) Pep óriási balszerencséje, hogy aztán megnyert mindent a BM, így már akkor lehetett tudni, amikor leült a padra, hogy folyamatosan kritizálni fogják egészen addig, amig nem triplázik vagy tovább nem áll.
Így van. Javítsatok ki ha esetleg tévednék, de emlékeim szerint tavaly a Bayer történelmi gyorsasággal nyerte meg a bajnokságot. Akkor arról beszéltek, hogy Pep új szintre emelte a német labdarúgást. Aztán - pont ezért - leeresztettek, mint a lufi és jött a Real elleni fiaskó. Én ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket... Rossz formaidőzítés, ennyi. Tavaly a Realnak jött ki a lépés, tavalyelőtt a Bayernek. Ha szerencsénk lesz idén nekünk fog, mert úgy érzem, most mi érdemelnénk meg a legjobban. Ilyen a foci. Attól még Pep kiváló edző és totál érthetetlen számomra, hogy mindenki szélsőségekben tud csak beszélni róla: egyik pillanatban még ő a német foci megmentője, máskor meg tönkreteszi a német focit tikatakával… Megjegyzem a Bayer az elmúlt 5 évben tudott csak felnőni ismét a legnagyobbakhoz. Ez a folyamat nem tört meg Peppel sem. Reális esélyük van nyerni, akár ellenünk, akár a Real ellen, még úgy is, hogy egy kupac meghatározó ember sérült…
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.04.28. 07:10:20

Normandia írta:
ferninho írta:
A nagy fenéket volt annyi abban a Bayernben... kiütötték 7-0ra a Barcát majd meg is nyerték a BLt és nagyon egyben voltak, erre egy totál stílusidegen játékot akart ráerőltetni a bajorokra Pep, ami persze, hogy már nem ment úgy nekik... de mivel klasszis játékosok alkotják a Bayernt vmennyire megbirkóztak vele.
és mellékesen pont egy olyan stílusra akart Pep váltani, amit a Bayern kiütött 7-0ra... teljes logikai bukfenc... az eredményét láthattuk az Allianz Arénában... meg majd ellenetek is lehet majd ezt látni....
és a németek csak nyertek egy VBt is és annak a csapatnak a gerince a Bayern volt... csak most nem kellett tikitakázniuk.
Nem a tiki-takát ütötte ki, hanem azt a barcát, amelyik már mem tudta azt megfelelő intenzitással, kreatìvitással végrehajtani. Pep-et pont azért vitték oda, hogy valami mást is vigyen a bayern játékába, mint az egyébként sikeres erő és rohamfoci. Az egy másik történet, hogy ez mennyire tetszik a közönségnek vagy a bayern legendáknak. A német válogatott mindig is a bayernre épült, egy két kivételtől eltekintve.
Szóval, ha ötvözni tudja Pep az erőt a gyorsaságot a kreatìvitással, akkor ez a bayern még nagy falat lesz számunkra.
Én úgy emlékszem, hogy Pep helye már akkor bőven biztos volt, amikor a Bayern még nem nyert semmit. Szerintem pont azért vitték oda, hogy legyen valami változás és elmozduljanak a második helyről. (minden sorozatban!) Pep óriási balszerencséje, hogy aztán megnyert mindent a BM, így már akkor lehetett tudni, amikor leült a padra, hogy folyamatosan kritizálni fogják egészen addig, amig nem triplázik vagy tovább nem áll.
Normandia
Director del Fútbol

2015.04.28. 06:53:07

ferninho írta:
A nagy fenéket volt annyi abban a Bayernben... kiütötték 7-0ra a Barcát majd meg is nyerték a BLt és nagyon egyben voltak, erre egy totál stílusidegen játékot akart ráerőltetni a bajorokra Pep, ami persze, hogy már nem ment úgy nekik... de mivel klasszis játékosok alkotják a Bayernt vmennyire megbirkóztak vele.
és mellékesen pont egy olyan stílusra akart Pep váltani, amit a Bayern kiütött 7-0ra... teljes logikai bukfenc... az eredményét láthattuk az Allianz Arénában... meg majd ellenetek is lehet majd ezt látni....
és a németek csak nyertek egy VBt is és annak a csapatnak a gerince a Bayern volt... csak most nem kellett tikitakázniuk.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2015.04.28. 06:00:58

Chino írta:
hank1ee írta:
Samper írta:
Igen. Láttam a Bayern - Porto visszavágó első félidejét.
Ja, értem. Az is valami...
Két meccs egy félideje. Az ám a nem semmi... =D> Akkor nézd meg a hétvégi Hertha ellenit, vagy a Porto-Bayernt.
Hát éppen ez mutatja, hogy ha kell, akkor tud v áltoztatni a sérülések ellenére is.
Chino
Llegenda del Barça

2015.04.27. 23:11:00

hank1ee írta:
Samper írta:
Két meccs egy félideje. Az ám a nem semmi... =D> Akkor nézd meg a hétvégi Hertha ellenit, vagy a Porto-Bayernt.
Forca Barca!!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.27. 22:54:50

Samper írta:
hank1ee írta:
Minden rosszindulat nélkül, nézel is valamit abból amiről véleményt formálsz?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Samper
Director del Fútbol

2015.04.27. 22:46:09

hank1ee írta:
Samper írta:Kitaláltátok, hogy Pep annyira be van csavarodva a filozófiájába, hogy nem lát a pályán. Se meccs közben, se félidőben, se az odavágó és visszavágó között. Meglátjuk.
ferninho
Madridista

2015.04.27. 21:36:33

Normandia írta: Ugyan már, valaki komolyan gondolja, hogy Pep nimbuszát befolyásolhatja, ha nem nyer bl-t a bayern-nel. Max a bayern drukkerek gondolhatják ezt, de az amúgy is egy különleges etvasz. Az eredményei akkor is megvannak, ha éppen nem fog sikerülni neki. Azt már nem lehet elvenni tőle. Egyébként állítom, hogy az előző sikeredzővel se lettek volna bl győztesek tavaly. Nem véletlenül lépet le, fáradságra meg az ég tudja mire hivatkozva. Abban a csapatban annyi volt, Pep meg megpróbált egy kis színt vinni a robotfocijukba néhány új arccal. Szerintem a tavalyi negyeddöntő is csúcs volt attol a gárdától.
madridista
MatyiG
Adminisztrátor

2015.04.27. 21:29:12

Samper írta:Kitaláltátok, hogy Pep annyira be van csavarodva a filozófiájába, hogy nem lát a pályán. Se meccs közben, se félidőben, se az odavágó és visszavágó között. Meglátjuk.
Ebben biztosak lehetünk. :mrgreen:

Egyébként nem tudom, ki írt ilyet, tényleg inkább az ellentettjét írták itt páran.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.27. 21:19:56

Chino
Llegenda del Barça

2015.04.27. 20:28:49

Pont az ellenkezője divatos itt a fórumon. Hogy ismer mindenkit, a taktikát, a takarítót, a szertárost töviről-hegyire ezért a kisujjában van az ellenszer.
Az viszont tényleg igaz, hogy a bajnokságban szinte sosem változtat. Bár nincs is oka rá, csak a szurkolók nem szeretik.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2015.04.27. 19:23:59

Kitaláltátok, hogy Pep annyira be van csavarodva a filozófiájába, hogy nem lát a pályán. Se meccs közben, se félidőben, se az odavágó és visszavágó között. Meglátjuk.
Válasz küldése