Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne haragudj, de én úgy gondolom, elég baj, hogy ezt így látod! Nem elég, hogy a futball teljesen pénz-orientálttá vált, a szurkolók is a szórakoztatás helyett előtérbe helyezik a sikereket. Kellenek a sikerek, de nem minden áron.MR.Barca írta:Lehet hogy pár drukkernek nem tetszik amit mondok de nekem mindegy hogy rakja össze Pep a csapatot ő dolga.Minket csak az érdekeljen hogy mindent megnyerjünk amitcsak lehet.
A jelenlegi keretre pillantva azonnal szembetűnik, hogy sok a variációs lehetőség. Én azon a véleményen vagyok, hogy Puyol, Alves, Touré, Xavi, Iniesta, Messi és Henry helye megkérdőjelezhetetlen a kezdőcsapatban. Az nagyon nagy taktikai előnyt jelent (a rotációs lehetőségen kívül), hogy Keita is bevethető lesz. Touré-val együtt, keményebb ellenfelek ellen rendkívül hasznos lehet.mrmonster írta:Valakinek van már tudomása arról, hogy Guardiola milyen szisztémában játszatja majd a csapatot?
Mert amit Vilanova mondott, hogy a védősor és a kp. már készen áll, abból arra lehet következtetni, hogy marad a három csatáros játék.
A középpályán Xavi, Iniesta, Toure, Keita és Hleb - hát ez elég kevés lenne a négy kp-s felálláshoz, pláne hogy egyik sem szélsőtípusú játékos.
Viszon a 3 csatáros játékhoz pedig van össz-vissz 3 játékosunk, ha Guddy-t és Eto'o-t a várakozások szerint eladjuk. Kicsit kevés lesz ez Pep nem? Vagy fiatalokkal töltjük fel a keretet?
Eggyet értek veled! Ezért is mondtam Manuelnek, hogy várja ki a végét. Ha megint nem nyerünk semmit, akkor majd lehet hőbörögni. Voszont addig csak, szócséplés az egész.MR.Barca írta:Lehet hogy pár drukkernek nem tetszik amit mondok de nekem mindegy hogy rakja össze Pep a csapatot ő dolga.Minket csak az érdekeljen hogy mindent megnyerjünk amitcsak lehet.
Miért ha itt maradnak, akkor hol a változás? Várd ki a végét, előre ne panaszkodj! Mi is izgulunk, hogy hogyan tovább.manuel írta:Guardiola bemutatkozásáról és terveiről ennyit:
Távozók:
Ronaldinhó
Decó
Eto
Maximálisan egyetértek!Varga Tamás írta:Az én elvárásom: egy trófea és/vagy harcban legyünk a bajnoki címért. A Spanyol Kupa megnyerése is elégedetté tenne, hisz 1998 már régen volt. Meg persze, a pályán való meccsenkénti meghalás, a küzdés, a soha fel nem adás. A lélektelen játékot elfelejteni, a nem megfelelő hozzáállást szemétdombra hajítani - felszántani a pályát, keresztbe-hosszába. Ha ez megvan, én már elégedett leszek. Egy trófea - ez a minimum.
En is remelem hogy egy trofeat csak begyujtunk, de szantani nem fogunk, mert Ronaldinho mar nincs itt. A kapa fogai mar a San Sirot fogjak szantaniVarga Tamás írta:Az én elvárásom: egy trófea és/vagy harcban legyünk a bajnoki címért. A Spanyol Kupa megnyerése is elégedetté tenne, hisz 1998 már régen volt. Meg persze, a pályán való meccsenkénti meghalás, a küzdés, a soha fel nem adás. A lélektelen játékot elfelejteni, a nem megfelelő hozzáállást szemétdombra hajítani - felszántani a pályát, keresztbe-hosszába. Ha ez megvan, én már elégedett leszek. Egy trófea - ez a minimum.
Nos én nem a személyes véleményemet irtam le, hanem az általános elvárt vélememényt. Az legutóbbi szezon se volt olyan síralmas, mint amilyennek sokan gondolják a Rivaldo, Figo, Kluivert időszakban sokkal gyengébben muzsikált a csapat. a BL döntőt, azért irtam, mert idén elégedetlenséget lehetet hallani amiért a csapat csak az elődöntőig jutott. A bajnokságot nehéz lesz megnyerni, a madrid tavaly is nagyon kevés pontot vesztett, a végén mi 20 ponttal lemaradva zártunk. Bár még kár ennyire előre menni, az átigazolások még sok mindent befolyásolni fognak. Egy mondatban összefoglalva a lényeget sokat várunk Guardiolától és kevés időt adnunk arra, hogy bizonyítson. Emiatt nem látom olyan fényesen a jövőt.LG írta:1 kicsit sokat akarsz, nemBrian 20 írta:Minden valószínűség szerint az új mesterünk Josep Guardiola le fog szerepelni. Ha így lesz, akkor távozik a Laporta-csapat is.
nem hiszem hogy fel tudna nőni a feladathoz, mert kb. ezt várjuk tőle
- bajnokok ligája dőntő
- bajnokságban megnyerése
- eredményes kupaszereplés
próbálok bízni, de ezek az elvárások jogosak, csak éppen túlságosan magasak, főleg ha hozzávesszük tavaly a madrid már elég jól össze volt rakva, és idén se gyengülnek. a valencia is cask erősebb lehet. Na ennyi indok éppen elég. Ja és Eto'o menni fog nincsenek csodák![]()
![]()
BL döntőt sztem egy csapattól se lehet elvárni, főleg ugye, h már a 16 között is megkaphatjuk ha van egy kis pechünk a legerősebb ellenfelet. Amikor 2005ben a cselzi megvert minket a 16 között, de a szezon végén elégedetlen voltál![]()
A csoportból kötelező a továbbjutás, utánna bármi megtörténhet.
A bajnokságot meg kéne nyerni, ezzel 1etértek. De várjuk meg, milyen erősek lesznek a riválisok....Mert ha ugy lennénk 2-ok, ha nagyon jók lennénk, de pl. RM mégjobb, azt szvsz meg lehet bocsátani.
-kupa-én meg azt mondom, h azt meg kell hagyni a fiataloknak, és a kevés szóhoz jutó cseréknek, és meglátjuk, h meddig jutunk. De a azokat az embereket, akiknek a BLban és bajnokságban is helyt kell állniuk, ne terheljük le vele.
Ne akarjunk túl sokat, tavaly is mindent akartunk, semmi lett belőle. Legyen az 1., a legfontosabb a bajnokság, többi csak esetleges plusz, szerintem.
1 kicsit sokat akarsz, nemBrian 20 írta:Minden valószínűség szerint az új mesterünk Josep Guardiola le fog szerepelni. Ha így lesz, akkor távozik a Laporta-csapat is.
nem hiszem hogy fel tudna nőni a feladathoz, mert kb. ezt várjuk tőle
- bajnokok ligája dőntő
- bajnokságban megnyerése
- eredményes kupaszereplés
próbálok bízni, de ezek az elvárások jogosak, csak éppen túlságosan magasak, főleg ha hozzávesszük tavaly a madrid már elég jól össze volt rakva, és idén se gyengülnek. a valencia is cask erősebb lehet. Na ennyi indok éppen elég. Ja és Eto'o menni fog nincsenek csodák