Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.25. 21:15:27

Mental_Theo írta:Rijkaardal laza kacspolat volt, és igen csendes volt. Guardiola ezzel szemben szidalmaz, és dícsér.
Ez egy bevett motivációs elméleti módszer. Köztudott,hogy sokkal jobb vezető (ebben az esetben edző) az, akitől tartanak a beosztottak(játékosok) és felnéznek rá. Rijkaardal baráti viszonyt ápolt midennkivel és jól elszórakoztak edzéseken, mindenki mosolygott. Most szenvednek, de a statisztika szerint jobb szezon lesz.

Abidalnak egy szava sem lehet mától a könnyű edzésekre,még ő sem bírta:)
Szerintem, a lehető legrosszabb vezető az, aki a tiszteletet, a felnézést azzal éri el, hogy tartanak tőle. Munkahelyemen az egyik hölgy csoportvezető állandóan kiabál, normális hangnemben alig tud megszólalni. A szemében bólogatnak, utána meg jól kiröhögik. Viszont, az én csoportfőnököm egy megveszekedettül nyugodt ember, jó kedélyű, elviccelődik az emberrel. Viszont, a beosztottai tudják, ha munka van, akkor hajtani kell. Elég, ha 'úgy' néz az emberre, és tudja: most kell beletenni mindent. Az a vezető, aki velem elkezd kiabálni, azt jól szemközt mosolygom.
Nem mondom, az elején kell megfogni a srácokat, az elején kell tisztázni, hogy ki az úr a háznál. Számomra, egy kicsit ambivalens érzés volt látni a Pep-es cikknél az utolsó videót, ahol Messi karját rángatja, hogy az figyeljen rá. Én ebből két dolgot vontam le:
1. Pep még nem érte le azt a kívánatos szintet, hogy teljességgel komolyan vegyék, és figyeljenek rá;
2. Messi pedig megszokta Franknél, hogy nem kell ránézni az edzőre, ergo: nem kell rá figyelnie. Ez nem jó. Ha nekem valaki beszél, vagy én beszélek valakivel, arra ráfigyelek, odanézek, és a szemébe nézek. De, semmi esetre sem fordulok el tőle.
Én ezt gondolom.
Kép
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.25. 21:10:25

Ez kel kökemény koncentrálás és fegyelem a fekvöknél én is elmosolyodtam picit olyan iskolás :D
De nem baj :D
Igy fogja ösze a csapatot !:)
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.25. 21:08:49

Nagy rendet tart Pep, ez látszik. Nagyon bízok benne.
Kicsit megmosolyogtam az első videót, mikor is ha valaki hibázik fekvőznie kell. Mint nálunk. :D
noname
Llegenda del Barça

2008.07.25. 21:08:22

Abidalnak kemény edzés kellett :arrow: :lol:
Mindenesetre ebből a szempontból jónak tűnik PEp.Jól megdolgoztatja őket és nem fél senkinek megmondani, ha nem tetszik valami. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2008.07.25. 21:09:08-kor.
A Fifa egy szégyen
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.07.25. 21:04:30

Rijkaardal laza kacspolat volt, és igen csendes volt. Guardiola ezzel szemben szidalmaz, és dícsér.
Ez egy bevett motivációs elméleti módszer. Köztudott,hogy sokkal jobb vezető (ebben az esetben edző) az, akitől tartanak a beosztottak(játékosok) és felnéznek rá. Rijkaardal baráti viszonyt ápolt midennkivel és jól elszórakoztak edzéseken, mindenki mosolygott. Most szenvednek, de a statisztika szerint jobb szezon lesz.

Abidalnak egy szava sem lehet mától a könnyű edzésekre,még ő sem bírta:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
weathered2
Barça C

2008.07.25. 20:59:40

Csak nehogy megverjék a játékosok sok szidás után:)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.07.25. 20:26:00

Én bizakodó vagyok. És nagyon tetszik, hogy keménykezű. Legalábbis, egyenlőre, és abból, ami látszik a videókon...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.25. 19:50:27

fcbarca0827 írta:Rijkaard mögött nem volt túl sok edzői tapasztalat??? Végül is csak egy EB 3. hely a hollandokkal...

Pep jó edző lesz!
Akárhogy is nézzük a Barca előtt 3 szezonja volt edzőként... Ami nem sok...
fcbarca0827
Director del Fútbol

2008.07.25. 19:45:36

Rijkaard mögött nem volt túl sok edzői tapasztalat??? Végül is csak egy EB 3. hely a hollandokkal...

Pep jó edző lesz!
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.25. 19:36:12

Léfe írta:Nem örültem, hogy kezdő edzö irányitja a csapatot, de majd meglátjuk. Egyenlőre tulzott a lelkesedés - bár tetszik nekem is- várjunk ! Majd december körül lehet megalapozott véleményt mondani.
Rijkaard mögött sem volt túl sok edzői tapasztalat mégis hova jutottunk vele!
Léfe
Entrenador del Barça

2008.07.25. 19:23:23

Nem örültem, hogy kezdő edzö irányitja a csapatot, de majd meglátjuk. Egyenlőre tulzott a lelkesedés - bár tetszik nekem is- várjunk ! Majd december körül lehet megalapozott véleményt mondani.
Fecó
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.25. 19:16:43

Élvezi a munkát ahogy nézem...és ez jó.Szeretem az olyan edzőket akik beleélik magukat az edzésbe/meccsbe.

Jó a szigor is,csak vigyáznia kell mert ez nem a tarcsi...itt "érzékeny" lelke van egy egy sztárnak...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barca0417
Entrenador del Barça

2008.07.25. 19:07:03

Nekem eddig határozottan tetszik Guardiola munkája. Persze tudom hogy sok minden még nem derült ki, majd később lehet következtetést levonni, de tetszik a szigorítás, tetszik az edzések intenzivitása és az is, hogy Ő a főnök, legyen szó akár Messiről vagy akárkiről, ővé az utolsó szó. Ugyanakkor szereti a játékosokat és jóban van velük. Ez így van rendjén. Az egyetlen tüske az én szememben Eto'o kirekesztése. Dehát...biztos megvan rá az oka. Meg aztán annyi jó játékos elment már az utóbbi időben, akinek lett volna még helye, hogy ezt is túl fogjuk élni. bár Eto'o egyénisége, bármilyen nehéz eset is néha, nekem nagyon hiányozni fog. a meccseken legtöbbször ő szokott békíteni, meg szokta bíztatni, bátorítani a társakat. szóval nagyon fog hiányozni, bár szerintem még benne van a pakliban a halvány esélye, hohy itt marad. Akkor viszont nem hiszem hogy Pep teljesen mellőzné, esetleg annyi hogy Henry lesz az első számú csatár. Az viszont nem lesz "akkora baj". :)
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.25. 18:12:27

Guardiola írta:Ahogy elnezem "rend" lesz itt, kemenyen fogja a gyeplot Pep. :twisted: :)
Reménykedem benne, hogy menedzserként is legalább olyan sikeres lesz, mint játékosként volt...
A szigoritásnak én is örülök.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.07.25. 18:02:49

Ahogy elnezem "rend" lesz itt, kemenyen fogja a gyeplot Pep. :twisted: :)
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.07.25. 11:37:24

Bojan már most egy zseni! A fizikuma lehet hogy gyengébb mint eto'o-é vagy messi-é, de minden csapatba van legalább egy tehetségnek kikiáltott 18-19 éve aki lehet hogy nem is az.De nekünk van egy 17 éves csatárunk aki a világ egyik legerősebb bajnokságába a világ egyik legerősebb csapatába a debütálo zezonjába 10 gólt szerzett. Robbanékony ügyes gyor és gólerős egy pályafutás van előtte és pldák :messi és eto'o henry tőlük csak tanulhat magatól és az edzőtől. Ne feledjük el azt sem hogy annál a 10 gólnál sem volt minden alkalommal kezdő sőt! Itt van nálunk egy uljabb messi...

Bojannak van saját topikja is, mostantól ott beszéljetek róla!
S.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 11:19:58

matador írta:Csendben jegyzem meg, hogy ilyen "erőtlenül" is a csapat 2. legeredményesebb játékosa volt asszem a bajnokságban vagy 3. ... aki 17 évesen, ilyen fizikai adottságok mellett ennyire gólerős, az tudhat valamit
Ez igaz, de most a jelenről beszélünk, és nem arról mi lesz 2-3 év múlva. Tovább nézve azért az eléggé valószínű, hogy Pep csereként számít majd rá, ha nem tudja bereakni valamilyen más posztra. Mondjuk az nem lenne roszz, mert az ellenfél védőket rendesen meg lehetne kavarni, ha egy robosztus erőcsatárt lecserélnénk egy villám gyors Bojanra. Ez csak az én véleményem, én nem tudom elhinni, hogy Pep csatárként hosszú távon számítana Bojanra, és továbbra is tartom, hogy MÉG nem alkalmas rá, hogy sok szerepet kapjon. Arról nem is beszélve, hogy nem hiszem, hogy mondjuk Henryt, vagy tegyük fel Drogbát padoztatné Pep Bojanért, nekem ez valahogy nem áll össze, de majd kiderül. Maradjunk ennyiben, mindenkinek más a véleménye, nekem végül is mindegy, csak menjen a Barcának, onnantól nem fogok panaszkodni, hogy ki játszik. Elfogadom, hogy sok igazság van abban is amit ti mondtok, majd az idő eldönti kinek lesz igaza, szerintem maradjuk ennyiben. :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.25. 09:31:05

chi omega írta:
LG írta:Azért ezek a játékosok maguk se nagyon akartak maradni, Ronie és Deco 1átalán nem, és Etoo is fenyegetőzött, h a megint nem nyerünk semmit, elm1, és meg is indokolta, h azért, mert ő olyan jó játékos, h mindig olyan csapatba kell lennie, ahol trófeákat nyerhet. Ne hullajtsatok ezekért könnyet, nem érdemlik meg :!:
Szóval ezt nem kell Pep nyakába varni :wink: Ja, és várjuk már meg, h Peppel mit fog a csapat mutatni, mielőtt itélkezünk felette, de ha ezt nem irtuk már 1000x....
nem igaz, eto'o nem ezt mondta. én sosem támadtam habzó szájjal pepet eto'o körön kívül helyezéséért (el kell neki hinni, hogy jó oka van rá), de ettől még szomorú olyasmivel vádolni samut, amit nem is mondott.
azt mondta, ha MÉG EGY ÉVIG sikertelen a csapat, akkor igen, elmegy, de nem azért, mert neki trófeákat kell nyernie, hanem mert akkor ezek szerint nem alkalmas rá, hogy ebben a csapatban játszon, és a csapat sem méltó rá, hogy továbbra is megkapja a bizalmat.
decot és ronaldinhot lesz.arom magasról, gyenge edzések ide vagy oda, igenis tönkretették saját magukat itt, és a klubra is nagyon negatív volt a visszahatásuk (persze rijkaard felelőssége vitathatatlan, de most nem ez a lényeg), de eto'o-t egy kalap alá venni velük súlyos hiba.
- ez így igaz! Az a félő, hogy ebből a takarításból kifolyólag Samunak is tényleg mennie kell. Amitől teljesen eldobom az agyam ez a bizonyítgatás :!: Mit és mért kell Samunak bizonyítani :?:
Ő már bizonyított, az elmúlt évek során :!:
matador
Jugador d'estrella

2008.07.25. 09:13:10

Csendben jegyzem meg, hogy ilyen "erőtlenül" is a csapat 2. legeredményesebb játékosa volt asszem a bajnokságban vagy 3. ... aki 17 évesen, ilyen fizikai adottságok mellett ennyire gólerős, az tudhat valamit
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 08:49:38

bestbarca.. ne beszelj mar butasagokat... jojo 170. es 62 kilo... de 17 eves.... gondolkozz mar egy kicsit... rohadtul novesben van meg... ha 21-22 eves lenne akkor megertenem a jajgatasodat... igy teljesen alaptalan....
chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.25. 03:31:08

Bestbarca írta:"de r10 sosem volt csatár, az elejétől fogva tudni lehetett, hogy támadó szellemű játékos, aki elsősorban a csapatot szereti mozgatni, és csak másodsorban gólt lőni.
bojan pedig mióta csak él, középcsatár poszton játszik, úgyhogy teljesen alaptalan amit írsz. az összes U-válogatott, és az összes barca utánpótláscsapatban is csatár volt, semmi keresnivalója a szélen.
a fizikumán meg javítani kell. nem az a megoldás, hogy számára idegen poszton szenvedjen..."

Jó ezt én tudom meg értem is, én csak valahol helyet próbálok neki keresni, mert Pep fixen nem fogja csatárként játszatni. Tudom ő az ifi csúcstrató 800 gól 7 év alatt, de attól még Pepnek nem kell, mint csatár. Neki más ember kell előre, magas, erős. Mind amellett a támadó középpályás posztot én úgy gondolom, hogy mondjuk a 2 csatár mögött kb 4 méterre, majdhogynem egy 3. csatárként, csak egy picit visszavontan. Így nem kerülne be annyira a darálóba. Azért az nem lenne neki annyira idegen hely, arról nem is beszélve, hogy szerintem tud ő szinte bárhol játszani, pont ezért kivételes játékos. A fizikumán meg elképesztő sokat kellene javítani, az kb 3 év. Szerintem egy 170 magas és kb 50 kilós csatárnak a mai futballban nincs jövője, túlságosan erőszakosak a mostani védők. Sajnos újra terjed a durvaság a védekezésben. :( De szerintem nem is lehet egy ilyen típusú játékos beküldeni a védők közé, mert összetörik. Mondjatok csak egy hasonló felépítésű csatárt a mai profi futballban... Nehéz lesz. Ez nem véletlen. :wink:(Villat ne hozzátok föl, mert Bojanhoz képest még ő is izomkolosszus és 5-vel magasabb is)
"de attól még Pepnek nem kell, mint csatár."

honnan veszed? attól, hogy favorizálna egy tankot a csapatában, még egy szóval sem mondta, hogy nem kell neki bojan. ahogy azt sem, hogy nem számít rá csatárként. egyáltalán semmiféle utalás nem volt erre, és a mostanii meccsen is egyértelműen középcsatárt játszott, úgyhogy tényleg nem tudom ezt mire alapozod.

"Mind amellett a támadó középpályás posztot én úgy gondolom, hogy mondjuk a 2 csatár mögött kb 4 méterre, majdhogynem egy 3. csatárként, csak egy picit visszavontan. Így nem kerülne be annyira a darálóba."

aha. ennyi erővel üljön a lelátón, ott biztos nem kerül be a darálóba. eleve miről beszélsz? szerinted egy visszavont éket nem támadnak a védők, vagy mi?

"szerintem tud ő szinte bárhol játszani, pont ezért kivételes játékos."

szerinted. de valamiért eddig csak csatárként tudott jól játszani. vajon miért?

"De szerintem nem is lehet egy ilyen típusú játékos beküldeni a védők közé, mert összetörik."

könyörgöm bakker, ez egy profi futballista, mégha nem is kifejlett, nem pedig egy hímestojás.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 02:05:31

"de r10 sosem volt csatár, az elejétől fogva tudni lehetett, hogy támadó szellemű játékos, aki elsősorban a csapatot szereti mozgatni, és csak másodsorban gólt lőni.
bojan pedig mióta csak él, középcsatár poszton játszik, úgyhogy teljesen alaptalan amit írsz. az összes U-válogatott, és az összes barca utánpótláscsapatban is csatár volt, semmi keresnivalója a szélen.
a fizikumán meg javítani kell. nem az a megoldás, hogy számára idegen poszton szenvedjen..."

Jó ezt én tudom meg értem is, én csak valahol helyet próbálok neki keresni, mert Pep fixen nem fogja csatárként játszatni. Tudom ő az ifi csúcstrató 800 gól 7 év alatt, de attól még Pepnek nem kell, mint csatár. Neki más ember kell előre, magas, erős. Mind amellett a támadó középpályás posztot én úgy gondolom, hogy mondjuk a 2 csatár mögött kb 4 méterre, majdhogynem egy 3. csatárként, csak egy picit visszavontan. Így nem kerülne be annyira a darálóba. Azért az nem lenne neki annyira idegen hely, arról nem is beszélve, hogy szerintem tud ő szinte bárhol játszani, pont ezért kivételes játékos. A fizikumán meg elképesztő sokat kellene javítani, az kb 3 év. Szerintem egy 170 magas és kb 50 kilós csatárnak a mai futballban nincs jövője, túlságosan erőszakosak a mostani védők. Sajnos újra terjed a durvaság a védekezésben. :( De szerintem nem is lehet egy ilyen típusú játékos beküldeni a védők közé, mert összetörik. Mondjatok csak egy hasonló felépítésű csatárt a mai profi futballban... Nehéz lesz. Ez nem véletlen. :wink:(Villat ne hozzátok föl, mert Bojanhoz képest még ő is izomkolosszus és 5-vel magasabb is)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.25. 01:42:26

Bestbarca írta:
chi omega írta:ezek túlzóan messzemenő következtetések. majd ha az első három meccset így hozza a csapat a ligában, akkor osztom a véleményt.
a vezéregyéniségek hiánya feltűnő volt. miután messi le lett cserélve, eléggé lezserül focizgatott a csapat. touré, keita, hleb, egyik sem lesz képes a hátára venni a csapatot, henry ha nem ennyi idős lenne, és nem mozogna még mindig idegenül barca-mezben, akkor talán, xavi-iniesta még kérdéses.
bojan ügyes, de továbbra sem kell túlértékelni.

"Nem tudom, hogy Pep hol számít rá, valószínűleg szélsőként, vagy támadó középpályásként(nem hinném, hogy csatárként, ahhoz nincs meg a fizikuma)"

ne viccelj : DDDDDD középpályásként, ahol rengeteget kell melózni, ott megvan a fizikuma? bojannak köze nincs a poszthoz. szélsőként is gyengus, ezt láttuk már elégszer. ő született középcsatár. és pont a gyenge fizikuma miatt kell ott játszatni, mert a gólérzékenysége emberfeletti, egyelőre csak ez a tulajdonsága van klasszis szinten, úgyhogy ezt kell kiaknázni, és a kapu közelében hagyni. meg a sebessége.
A középpályásnál egy előretolt középpályas poszta gondoltam, de nem tudom igazából mi lesz a posztja Bojannak, hova illik leginkább, ne feledjük anno R10-nek sem a bal szél volt a posztja, neki is ki lett találva a helye. Ugyan ez lesz Bojannal is, majd Pep dönt. Nem hinném, hogy csatárként számítana rá, hisz magas erőcsatárokat keres, amitől messze van Bojan. Egyébként meg a tavalyi meccseket elnézve abszolút el lehet szállni Bojan tejlesítményétől, teljesen hasonló volt Messi 1. évéhez. A vége meg csak megérzés, de hála Istennek általában igazam van a Barcás dolgokban, úgyhogy remélejük most sem tévedek. :D
"ne feledjük anno R10-nek sem a bal szél volt a posztja, neki is ki lett találva a helye. Ugyan ez lesz Bojannal is"

de r10 sosem volt csatár, az elejétől fogva tudni lehetett, hogy támadó szellemű játékos, aki elsősorban a csapatot szereti mozgatni, és csak másodsorban gólt lőni.
a fizikumán meg javítani kell. nem az a megoldás, hogy számára idegen poszton szenvedjen..
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 01:29:24

chi omega írta:ezek túlzóan messzemenő következtetések. majd ha az első három meccset így hozza a csapat a ligában, akkor osztom a véleményt.
a vezéregyéniségek hiánya feltűnő volt. miután messi le lett cserélve, eléggé lezserül focizgatott a csapat. touré, keita, hleb, egyik sem lesz képes a hátára venni a csapatot, henry ha nem ennyi idős lenne, és nem mozogna még mindig idegenül barca-mezben, akkor talán, xavi-iniesta még kérdéses.
bojan ügyes, de továbbra sem kell túlértékelni.

"Nem tudom, hogy Pep hol számít rá, valószínűleg szélsőként, vagy támadó középpályásként(nem hinném, hogy csatárként, ahhoz nincs meg a fizikuma)"

ne viccelj : DDDDDD középpályásként, ahol rengeteget kell melózni, ott megvan a fizikuma? bojannak köze nincs a poszthoz. szélsőként is gyengus, ezt láttuk már elégszer. ő született középcsatár. és pont a gyenge fizikuma miatt kell ott játszatni, mert a gólérzékenysége emberfeletti, egyelőre csak ez a tulajdonsága van klasszis szinten, úgyhogy ezt kell kiaknázni, és a kapu közelében hagyni. meg a sebessége.
A középpályásnál egy előretolt középpályas poszta gondoltam, de nem tudom igazából mi lesz a posztja Bojannak, hova illik leginkább, ne feledjük anno R10-nek sem a bal szél volt a posztja, neki is ki lett találva a helye. Ugyan ez lesz Bojannal is, majd Pep dönt. Nem hinném, hogy csatárként számítana rá, hisz magas erőcsatárokat keres, amitől messze van Bojan. Egyébként meg a tavalyi meccseket elnézve abszolút el lehet szállni Bojan tejlesítményétől, teljesen hasonló volt Messi 1. évéhez. A vége meg csak megérzés, de hála Istennek általában igazam van a Barcás dolgokban, úgyhogy remélejük most sem tévedek. :D

chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.25. 01:22:48

LG írta:Azért ezek a játékosok maguk se nagyon akartak maradni, Ronie és Deco 1átalán nem, és Etoo is fenyegetőzött, h a megint nem nyerünk semmit, elm1, és meg is indokolta, h azért, mert ő olyan jó játékos, h mindig olyan csapatba kell lennie, ahol trófeákat nyerhet. Ne hullajtsatok ezekért könnyet, nem érdemlik meg :!:
Szóval ezt nem kell Pep nyakába varni :wink: Ja, és várjuk már meg, h Peppel mit fog a csapat mutatni, mielőtt itélkezünk felette, de ha ezt nem irtuk már 1000x....
nem igaz, eto'o nem ezt mondta. én sosem támadtam habzó szájjal pepet eto'o körön kívül helyezéséért (el kell neki hinni, hogy jó oka van rá), de ettől még szomorú olyasmivel vádolni samut, amit nem is mondott.
azt mondta, ha MÉG EGY ÉVIG sikertelen a csapat, akkor igen, elmegy, de nem azért, mert neki trófeákat kell nyernie, hanem mert akkor ezek szerint nem alkalmas rá, hogy ebben a csapatban játszon, és a csapat sem méltó rá, hogy továbbra is megkapja a bizalmat.
decot és ronaldinhot lesz.arom magasról, gyenge edzések ide vagy oda, igenis tönkretették saját magukat itt, és a klubra is nagyon negatív volt a visszahatásuk (persze rijkaard felelőssége vitathatatlan, de most nem ez a lényeg), de eto'o-t egy kalap alá venni velük súlyos hiba.
Válasz küldése