Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
írnék vmi szellemeset de nem megyBarcafanTomee írta:A Barca TV össze is szedett pár gólt tőle: Veszhelyzet_online_sorozat_12_evad_17_resz
Köszi, na azt mutatta a map, amire számítottam. Mindenhol ott volt Leo, és nem sokkal különbözik a heat mapje Busiétól. Nagyon nagy szabadságot ad neki Lucho, szerencsére.palesz77 írta:A kért heat map itt megtekinthető.
Messi gyakorlatilag, mindenhol ott volt a kp-n és a támadó szekcióban, ez azért elég kemény. Samper gyakorlatilag a felezővonalat nem lépte át a heatmap alapján.palesz77 írta:A kért heat map itt megtekinthető.
amig vannak olyan emberek, akik szerint "a többi egyéni szimpátia kérdése", addig biztosan lesznek ilyen vitakCseri írta:Javaslom,hogy a Barca vs. Margit topichoz hasonlóan legyen egy Messi vs. Ronci topic is. Elég unalmas már ezt a kuki méregetést olvasni... Mindkét játékos korszakos zseni, bődületes statokkal,rekordokkal a többi egyéni szimpátia kérdése.
II. János Pál pedig pártoló tagja volt a Barcának, 91.522-es számmal, szóval valamit értenek ott fentvisca el barca írta:ferenc pápa ma megmondta, hogy messi minden idők legjobb játékosa. vita lezárva
csak te tudod az igazságotzsoltfree írta: (A marketinget pedig nyilván ő alakítja ki magáról nem kevés pénzért, mert még az senkinek sem tűnt fel hogy meleg. Nem, nem vagyok homofób, mert igazából ezt a dolgot magasról letojom, mindenkinek a saját dolga. Gondolom gyengülne a marketing értéke, vagy nem tudom mi az oka, de ezek a "műrandik" mindig különböző nőkkel, elég szánalmasak.)
visca el barca írta:ferenc pápa ma megmondta, hogy messi minden idők legjobb játékosa. vita lezárva
Mond meg hogy melyik mondat nem volt igaz belőle és miért. Zsolt elkapta a lényegét, ennél jobban már tényleg nem lehet megfogalmazni a kettejük közti különbséget. Mondjuk azt kétlem, hogy meleg lenne.daffy írta:Ezek alapján ebben senki sem kételkedik szerintem..zsoltfree írta:..20 éve vagyok fun..
Ezek alapján ebben senki sem kételkedik szerintem..zsoltfree írta:..20 éve vagyok fun..