Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ezen segített az 2010-ben, hogy Maradona volt az edző.LG írta: De VB-n még mindig nem tudott maradandót alkotni.
Nem Veled akarok vitatkozni, de az idő sokmindent megszépít.Bob_Marley írta:Maradona nélkül mikor el volt tiltva, ugyanúgy szenvedtek. És nyert bajnokságot, egy gyengébb csapattal. BEK-et valóban nem, Uefa-t nyert. Nem Messi érdemeit elvitatva vagy bármi, de össze se hasonlítható az akkori Napoli meg a mostani Barcelona. Főleg hogy más idegenlégiós szabályok voltak érvényben. És a válogatott mindennek a csúcsa. Valóban Agüero vagy Higuaín is megremegett fontos pillanatokban, ahogy a legutóbbi Copánál akkor hozzuk fel azt is, hogy Messi döntő tizit rontott.
Teljesen igaz, amit írsz. Volt szerencsém látni mind kettőjüket. Nekem vita nélkül Leo a jobb, de el tudom fogadni, ha másoknak meg Maradona. Azt viszont nem, hogy azért jobb, mert VB-t nyert. Ennek semmi köze egy játékos megítéléséhez szerintem. A foci akárhogyan is nézzük csapatsportág azt állítani, hogy egy ember nyeri meg a meccseket az hülyeség, még akkor is, ha jelentősen hozzájárulhat csapata győzelméhez. A társak kellenek akár ahhoz is, hogy villogjon a "sztár". Egyébként láthatjuk is Messinél, hogy mit jelentenek a társak, pontosabban azok hiánya a válogatotnál.S.Agüero írta:De miért egy meccs dönt közöttük, hogy melyikük a jobb?Nem mintha lenne viszonyítási alapom, mert nem láttam élőben Maradonát 86-ban, de ez számomra nonszensz, hogy nagyon sokan azért tartják többre Maradonát, mert VB-t nyert. Mert ha valaki azt mondja, hogy ő jobban kedveli az ő játékát, akkor azt mondom, oké, szubjektív.
De VB-n még mindig nem tudott maradandót alkotni. Nem csak annyi a gond, hogy nem nyert VB-t, hanem még egy igazán jó meccset sem tud felmutatni az egyenes kieséses szakaszban. A legutóbbi Copa döntőn is legalább a 11-est berúghatta volna. A csoportmeccseken és a selejtezőkön kevés jól játszani, az nem tesz senkit legendává. Ő nyilván az, amiatt amit a Bárcában letett, de a válogatottban még semmi felejthetetlent nem nyújtott.Semmivel sem volt gyengébb, mint a jelen válogatottjuk, sőt. Bilardo pedig jól össze is rakta. Nem vitatom el Maradona szerepét, de ilyen társak mellett nem volt annyira nehéz.
Az pedig, hogy a jó versenylónak a derbin kell jól futni, az igaz lenne, ha nem folyamat futná Leo a derbiket. Jóval több "derbin" vesz részt, mint Diego.
Nézzük már meg kikkel nyert Argentína VB-t.Bob_Marley írta:Maradona nélkül mikor el volt tiltva, ugyanúgy szenvedtek. És nyert bajnokságot, egy gyengébb csapattal. BEK-et valóban nem, Uefa-t nyert. Nem Messi érdemeit elvitatva vagy bármi, de össze se hasonlítható az akkori Napoli meg a mostani Barcelona. Főleg hogy más idegenlégiós szabályok voltak érvényben. És a válogatott mindennek a csúcsa. Valóban Agüero vagy Higuaín is megremegett fontos pillanatokban, ahogy a legutóbbi Copánál akkor hozzuk fel azt is, hogy Messi döntő tizit rontott.
palesz77 írta:Ismét kikaptak az argentinok, Paraguaytól, otthon. Agüero még egy tizit is kihagyott. Még pár meccs, aztán elkezdik Leot a helyén kezelni lehet..Tétmeccseken 2009 óta vele 2,26 pontot értek el meccsenként, nélküle 1,07-et.
Kit erdekel? Itt az szamit hogy kinek milyen eve volt. CR vette meg iden is a legkomolyabb autot, es az EB donton komolyabbat alakitott mint barmelyik amerikai sztarszinesz.S.Agüero írta:3Leo Messi in 2016: - Most goals (43)
- Most assists (30)
- Most chances created
- Most dribbles
- Most freekicks goals
- Most through balls
If Messi continues to suffer from the same type of injury, he might have to undergo surgery and be out for 3-4 months. [Diario Clarín]]
Mindig a padon levő rangidős csapatkapitány ül ott. Amikor pl Iniesta is a padon van akkor Messi hátul ül.Nero. írta:Ő az egyetlen olyan játékos aki a kispadon az első sorban ülhet?
Sérvem még nem volt, szóval nem tudom.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ezt a lágyéksérülést hogy kell elképzelni, milyen?hasonló mint a sérv?
Illetve valami speciális módon gyógyítják, vagy csak hagyni kell és magától helyrejön ha nem terhelik?
Egyetértek, szerintem fogjuk is látni 1-2 meccsen ott.etooka9 írta:Szívesebben nézném rafinhat a jobboson, mint az említett két játékost.
hozzá se értekRonaldinho&Barca írta:Elég jó formában kezdte a szezont, agybaj hogy mindig sikerül valakit lerúgni.
Ezt a következő 3 meccset nélküle is hozni kéne.Azért elég bő a keretünk.visca el barca írta:király, nézhetjük, ahogy arda, vagy paco szerencsétlenkedik majd a jobb oldalon.
Szívesebben nézném rafinhat a jobboson, mint az említett két játékost.visca el barca írta:király, nézhetjük, ahogy arda, vagy paco szerencsétlenkedik majd a jobb oldalon.