Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igen, ilyeneket Ronaldinhotól láthattunk anno.
Rakitic volt ott, szerintem nem zavarta a kapust, mert pont az ellenkező irányba mozdult el, látta a labdát a kapus.MQuCsabi írta:Akinek van egy kis esze. Mivel A MINDKÉT védő befelé lép, ergó összezárnak, így a bal oldali védő "mögött" lövi el, ha jól rémlik.
Egyébként nem volt les? Mármint ott valaki takarja a kapus előtt a kilátást és ő lehet lesen tartózkodott. Sajnos félálomban néztme a meccset, így a részletekre ne memlékszem.
Kép alapján megerősíti bennem, hogy rosszul döntött,csak mákja volt.palesz77 írta:A gól előtti pillanat. Nem tudom rajta kívül hány ember lőtte volna a bal sarokba..
És azzal együtt, hogy "ki sem jutottak"veb írta:ráadásul messiék ki sem jutottak az eb-re, ami azért valljuk b e marha nagy égés. sztem top 5-ben sem lesz benne.
ráadásul messiék ki sem jutottak az eb-re, ami azért valljuk b e marha nagy égés. sztem top 5-ben sem lesz benne.TripleH írta:Szerintem pedig Éder fogja nyerni mégiscsak győztes EB gólt lőtt. Sehol nincs Messi hozzá képest az elbukott Copa döntővel.
Szerintem pedig Éder fogja nyerni mégiscsak győztes EB gólt lőtt. Sehol nincs Messi hozzá képest az elbukott Copa döntővel.Nero. írta:
Jó nagy maffia lesz a Fifától ha ott lesz a legjobb háromban, pedig idén nem is nyert semmit. A reális sorrend pedig: Ronaldo, Pepe, Modric. Aki nem így látja az vak, abból pedig sok van.
Bélnek is helyet kéne szorítani. Egyébként az a vicc, hogy pl. a walesi jobban játszott mind a Realban, mind az EB-n ebben az évben, mint Ronaldo. De nemcsak ő. Ahhoz képest meg...Nero. írta:Jó nagy maffia lesz a Fifától ha ott lesz a legjobb háromban, pedig idén nem is nyert semmit. A reális sorrend pedig: Ronaldo, Pepe, Modric. Aki nem így látja az vak, abból pedig sok van.S.Agüero írta:Messi in 2016:
Most goals in the world: 51 GOALS
Most Assists in the world: 32 ASSISTS
Csak beerőlködik azért az Aranylabdán a dobogóra.![]()
Jó nagy maffia lesz a Fifától ha ott lesz a legjobb háromban, pedig idén nem is nyert semmit. A reális sorrend pedig: Ronaldo, Pepe, Modric. Aki nem így látja az vak, abból pedig sok van.S.Agüero írta:Messi in 2016:
Most goals in the world: 51 GOALS
Most Assists in the world: 32 ASSISTS
Csak beerőlködik azért az Aranylabdán a dobogóra.![]()
A COPE is lehozta például, ők annyira nem szoktak mellényúlni tudtommal.palesz77 írta: ESPN szerint kamu, őszintén nehezen is tudom elképzelni..![]()
ESPN szerint kamu, őszintén nehezen is tudom elképzelni..Tromort77 írta:Nem tudom mennyi valóságtartalma van,
Azt a napot mondjuk nem szeretném megélni, hogy a Barca középpályáján 2 embernek is az az elsődleges dolga, hogy egy 3. alá dolgozzon, még ha ezt a valakit Messinek is hívják.. Így is van gond a középpályával, de ha az egész sikerességét a nem túl sokat mozgó Messire bíznánk, akkor van egy olyan érzésem, hogy nem javulna a helyzet.. Nyilván nem a kis meccseken, de nem is azokra kell gondolni ilyenkor.Samper írta:A középpályás Messi mellett Rakitic és Gomes elláthatna védőfeladatokat is - így téve feleslegessé Busi játékát.
Ezt is?Veidt_madridista írta: Ezt 3 vagy 4 eve mondta egyebkent.