LG írta:Etooka írta:Szerintem nagyon jó úton halad ez a csapat!Kövezzetek meg,de a hozzáállás megvan,mindenki hajt,kűzd,néha ez görcsösségbe megy át,olyankor hibáznak a játékosok!De ha egy győzelem valahogy meglesz,akkor a görcs elmúlik,és azt nem mondom,hogy minden meccset nyerünk,de sokkal többet,mint tavaly!
Nekem egyébként kezd az az érzésem lenni,hogy itt is az lesz,mint anno Franknél!Kell fél év,hogy belerázódjanak ebbe a Pep féle rendszerbe!Persze,annyi vereségünk nem lesz,hiszen ez nem egy nulláról felépített csapat,de félévig lesz pár kellemetlen eredmény!
Én bizakoó vagyok,mert a hozzáállás olyan,amilyen 2 éve nem volt...És helyenként a játék is nagyon gyors volt...
Azért az túlzás, h nagyon jó úton haladunk. Lehetünk jók később, de ahhoz nem ezen az úton kell tovább haladni, hanem egy másikat keresni, ami pont az ellenkező irányba visz
A legnagyobb gáz szvsz az, h 1 büntetőből lőtt gólra voltunk képesek két meccs alatt, pedig nem épp a legkomolyabb ellenfeleink voltak. Ezen kell mindeképpen javitani, gólokat kell lőnünk.
Mi a probléma ezzel az úttal?Én 2 éve nem láttam ilyen helyenként már-már gyors játékot!A másik,ha most ezt a 2 meccset behúztuk volna 5-0ás gólkülönbséggel,mindenki azt mondaná,hogy milyen jól támadunk meg minden,de még csak 2 meccs telt el!Nos,most nem nyertünk,ugyanazt kéne mondani,hogy nem nyertünk,de fejlődni fogunk és különben is,még csak két meccs telt el!
Szerintem ez az út egyáltalán nem járhatatlan!Sajnos,megint azzal a bizonyos HA-val kell élnem,de a második félidőben volt 3-4 olyan lövésünk,amikor a Tono csak elfeküdt,azt belerúgtuk.Ha az bemegy,akkor most mindenki arrol beszélne,hogy milyen jól ment!
Legalábbis szerintem itt erről van szó!Az év eleji görcs és nem más!
Egyébként én sem értettem,hogy miért továbbra is a 4-3-3 a szisztéma,de az előszezon meg a Racing elleni meccse-engem-megygyőzött!
.