Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Totál egyet értek. Alves nem egy túl intelligens fickó, és lehet, hogy nem jó módját választotta, hogy bemutasson, de örülök, hogy valaki végre bemutat. Bár nem az az ősbarcás, de sokat tett a klubért, volt rossz időszaka, de másoknak is, az meg, hogy esély van a triplázásra, abban vastagon benne van. Jó lenne, ha mindkét fél megemberelné magát, és valami kompromisszumos megoldást találnának, hogy ne rossz szájízzel kelljen elválni, hiszen összességében azért gyümölcsöző kapcsolat volt ez.kristop írta:és én se tartom ezt jó döntésnek, de szerintem értem honnan gyökerezik.
Szerinted melyik gigaklubnak kellene az őszi Alves? Kb 1 jó meccse volt, a Real ellen, amúgy annyit hibázott, mint a szemét. PSG-be ott van amúgy is Van Der Wiel és Aurier, hülyék lennének megvenni egy formán kívüli Alvest csilliárdos fizetéssel - ismétlem, az őszi énjéről beszélek, azóta feljavult, ennek ellenére a PSG-nek így se kell -, Juve meg se engedheti magának szerintem, MU még azt mondom, de Citynél se sok értelmét látom. Ha belegondolunk nincs sok opciója Daninak, nem véletlen, hogy nyáron se úszkált ajánlatokban..kristop írta:ha pénz kérdés lenne, és arra menne, mint ahogy páran írjátok, akkor már januárban megegyezett volna valami gazdag csapattal és bejelentette volna előre, hogy ő távozik, mint valdes. mert ugyan "öreg" már, de így se sokan szaladgálnak azon az oldalon, akik jobbak lennének nála, a tavaszi teljesítményénél meg talán senki se volt jobb. ahova lazán beférne, bl csapat, és a fizetését is állni tudják az szerintem a mu, psg, city, juventus négyes.
És szerinted mire vágyik? Csak mert a 3 éves szerződésajánlatot megkapta, 2+1 év, ugyanannyi fizetéssel, mint most. És mivel őt ugye nem a pénz érdekli, ezért nem értem, hogy miért nem fogadta el, és miért mond olyanokat, hogy 1,5 lábbal kint van a klubból.kristop írta:a szerződése már majdnem lejárt, de még mindig hagy egy kiskaput a klubnak, hogy megkapja, amire vágyik, erre volt jó ez a nyilatkozat. meg elvileg arra, hogy ne higgyék el hogy már mindenhova aláírt, meg hogy csak a pénzt akarja, de úgylátszik ez nem jött neki össze![]()
aki fontos a csapatnak, azzal általában két évvel a szerződés lejárta előtt már újat kötnek (nemrégiben piqué, busquets, és jelenleg alba, akinek 2017ig van), aki nem annyira, de azért jó lenne ha maradna, annál húzzák (bartrának az előző hosszabbítása, most pedro lesz ilyen helyzetben), akire pedig egyáltalán nincs szükség, annál hagyják a szerződést belépni az utolsó évbe, majd hagyják kifutni. amivel nincs baj, az egyik fél nem akarja folytatni, elválnak a felek. de itt most az van, hogy az edzőnk abba a kategóriába rakta, hogy fontos a csapatnak (egész évben ezt mondta, ő szeretné a folytatást), a játékos szerette volna folytatni, a klub pedig beszélni se volt hajlandó róla. de aztán az utóbbi meggondolja magát, miután egyszerűen nem tudják pótolni (fifa ban + gyenge jobbhátvéd felhozatal), és odaraknak elé egy 1+1 évet, amit szerintem is érezhetett tiszteletlenségnek (a klub szempontjából persze egy ésszerű ajánlat), miközben például xavinak a 2016ban lejáró szerződését 2018ig megakarták még hosszabbítani (xavi teljesítménye is ugyanúgy lejtmenetben évek óta). alves 3 évest akar, "csak" 32 éves, most kapott egy 2+1et, ami simán elfogadható, de a tüske ott van benne, és makacskodik.palesz77 írta: Amúgy ezt komolyan nem értem.. Pontosan mikor nem érezte magát megbecsülve? Amikor nyáron a már 2 éves pocsék teljesítménye után nem "dobtuk ki"? Vagy amikor a még rosszabb ősze után nem futkostunk utána, hogy hosszabbítsunk vele? Amikor elkezdett berosálni, hogy nem kap majd jó szerződést senkitől, akkor elkezdett játszani is, láthatjuk hogy ment neki, 3 hónapja bombaformában. Érdekes, hogy pont most.. Erre már azt mondta a klub, hogy ez olyan teljesítmény, hogy érdemes hosszabbítani, akkor nem fogadta el, merthogy ő 3 évet akar. Kapott most 2+1 évet, ugyan olyan fizetéssel, érdekes, most ez sem lett jó hirtelen.. Ha ez szerintetek nem a pénz miatt van..
Amúgy ezt komolyan nem értem.. Pontosan mikor nem érezte magát megbecsülve? Amikor nyáron a már 2 éves pocsék teljesítménye után nem "dobtuk ki"? Vagy amikor a még rosszabb ősze után nem futkostunk utána, hogy hosszabbítsunk vele? Amikor elkezdett berosálni, hogy nem kap majd jó szerződést senkitől, akkor elkezdett játszani is, láthatjuk hogy ment neki, 3 hónapja bombaformában. Érdekes, hogy pont most.. Erre már azt mondta a klub, hogy ez olyan teljesítmény, hogy érdemes hosszabbítani, akkor nem fogadta el, merthogy ő 3 évet akar. Kapott most 2+1 évet, ugyan olyan fizetéssel, érdekes, most ez sem lett jó hirtelen.. Ha ez szerintetek nem a pénz miatt van..kristop írta:na, csak jól gondoltam, nem a pénzről van szó. most bemutatott a klubnak, hogy nem tehetnek meg akármit, ebben a kérdésben szerintem igaza van. az más kérdés, hogy szerintem se ő, se mi nem járunk jól ezzel.
na, csak jól gondoltam, nem a pénzről van szó. most bemutatott a klubnak, hogy nem tehetnek meg akármit, ebben a kérdésben szerintem igaza van. az más kérdés, hogy szerintem se ő, se mi nem járunk jól ezzel.kristop írta:mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mit mond hétfőn. ha a kihívásos sztorit, hogy új kihívásra vágyik máshol, akkor teljesen biztos vagyok a kamuban. ha viszont arról lesz szó, hogy nem érezte magát eléggé megbecsülve, akkor oké, azt elfogadom. a klubot nem érdekelte a szerződéshosszabbítása, nem foglalkoztak vele addig a pillanatig, amíg nem lettünk kakiban.
Szerintem konkrétan mi fizetünk a legtöbbet a játékosoknak, a Realt legalábbis tudtommal lekörözzük, és rebesgettek már olyat, hogy az MSN miatt ezt sokáig nem is lehet fenntartani.. Szóval Alvesnek arra az enyhe - és baromi "szimpatikus" - célzására, hogy "The president knows what he has to do for me to stay. We'll see if he does it" nem kéne ugrani, és ki kéne adni az útját. Még ha ezzel nehéz ősz elé is nézünk, azért van egy határ.. Ha most ezt megadjuk, mindenki tök jogosan elkezdhetne ugrálni.Capon írta:Gyanítom, hogy a top 3 legtöbbet fizető klubba vagyunk a világon, valahol azért meg kell húzni a határt.
Meg a MU is szerintem, nem lepődnék meg, ha ott kötne ki végül.visca el barca írta:marad a city, ahol zabaletaval versenghet...
vhogy nehezen képzelem, hogy bárhol is többet fizessenek neki. azért nem akkor húzónév ő 32 évesen mit amennyire gondolja.Capon írta:Gyanítom, hogy a top 3 legtöbbet fizető klubba vagyunk a világon, valahol azért meg kell húzni a határt.
A Barcelona labdarúgócsapatának jobbhátvédje, Daniel Alves hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a Bajnokok Ligája-döntő után közli a nyilvánossággal, meghosszabbítja-e nyáron lejáró szerződését a katalánoknál. A brazil védő jelenleg a csapat előtt álló feladatokra kíván koncentrálni, de elárulta, ebben a pillanatban 75 százalék esélyt lát a távozására.Charlie írta:Állítólag ma jelenti be a távozását.
C.
Jajj szegénykém. Kb minden szerződéshosszabbításnál szinte zsarolta a klubot és erre voltak képesek nem felvenni vele hamarabb a kapcsolatot. Szörnyű.Rumig írta: Azért ha annyira zsoldos lenne és cseppet sem érdekelné a klubhűség, már januárban aláírt volna máshova. Nem kicsit lehetett megalázó számára, hogy a klub ha jól emlékszem márciusig (vagy áprilisig?) fel sem vette vele a kapcsolatot a hosszabbításról. És erre nem kifogás, h váltás történ a technikai vezetésben, mert az is már bőven idén volt.
ne legyél ennyire szigorú. rúghatott volna öngólt is akár.visca el barca írta:melyik részére gondolsz? amikor 4x megkapta egymás után a labdát a szélen és mind a 4x hátrapasszolta úgy, hogy egy védő volt csak vele szemben?palesz77 írta:Douglas viszont nekem biztató volt a hétvégén
melyik részére gondolsz? amikor 4x megkapta egymás után a labdát a szélen és mind a 4x hátrapasszolta úgy, hogy egy védő volt csak vele szemben?palesz77 írta:Douglas viszont nekem biztató volt a hétvégén
Hasonlóan látom, mint te. Annyit még hozzátennék, hogy Matyi se véletlen szerintem, hogy most szélsőt játszott a hétvégén, Verma felépülésével lehet többször fogja Albat helyettesíteni a kicsik ellen. Én is jobban örülnék mondjuk, ha Grimaldo lenne a beugrós balra, csak azt meg lehet Bartra szívná meg. Nehéz ügy.. Douglas viszont nekem biztató volt a hétvégén, egy előszezonnal a háta mögött okosabbak leszünk, de lehet, hogy tényleg jövőre fog "robbantani" - ami nála kb egy jó csere szint lehet, de azzal is jól járnánk már.barca0417 írta:Én simán neki mernék menni a szezonnak Adrianoval és Douglassal, és majd januárban fog jönni valaki ha kell. bal oldalon Alba bírja, plussz Grimaldo is be-be nézhet már, így Adriano játszhat a jobboson, legalább lesz egy fontos időszaka a csapatban, és Douglas is gondolom szeretne bizonyítani.
Ezt nem vitatom, én is azt írtam. De ettől még klubhűségről nem beszélnék nála. Az mondjuk olyan játékosok esetében áll fent, mint Xavi, vagy Puyol, akik akkor is itt maradtak, amikor a csapatnak esélye sem volt kupákat nyerni, pedig kérőjük lett volna bőven. Xavira emlékszem, hogy Laporta éra elején az egyik legkevesebbet kereső játékosunk volt, és gondolom Puyol, aki sosem volt egy pénzéhes [auto_cenzúra], sem kereshetett nagyon többet nála. Később aztán persze kaptak magasabb fizetést, de ezt nem ők erőszakolták ki. Ők sosem fenyegették meg a csapatot, hogy ha nem úgy lesz, ahogy ők szeretnék, akkor eligazolnak.Itt akar maradni, ez szerintem egyértelmű, más kérdés, h esetleg nem minden áron.
Azért ha annyira zsoldos lenne és cseppet sem érdekelné a klubhűség, már januárban aláírt volna máshova. Nem kicsit lehetett megalázó számára, hogy a klub ha jól emlékszem márciusig (vagy áprilisig?) fel sem vette vele a kapcsolatot a hosszabbításról. És erre nem kifogás, h váltás történ a technikai vezetésben, mert az is már bőven idén volt.Normandia írta:...Ő egy zsoldos, ahogy ìrod és legkevésbé a klubhűség érdekli, én ezt az ő esetébenn megértem...Bob_Marley írta:...Ő csúnya szóval élve zsoldos, ...