Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Akkor ne azt írd, hogy fiatal, hanem hogy újonc, mást jelent a két szó
A média szerint Xavit győzködi Laporta, de ha nem sikerül, akkor Henry van még képben, de legesélyesebbnek Roberto Martinezt tartják. A Nemzetek Ligája meccs előtt, még pletykának állította be, de egyesek szerint azóta "enyhült" ez az állítás. Hogy ez mit jelent az passz. A gond csak annyi, hogy ugyan van egy egyoldalú felmondási záradék a válogatottal kapcsolatban de 1,8 millió eurót vonna maga után és ezt Koemannal ellentétben a klubnak kellene állni. A kérdés, hogy megér-e 15-16 millió eurót, hogy lecseréljék Koemant egy Martinezre, ami nyáron semmibe se kerülne, mindkettőnek lejár a szerződése ráadásul akkor több alternatíva is lehetne. Ha most idehozzuk a spanyolt, egy jó ideig be kell érni vele.
A kiemelt részre annyit reagálnék, hogy ki tudna állítani és igazán kíváncsi lettem volna, ha pár meccset egyhuzamban lemeccsel egy olyan csapattal, amiből nem hiányzik rendszeresen 3-4-5 standard játékos.mess2009 írta: ↑2021.09.23. 09:01:48Koeman éppen olyan színvonalú, mint a játékos állomány ami rendelkezésére áll.
tudom, fikció de ha olyan másod vonalat tudna felküldeni mint pl. tegnap a Realos Ancelotti, v.színű jobban muzsikálna.
a tegnapi mutatványa? kényszerpálya, aminél csak egy jobb lenne - leköszönni. de tizenvalahány milcsiért még ki kell bírnia egy kis időt.
Talán nem is tudod, mennyire jó példát hoztál fel, hogy a Milan-t hoztad párhuzamnak. Hagyján, hogy fiatalok, akikben ráadásul annyi potenciál nincs, mint a mi fiataljainkban, de amire kihegyezném, ha már Koeman topikban vagyunk, az az edző.Kalapos írta: ↑2021.09.23. 07:52:00Megnéztem példának a Milan is tele van, 4-6 db 99-es és 00-as gyerekkel, 20-21 évesekkel. Nem panaszkodnak... sőt inkább örülnek hogy végre ők játszanak nem az 5 évvel ezelőtti Essien, Muntari, Montolivo vonal Nálunk még az Essien-Muntari-Montolivo vonalnak megfelelő emberek játszanak sokszor, és még is azzal védi magát hogy de hát 17 évesek.
Talán azt mondta a mester hogy bocsi nem tudunk nyerni és borzasztóan játszunk mert az utolsó 30 percben 17 évesek játszanak?
Jaj Davi10 te azért ennél sokkal jobban fel szoktad fogni a dolgokat.davi10 írta: ↑2021.09.22. 16:52:05Mi? A 20 éves Dest és a 18 éves Pedri meg Fati nem fiatal, de a 22 éves Mingueza igen?
Amúgy komoly sajtótájékoztató volt, fent van mind a 3 perc Youtube-on. Felolvasott egy szöveget és lelépett.
Én azért sajnálom valamennyire, neki se tesz ez jót. Szívroham, visszatérő orrvérzések, nem ér ez ennyit, szerintem valahol már Ő is várja, hogy megtalálják az utódját.
Ez a része a lényeg szerintem is. Nagyon az jön le Koemanról, hogy valójában fogalma sincs, mit is kellene tenni. Ezért van az is szerintem, hogy minden sajtótájékoztató már ugyanarról szól: adjunk időt, mert majd egyszer valamikor a távoli jövőben majd jó lesz. Közben az embernek olyan érzése van, hogy Koeman is csak ül és vár, hogy majd később jobb lesz.Kalapos írta: ↑2021.09.22. 16:26:48
Laporta és Koeman, értsék meg hogy ha az a cél hogy teljen az idő az nem cél. Az idő telik magától. Nem azzal lehet visszakapaszkodni hogy várunk és lesz valami. Dolgozni kéne egy cél érdekében. Az első, a cél meghatározása kéne legyen, aztán elkezdeni edzeni rá. Legyen egy focink magyarán.
Ok Koeman. Akkor holnap remélem még több fiatal játszik. A BM ellen mennyi játszott, 2?Feast4 írta: ↑2021.09.22. 16:07:46https://twitter.com/FCBarcelona_es?ref_ ... s%3A%2F%2F
www.nemzetisport.hu%2Fspanyol_labdarugas%2Fbarca-koeman-nem-varta-meg-a-kerdeseket-felolvasott-egy-kozlemenyt-video-2851115
hajhajaj...
Figyelembe véve, hogy a sérülések nagy része, húzódás, meg kontakt nélküli szitu eredménye volt tavaly is leszámítva Fati és Dembi esetét tényleg az ő hibája. Sőt korábban is írtam már, hogy Dembi esetében se értem mi a fene van. A Barcához képest amatőr szinten, ha egy játékos ennyiszer lesérül azzal külön foglalkoznak, figyelik a bemelegítését stb. Ezt én egyszer sem láttam. Igaz nem csak nála, hanem más edzőnél sem.
Aztán ha lenne egy jó edzőnk aki úgy küldi fel a fiúkat hogy azok tudják hol kell keresni a másikat, aki bízik bennük és motiválja őket, és rendesen használja is amiből születik egy szerethető bár valszeg nem eredményes csapat akkor mi lesz? Az lesz hogy sírunk miért nem váltottunk előbb. Ha nem sikerül? jaj mi lesz? A végkielégítésén nem fog múlni hosszú távon semmi. Ki tudja mikor fogjuk kifizetni és évek távlatában az a 10en pár misi nem oszt nem szoroz semmit. A nép akarata megvan. A játékosok nagy része is boldogabb lehet egy másik edzővel tekintve hogy eddig aki megszólalt az csak szidta/értetlenkedett Koemanon. A vezetőségen is nagy a nyomás, és ők eleve ki akarták rúgni csak akkor még nem volt della a háznál.