Valdes-nek aki eléggé része a csapatnak köze sincs hozzá, de neked aki a média alapján kapod a híreket a barcaról, te nagyon tudod mi jó nekik...daffy írta:de mit érnétek azzal,ha thiago kölcsönbe menne? kiderülne,hogy jó játékos és hogyan tovább? akkor is csak a padra térhetne vissza.Totoka írta:...
nem vagyok közgazdász,de olvasom a híreket és látok a szememtől. magasan(de tényleg sokkal) a legnagyobbak a fizetéseitek a világon. ezen nincs mit vitázni és azzal sem,hogy ez nem jó. ehhez nem kell közgazdász diploma.
fabregast leigazoljátok,rendben. de az tisztán látszik,hogy ez már inkább presztízs,mintsem szakmailag indokolt döntés. xavi,ini,busi posztján játszhat: keita,afellay,thiago,mascherano... ez nem elég nektek,vesztek 40be egy másikat a padra. nincs rá égető szükség és a pénzben sem úszik a klub,az én-és sok barca drukker- szememben pazarlás. de nem lényeg,ezt már kitárgyaltuk korábban,valdes szerint kompatibilisekkár,hogy köze nincs hozzá
Masch szerintem jövőre sokat lesz védő poszton, főleg h milito elmegy. Afellay nálam inkább a támadó 3asba megy, Messiek forgatására. Még ha nem is adjuk kölcsön Thiagot, akkor xavi, ini, busi mellett arra a 3 posztra lenne még thiago, keita, cesc, hát ez aztán tényleg nagy pazarlás, szóhoz sem jutok tényleg.
Thiago kölcsönadásáról: B csapatban jó volt, első csapatban viszont csak kisebb csapatok ellen vetették még eddig be, és nem is játszott sok meccset, de szólj ha tévedek. Kölcsönadásával azt nyernénk, hogy ha egy villarealban, v hasonló csapatban megállja a helyét, és 1 évet még fejlődik, akkor én nagyobb bátorsággal játszatnám 1 év múlva. De biztos neked, a nagy szakértőnek van igazad, és nem kell ide cesc, thiago meg mehet a mélybe, de ha xavi megsérül, akkor majd ő fog akár hónapokon át irányítani?? Biztos úgy is a liga legtöbb csapata fölé nőnénk, de nem a real fölé, és akkor bizony nyalóka.