bence-barca írta:Akkor a kérdés: Ki érkezik télen a pótlásra?
Mert így nem vihetjük végig a szezont...

Szerintem mindenképpen kellene valaki.Így most marad 3 vérbeli csatárunk,(Messi,Pedro,Cuenca),és ugye Fabre,akinek mostmár szinte kijelenthetjük,hogy ott elől van az alap posztja.Így vagyunk össz-vissz 4-en,ami édeskevés.Ezért én mindenféleképpen vennék valakit,főleg ha jól átgondoljuk a dolgot,akkor azért is érdemes lenne most venni valakit,mert akkor annak a játékosnak akit hozunk,lenne ideje beilleszkedni tavasszal,mert ez a nyári felkészülés megint necces lesz ugye az Eb miatt,úgyhogy ha nyáron jön vki,akkor annak igencsak nehézkes lesz a következő szezon.Meg ha figyelembe vesszük azt is,hogy szerintem Ibi a nyáron továbbál,akkor méginkább indokolt lenne most igazolni,de ezt majd avezetőség eldönti.Egyébként ha jön valaki,én szivesen elnézném mondjuk Torrest,legalábbis 20 millióért,vagy esetleg kölcsönbe simán.Más jelöltem így hirtelen nem nagyon van,de Torresen kívül nálam csak olyan játékos jöhet szóba aki vérbeli szélső,mint mondjuk Alexis.Esetleg megnézném Walcottot,kíváncsi lennék hogy ő mit tudna alkotni