A múlt, a jelen és a jövő mezei
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Hú,hát kétlem hogy végbe lehetne vinni a Magyarországra való postázást, meg hát szerb nyelv is szükségeltetik.. Szóval szerintem felejtős. De mindenesetre itt a link: https://www.kupujemprodajem.com/FC-Barc ... id=8109676MessiNeymarSuarez írta:Az kemény, tényleg nagyon igényes darab, esetleg egy linket tudnál küldeni légyszives?Dr.Dre írta:Köszi![]()
Nem,nem eredeti mez.
Ez egy elég jó minőségű replica, nem az a béna piaci. Szerbiában vettem egy olyan oldalról, mint nálatok a vatera, és az alak asszem hogy Taiwan-ból rendelte.(Ugyan ilyen módon vettem tavaly is hazai mezt, az is jó minőségű).
30 napot kellett rá várjak, de megérte.
Feltéve ha a forma postáz Magyarországra is
Szerintem nálatok is lehet találni ilyen fajtát ennyiért, nem hiszem hogy ez az alak az egyetlen aki foglalkozik ilyen behozatallal. Ja és 3300 din= 8500ft. Szerintem nem drága.

Titi - The Legend!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az kemény, tényleg nagyon igényes darab, esetleg egy linket tudnál küldeni légyszives?Dr.Dre írta:KösziMessiNeymarSuarez írta:
Na neeeeGrat hozzá,használd egészséggel
![]()
![]()
Amúgy Barcelona hivatalos honlapjáról rendelted?![]()
Nem,nem eredeti mez.
Ez egy elég jó minőségű replica, nem az a béna piaci. Szerbiában vettem egy olyan oldalról, mint nálatok a vatera, és az alak asszem hogy Taiwan-ból rendelte.(Ugyan ilyen módon vettem tavaly is hazai mezt, az is jó minőségű).

Feltéve ha a forma postáz Magyarországra is

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
KösziMessiNeymarSuarez írta:
Na neeeeGrat hozzá,használd egészséggel
![]()
![]()
Amúgy Barcelona hivatalos honlapjáról rendelted?

Nem,nem eredeti mez.

Titi - The Legend!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Dr.Dre írta:Ma érkezett meg. Öröm és boldogság![]()
Na neeee

Jó látni hogy nem csak nekem jön be ennyire ez a kék, veszek is majd én is, de szigorúan csak akkor amikor már rajta lesz a Klub VB győztes 2015 címer

Amúgy Barcelona hivatalos honlapjáról rendelted?

-
- Capitá del Barça
Naneeeeee! Az első egyértelműen a KELL kategória!
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ny-2444113" target="_blank
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ny-2444113" target="_blank
- Chino
- Llegenda del Barça
Ha az idegenbelinek tényleg olyan lesz a színe, mint a Kappa-nak, akkor bejövős lesz, bár lehet, hogy így "natúrban" nem néz majd ki túl jól.palesz77 írta:
Rendkívül egyedi és kreatív jövő évi meztervek..Nem lenne rossz amúgy, csak az idegenbeli színe nem tetszik. Komoly összeggel nem mernék fogadni arra, hogy ezek lesznek, de már láttam ezt a tervezetet régebben is, és az utóbbi években mindig bejöttek ezek a korai "tippek", szóval azért sanszos, hogy ilyenben szaladgálnak majd jövőre a srácok.
Különben nem értem, hogy a második számú miért mindig sima egyszínű. Valami plusz lehetne azon is. Persze nem egy matyó hímzés, de valami hasonló, mint az a vízszintes gránátvörös - kék sáv. Igaz, hogy nem volt egy nagy szám, de legalább kicsit feldobta.
Személy szerint a senyera sem csak a "jelentése" miatt tetszik, az csíkozás nagyon feldobja.
Viszont ezt a vízszintes csíkozást mihamarabb el kellene felejteni.
Forca Barca!!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015

Rendkívül egyedi és kreatív jövő évi meztervek..

- Messithebest
- Director del Fútbol

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Azt hittem hogy majd rá áll a szemem erre a vízszintes csíkozású mezre, de nem. Szvsz nagyon gagyi lett.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- fanbarca
- Entrenador del Barça
visca el barca írta:és még mellé undorítóan is néz ki. megkockáztatom az egyik legótvarabb kombó az elmúlt évekből (igen, még a kukássárga/rózsaszín is szebb volt...palesz77 írta:Ez az idegenbeli szerelés eddig nem túl nyerő, 3 meccs, 3 vereség, 9 kapott és 2 rúgott gól, ha jól számoltam.. Le kéne cserélni!)
Na

Én a legkevésbé azt a ciánkék vagy mittudoménmilyen színűt szerettem, amelynek a melkasánál volt egy vörös és egy kék sáv.

més que un club
- visca el barca
- Presidente del Barça
és még mellé undorítóan is néz ki. megkockáztatom az egyik legótvarabb kombó az elmúlt évekből (igen, még a kukássárga/rózsaszín is szebb volt...palesz77 írta:Ez az idegenbeli szerelés eddig nem túl nyerő, 3 meccs, 3 vereség, 9 kapott és 2 rúgott gól, ha jól számoltam.. Le kéne cserélni!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szerintem is kibajó. A színezés kicsit Manchester Citys... 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Csak szerintem néz ki bitangul ez a tréning felső?
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=563CC386
Na ez meg a másik... Gyönyörűek!
http://media3.fcbarcelona.com/media/ass ... 195568.JPG

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=563CC386
Na ez meg a másik... Gyönyörűek!
http://media3.fcbarcelona.com/media/ass ... 195568.JPG

Titi - The Legend!
-
- Entrenador del Barça
Elég esélyesnek tűnik, hogy a mezeken már nem lesz változtatás, kivéve azokon a meccseken, amik az UEFA égisze alatt rendeződnek meg.
Jogos amit írsz, tényleg a bírónak kell látnia a számot, de ő akkor is látná, ha a nézői szemnek átláthatóbb lenne a mez. Sajnálom, hogy a Nike így oldotta meg, de ez van, el kell fogadni.Bob_Marley írta:
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ahhoz hogy változtassanak valami szabálytalannak kell lennie a mezen. Nem is értem a felvetésed. Te írtad, hogy az UEFA/LFP/bárki meggondolja, mit kéne nekik meggondolni? A bíró a fontos ebben a sztoriban, ellenőrzi a szereléseket és annak kell megfelelni. Ezer segítő dolog van, amivel a TV közvetítésekben a könnyebb megkülönböztetést megoldják. Van szám a gatyán is pl, ezer közeli felvétel, kiírják a neveket stb. A lényeg hogy a pályán lehessen megkülönböztetni a dolgokat, mert ott nincs ilyen digitális segítségekre mód. És erről pedig a bíró dönt, ő a legfontosabb ebben a kérdésben. Ha a bíró szabályosnak ítéli meg, akkor pont és vége. Eddig pedig nem volt ilyenről szó, hogy szabálytalan lenne. Megfelelő méretek, jól megkülönböztethető színek.kanty írta:Ha Kis Pista nem tudja elolvasni, akkor igenis megfontolják, hogy változtassanak, mert Kis Pista nézi a tévét, ő a drukker, ilyen szempontból - talán - a bíró másodlagos, mert ő ott van, közel van, nagy valószínűséggel látja. Viszont marketing-, tévés szempontból azért igenis számít, hogy a kispisták mit gondolnak.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
kanty írta:Nincs bajom az idegenbeli mezzel, de tuti lesz valami változtatás rajta szerintem. Az még elmegy, hogy a név nem igazán látszik, de sokszor még a számot sem lehet kivenni. Már várom, hogy az UEFA mikor jelzi, hogy változtatni kellene srácok.
Ha jól tudom akkor Bl-ben a 3-madik számú mezünket fogjuk használni, ami valószinűleg így fog kinézni:
http://3.bp.blogspot.com/-26oBnGHsZZ4/V ... 3%2529.jpg
Persze remélem erre meg világosszürke számok lesznek, nehogy le lehessen olvasni

itt van élőkép a mezről, nekem bejövős amúgy: ( persze a Nike megint kreatív, mivel a Citynek, Internek is ugyanilyen meze lesz csak más színkombinációban)
https://scontent.cdninstagram.com/hphot ... 9172_n.jpg" target="_blank
Chino:: Hol láttad hogy fent van a szám a pipánál? én nem láttam képen

Ha Kis Pista nem tudja elolvasni, akkor igenis megfontolják, hogy változtassanak, mert Kis Pista nézi a tévét, ő a drukker, ilyen szempontból - talán - a bíró másodlagos, mert ő ott van, közel van, nagy valószínűséggel látja. Viszont marketing-, tévés szempontból azért igenis számít, hogy a kispisták mit gondolnak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
De arról volt szó, hogy az UEFA változtatni fog-e? Nem fog változtatni, mert szabályos a mez és a legfontosabb az hogy a bíró megtudja különböztetni a játékosokat és eltudja olvasni a számokat, ennek meg megfelel a szerelés. Az hogy Kis Pista eltudja-e olvasni nem releváns ebben a történetben. Csak az számít, hogy a bíró megfelelőnek tartja-e a szerelést. Ha nem így történne már barátságos meccsen is szólna, hogy másik mezt kell felvenni.kanty írta:Én nem a bíróra értettem, hanem magamra - földihalandó meccsnéző emberre. Oké, hogy nem 180 centis full HD tévén nézem, de laptopon nagyon sokszor számomra kivehetetlen lenne, hogy kinél van éppen a labda, ha nem ismerném a játékosokat.
Itt van pl. ez a kép.
De ahogy látom, hogy ez csak nekem tűnt fel.

Én nem a bíróra értettem, hanem magamra - földihalandó meccsnéző emberre. Oké, hogy nem 180 centis full HD tévén nézem, de laptopon nagyon sokszor számomra kivehetetlen lenne, hogy kinél van éppen a labda, ha nem ismerném a játékosokat.
Itt van pl. ez a kép.
Itt van pl. ez a kép.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem is jó a mez, s ráadásul itt a csíkozás is rendben van.
Nem hiszem, hogy alakítani fognak vagy kellene rajta. A sárga alaptól eléggé elüt a sötétkék/fekete (?) számozás. Totál más színek vannak a mezen (sárga,piros, kék), nem tudom elképzelni, hogy egy bíró ne lássa a pályán, hogy ki hányasban van. Nincs szó összeolvadásról, hasonló számozásról, teljesen szabályos a mez érzésem szerint.

Nem hiszem, hogy alakítani fognak vagy kellene rajta. A sárga alaptól eléggé elüt a sötétkék/fekete (?) számozás. Totál más színek vannak a mezen (sárga,piros, kék), nem tudom elképzelni, hogy egy bíró ne lássa a pályán, hogy ki hányasban van. Nincs szó összeolvadásról, hasonló számozásról, teljesen szabályos a mez érzésem szerint.