Csbal írta:Mintha annyira erős lenne vele a kp. Akkor miert nem o jatszik mindig? Biztos a sok vak edző... Sajnos sulytalan, ahogy sztem montoya is. Nem veletlenul nem jatszik egyik sem, egyik edzo keze alatt, bar rafinha most jott csak vissza, de nem veletlen h nem nalunk volt ezelott.
Mintha annyira erős lenen alapból a középpálya idén.. De ez biztos azért van, mert Rafinha súlytalan. Nem azért, mert más a feladatuk, és a helyezkedésük. Tuti nem..
Az meg, hogy nem játszik.. Hát végül is ja, sérülten nehéz lett volna játszania, mióta visszatért kb minden meccsen szerepet kapott. Tavaly meg azért ment a Celtaba, hogy fejlődjön egy kicsit, és visszatérhessen "megerősödve". Ebbe nem tudom mi a probléma, pont azt jelzi, hogy számítanak rá komolyabban..

Vagy akkor Halilovic, Grimaldo, Samper, Denis Suárez, Adama, meg bárki, aki jelenleg a B-ben tolja vagy épp kölcsönben van, nem lesz senki, mert még ott vannak és nem a felnőtt keretben?
Ennyi idősen meg én komolyan nem tudom mit vártok egy feltörekvő fiataltól. Hogy Xavi módjára szervezze a játékot?

Alapból egy kalap kaki a középpályánk idén előre játékban - ami Lucho miatt van, mert ilyen szerepet szabott rájuk -, mellé jön az, hogy ez az első szezonja a felnőtteknél, ennél többet mit kéne hozzátennie a játékhoz? Kb 60 percenként ad egy kulcspasszt, van már egy gólpassza is - rajta kívül Ininek van 2 és Businak 1 a középpályáról -, jelenleg szinte csak neki vannak megindulásai a középpályánkról, nem értem mit kéne még tennie komolyan. Bár igazából tudom, sokan elvárnák, hogy az alapból fhostos középpályán ő villantson valami hatalmasat, és húzza már most a csapatot. Csak ezek irreális elvárások..