Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Koeman lesz az.MessiNeymarSuarez írta:Coemant
Igen én is erre gondoltam, így olyan falusi pletyka színvonal.Petr írta: Jó, de ha már beírunk valamit, biggyesszünk oda egy forrást is, amiről mindenki eldöntheti magában, hogy mennyire hiteles az adott médium. Így elég komolytalan.
Jó, de ha már beírunk valamit, biggyesszünk oda egy forrást is, amiről mindenki eldöntheti magában, hogy mennyire hiteles az adott médium. Így elég komolytalan.LG írta:Én el tudom képzelni, hogy tényleg nyilatkozott egyikük ilyet, de ők egyáltalán nem elfogulatlanok, könnyen lehet, hogy tüske maradt bennük a Reallal és akár Ronaldoval szemben a távozásuk után, Messi viszont a honfi- és csapattársuk a válogatottban.
Én el tudom képzelni, hogy tényleg nyilatkozott egyikük ilyet, de ők egyáltalán nem elfogulatlanok, könnyen lehet, hogy tüske maradt bennük a Reallal és akár Ronaldoval szemben a távozásuk után, Messi viszont a honfi- és csapattársuk a válogatottban.TripleH írta:Az ilyeneket hagyjuk már, vagy akkor másold a nyilatkozatot, mert nekem ez így NSO szint.MessiNeymarSuarez írta:Di Maria vagy Higuain mondta hogy Ronaldo elvárta hogy az összes csapattársa őt fényezze és őt tartsa a világ legjobbjának, míg Messi nem várt el ilyeneket és sokkal önzetlenebb volt...
Jó persze tudjuk, Ronaldo maximalista, míg Messit meg nem érdekli semmi, még a foci sem, ezért van ez a különbség....
Ha a Real BL-t nyerne, akkor ráhúznák, hogy C minden idők legjobbja, mert csak ő tudta megvédeni a BL címet.Látva ezt a meccset is, elszomorító, hogy az utóbbi 3-4 évben brutális különbség domborodott ki a két játékos között, erre Cét megsorozták aranylabdákkaly. Pont abban az időszakban mikor kérdés nincs melyikük a jobb.
Ezért hangoztatom, hogy kell a bl, mert ha megint a madrid húzza be, akkor ha innentől Cé nem is lépne pályára, akkor is neki szavaznák meg.
Az ilyeneket hagyjuk már, vagy akkor másold a nyilatkozatot, mert nekem ez így NSO szint.MessiNeymarSuarez írta:Di Maria vagy Higuain mondta hogy Ronaldo elvárta hogy az összes csapattársa őt fényezze és őt tartsa a világ legjobbjának, míg Messi nem várt el ilyeneket és sokkal önzetlenebb volt...
Jó persze tudjuk, Ronaldo maximalista, míg Messit meg nem érdekli semmi, még a foci sem, ezért van ez a különbség....
Hülyét kapok Ronci öntelt gólörömétől, ahogy felugrik a levegőbe, majd beáll, hogy rohanjanak hozzá a többiek.Feast4 írta:vinszentvega írta:
A játékinteligenciájuk és a csapattársakhoz való hozzáállásuk össze se hasonlítható.
Dennis második góljánál olyan szinten kijött hogy nemnormalis!vinszentvega írta:A mostani teljesítménye miatt, megint elgondolkodtam, azon, hogy azon újságírók, akik Cunára szavaztak az év játékosa szavazáson, mégis mi a fenét néztek?? Szégyen, hogy a mai világban az emberek nem merik felvállalni egy nyavalyás játékosszavazáson sem a saját véleményüket....
Várhidi Peti:- Ha Ronaldo az aranylabdás, Messi a gyémánt, ez nem vitás, nincs is mit vitatkozni ezen...
Messi az a szint, akihez ha hozzákerül a labda az a pályán lévő mind a 22 játékosra hatással van és egy pillanat alatt megváltozik a játék képe. És az a legdurvább, hogy kb 20-22 éves kora óta hozza ezt a földöntúli teljesítményt. Kb az az embernek az érzése, mintha egy topligás focista beállna egy céges focin a 40 éves pocakos irodisták közé. Ronaldo még a legjobb éveiben sem közelítette meg ezt a szintet, egyedül gólokban tudta Messivel tartani a lépést úgy, hogy egész Európában évek óta ő probálkozik a legtöbb kapuralövéssel és az összes büntetőt is állandóan ő rúgja. De Messi 2 évvel fiatalabb, és mivel CR nagyon messze van már a csúcsformától, ezért gólok tekintetében is legalább 100-at fog CR-ra verni a pályafutásuk végére.Rivaldo11 írta:A két játékos egész egyszerűen nem egy kategória, igazából sosem volt az. Aki nem csukott szemmel nézi ezt a játékot, annak már akkor feltűnik mindez, ha megnézi őket labdavezetés közben.vinszentvega írta:A mostani teljesítménye miatt, megint elgondolkodtam, azon, hogy azon újságírók, akik Cunára szavaztak az év játékosa szavazáson, mégis mi a fenét néztek?? Szégyen, hogy a mai világban az emberek nem merik felvállalni egy nyavalyás játékosszavazáson sem a saját véleményüket....
Várhidi Peti:- Ha Ronaldo az aranylabdás, Messi a gyémánt, ez nem vitás, nincs is mit vitatkozni ezen...
ez az egész jól mutatja h mennyire kamu ahogy működik a világ. Nem a valós tudás számít. A marketing sokszor még az egyértelmű dolgot is üti. Na meg a pénz. Ha az elmúlt 10 évből 1-szer kapta volna meg CR az aranylabdát, érdektelenségbe fulladna az egész. Valahogy fent kell tartani a hype-ot. Emellett akik szavaznak azok is emberek, ők is szurkolók, egy margitosnak soha nem lesz messi a legjobb. Szégyen h 5-4 az állás, pedig köszönöviszonyban sincs a két játékos tudása... Persze vitathatalan CR hosszú éveken keresztül nagy előnnyel a többiekhez képest a 2. legjobb játékos volt (pont annyira voltak tőle lemaradva a többiek, mint ahogy messitől van CR). De az utóbbi időben már CR mellett van elég sok második helyért versenyző... és mégis CR lett a befutó...vinszentvega írta:A mostani teljesítménye miatt, megint elgondolkodtam, azon, hogy azon újságírók, akik Cunára szavaztak az év játékosa szavazáson, mégis mi a fenét néztek?? Szégyen, hogy a mai világban az emberek nem merik felvállalni egy nyavalyás játékosszavazáson sem a saját véleményüket....
vinszentvega írta:A mostani teljesítménye miatt, megint elgondolkodtam, azon, hogy azon újságírók, akik Cunára szavaztak az év játékosa szavazáson, mégis mi a fenét néztek?? Szégyen, hogy a mai világban az emberek nem merik felvállalni egy nyavalyás játékosszavazáson sem a saját véleményüket....
A két játékos egész egyszerűen nem egy kategória, igazából sosem volt az. Aki nem csukott szemmel nézi ezt a játékot, annak már akkor feltűnik mindez, ha megnézi őket labdavezetés közben.vinszentvega írta:A mostani teljesítménye miatt, megint elgondolkodtam, azon, hogy azon újságírók, akik Cunára szavaztak az év játékosa szavazáson, mégis mi a fenét néztek?? Szégyen, hogy a mai világban az emberek nem merik felvállalni egy nyavalyás játékosszavazáson sem a saját véleményüket....
Mennyire megszoktuk már azt a mozdulatsort, mennyire természetesnek vesszük pedig kb. csak ő képes rá. Hihetetlen mekkora irányító lett belőle, és továbbra is pokoli gólerős.palesz77 írta:amiket Albának tesz be
Akkor jól éreztem.palesz77 írta:Tavaly 19 forduló után 4 gólpassza volt, és mellé 20 key passza, az 1,7 meccsenként - 14 meccsen. Idén ez 2,5 meccsenként, 3 gólpassz, 37 key passz - 16 meccsen. De tavaly több csele volt 19 forduló után, akkor 4,6/meccs, idén ez átlagosan 3.Normandia írta:Mondjuk a számokat is megnézném, hogy mennyit adott az éven? Szerintem többet, mint arányosan tavaly, de ezt csak érzésre mondom.
Tavaly 19 forduló után 4 gólpassza volt, és mellé 20 key passza, az 1,7 meccsenként - 14 meccsen. Idén ez 2,5 meccsenként, 3 gólpassz, 37 key passz - 16 meccsen. De tavaly több csele volt 19 forduló után, akkor 4,6/meccs, idén ez átlagosan 3.Normandia írta:Mondjuk a számokat is megnézném, hogy mennyit adott az éven? Szerintem többet, mint arányosan tavaly, de ezt csak érzésre mondom.
Mondjuk a számokat is megnézném, hogy mennyit adott az éven? Szerintem többet, mint arányosan tavaly, de ezt csak érzésre mondom.palesz77 írta:% of Messi's key passes scored per Liga season:
09/10: 15%
10/11: 27%
11/12: 17%
12/13: 26%
13/14: 15%
14/15: 19%
15/16: 21%
16/17: 07%
Ez azért elég durva..És ebbe benne sincsenek azok, amiket Albának tesz be, ő meg rögtön az első védőbe rúgja bele.