Sanama írta::DDDD
Én még egyszerűen most sem értem mit lehet ennyi minden belemagyarázni Busi játékába 

A válogatottba azért került be a VB-n, mert Senna sérült volt, és VdB vitte a Barcás magot,remélve,hogy ott is fog működni. Illetve más vkp nincs spanyol honban Alonson kivűl, de 2 vkp kell VdB-nek.
Ez a hatalmas játék olvasás , és intelligencia azért erős túlzás 

Mondjuk azt,hogy sikeresen oda tudja passzolni 10ből 9szer a 3méterre álló Xavinak vagy Iniestának.
Bárhol feltalálja magát? Ezt sem tudnám alátámasztani.
Tény,hogy az első évéhez képest sokat fejlődött, de még mindig elég távol van attól amit nyújtani kéne. Majd akkor fog ez kitűnni, ha Xavi szépen visszavonul és Iniesta is gyengébb lesz.

Behívhatta volna Colsát is VdB, ha nincs más ilyen alapon. A "Barçás magot behívta" pedig azt sugallja, mintha VdB nem értene hozzá. 
Egy játékos nem attól olvassa a játékot vagy van játékintelligenciája, mert 40 méteres keresztpasszokat ad a társának a lábára. A mozgásával megteremti a helyet Xaviéknak, vagy éppen azzal a 3 méteres, de a legjobb ütemben érkező passzal támadásba lendíti a csapatot. 
Bárhol feltalálja magát: nem azt értem ezalatt, hogy kezdjen támadóként, ő is lő 82-őt egy év alatt, hanem azt, hogy egy meccs alatt a pálya bármely szegletében a csapat hasznára tud lenni az előbb felsorolt erényei miatt. 
Távol van amit nyújtani kellene?  

Ha távol lenne, nem nyert volna 2 BL-t és esett le volna két BL-elődöntő a Barcelonának. Csak azért, mert van egy Messi-Xavi-Iniesta trió, nem adnak címeket, 2006 és 2008 között ez szépen kidomborodott.

.