Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.15. 23:28:55

Messi helyére pedig, ha a hírek igazak és a dolgok szerencsés irányt vesznek, akkor kb. 17 év múlva leigazolhatjuk a Messi Juniort
Hát ja, én ezen már elgondolkodtam, valyon a kisMessi is lesz olyan jó futbalista, mint a nagyMessi!? :D Mindenesetre érdekes lenne mindenkinek ezen elgondolkodni, mert én mondjuk már megtettem, és odaégett a sültkrumpli, mármint az akart lenni.

Joco:
Te pedig próbálj meg úgy fogalmazni, hogy ne hiddjem azt, hogy Messit elakarod adni...
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2012.05.15. 23:06:35

joco200 írta:én úgy gondolom, hogy messi helyéremindenképpen kellvalakit igazolni, mert a statisztikák azt mutatják, hogy őviszi a hátán a csapatot jelenleg!Ezt ti is így gondoljátok?
Az ilyen okos fórumozók helyére is kellene igazolni olyanokat, akik minimum egy 5.osztályos gyermek intelligenciájával rendelkeznek.

Javaslom: mindenki dobjon be erre a célra, amennyit jónak lát és az így befolyt összegből igazoljunk végre egy valakit, mondjuk Aragorn jó lenne, mert le tudja győzni a trollokat és a focihoz is jobban értene egy 2 hetes intenzív tréning után, mint kedves újonnan regisztrált kollégánk.

Messi helyére pedig, ha a hírek igazak és a dolgok szerencsés irányt vesznek, akkor kb. 17 év múlva leigazolhatjuk a Messi Juniort :)
Kép
joco200
Barça C
Kapcsolat:

2012.05.15. 22:47:47

én úgy gondolom, hogy messi helyéremindenképpen kellvalakit igazolni, mert a statisztikák azt mutatják, hogy őviszi a hátán a csapatot jelenleg!Ezt ti is így gondoljátok?
TT
Capitá del Barça

2012.05.15. 22:22:42

Varatrix írta:Miért futjátok le ugyanazokat a köröket? Zubi megmondta. Legalább 28-áig ne gyilkoljátok egymást. 2-3 naponta ugyanoda fordul vissza a topik.
Zubi azt mondta, hogy eurobarca igazolások topicban nem szabad beszélgetni 28-áig? :lol: hadd spekuláljunk, ezért vagyunk, hogy agyaljunk, persze mértékkel. torghellés hírekről pl. én sem olvasnék :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.05.15. 22:16:59

Sanama írta:Emberek... Pedro hol volt olyan sokat sérült???
Egyszerűen Cuenca kijátszotta őt a kezdőből, vagy Tello. Erről nincs mit beszélni.

Ősszel meg Cesc-el volt sokkal jobb a csapat.

Lehet itt beszélni össze-vissza, Pedro idén kalap... volt, 09/10es szezonja volt kiemelkedő, a többi alibi szagú, persze így is nagyon sokat lehet neki köszönni, de ettől függetlenül az idei szezonja nem a sérülések miatt volt gyenge
Bár Pedro sose tartozott a nagy kedvenceim közé, de amit Cuenca és főleg Tello művelt, ha Pedro kapja azokat a labdákat a cselzi ellen, talán még a kaput is eltalálja. :) Ennek ellenére adom, hogy nem volt extra szezonja(09/10 is inkább az a bazi nagy mák, minden össze jött neki), de akkor is kaphatott volna több lehetőséget, döntő meccseken mindenképpen.

Mekkora őrültség ez a Drogba, 34 éves is, messze kerülje el a Barcelonát, max nyugdíjasan nézze majd kedvére.

Viszont kell egy csatár, amolyan Villa féle, rövid passzos játékot becsukott szemmel tolja. Szerintem ez kéne elsődleges alternatíva legyen a balhátvéd poszt után, mivel Villa sérülése előtt se tündökölt úgy, utána pedig isten tudja hogy fog játszani, és ő se lesz fiatalabb. Előbb utóbb el kell gondolkodni ezen, ha tetszik-ha nem, 1 csatárunk van, az is sérült volt fél szezonban.
Valaki jól írta, ha nincs Messi, kb. nincs gól. Ezért kéne tenni. Becsülöm a fiatalokat, de ennyire drasztikusan nem kéne lehetőséget kapjanak, nagy meccsen főleg messze eltiltanám őket, idei évből kiindulva. Cuenca, Tello mehet kölcsönbe, rájuk fér a tapasztalat.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
noname
Llegenda del Barça

2012.05.15. 22:14:55

zsoltman írta:A todomercadoweb értesülései szerint!
Az Elmundo is lehozta a hírt,hogy Tito csatárt keres Drogba,Van Persi, Lorente,
Huntelar,Berbatov van felsorolva! Kell egy csatár a csapatba és keresik is.
Már sokszor szóba került a csatár,hát megtisztelem az pórnépet a véleményemmel :P

Van Persie-annyit nem ér, mint amennyibe kerülne. Annyi embert elengedett már az Arsenal. Cesc esetében a Bara-kötődés miatt sikerült a transzfer diszkontáron. Itt esély sincs, márpedig 40-50 millát nem ér vki, aki jó eséllyel cseppet se lenne jobb, mint Llorente.
Llorente-ő sztem legalább annyit ér, mint amennyibe kerülne(25 kb). Kb az egyetlen magas ember, aki tud jól játszani a spanyol válogatottban. Már régebben is szerettem volna a csapatban látni, de mivel nem épp priorítás, ezért max úgy tudom elképzelni h mondjuk Afellayt és Tellot eladjuk 20ért és abból a pénzből.
Huntelaar-nemtom ki találta ki. A legmagasabb szinten megbukott. Az ő szinte a Schalke, ahol BLért harcolhat és az erősebb csapatok egyikében játszhat a bajnokságban. A Realban megbukott, a Milanban úgyszintén. Hülyeség.
Drogba-szívből utálom ezt az embert, talán még Ronaldonál is undorítóbb, de sztem komoly erősítés lenne. Tipikus Larsson2. Még mindig a világ legerősebb középcsatára és sokszor jól jönne. Ha másért nem, hát lefoglalni pár embert a 16-osban.
Berbatov-érdekes eset. Nagy db, erős, de egyáltalán nem a fejeseiről híres. Sokkal inkább a remek labdakezeléséről, a passzai se utolsók. Más, mint Drogba, de ő se lenne rossz megoldás.

Llorente lenne az ideális: ismeri a bajnokságot, hasonló stílusú csapatban játszott...Azonban a legtöbb emberrel ellentétben Berbatovval is kiegyeznék. Az MUnál nincs helye, nem is fiatal, alighanem 5-6 milláért vihető lehetne. Végső soron reménykedem h ha már nem is Llorente, de legalább Berbatov jönne.
A Fifa egy szégyen
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.15. 22:03:17

TrogAir írta:
zsoltman írta:A keretet meg kell újítani nem drasztikusan de kell! Messi majd 70 gól,utána
a második gólvágó tizenvalahánnyal talán Fabregas,ha Messi kiesik végünk van!
Tello,Cuenca kevés most Villa-t sem tudták pótolni.
Továbbra is azt mondom kell az erős kispad mint anno Larrson a padon,nem tudtuk feltörni az Arsenal védelmét a BL döntőn 1-0 az Angoloknak csere jött Larsson,Iniesta a padról és 20 perc alatt megfordult a döntő!
Az idei évben is kellet volna a csere ha bele kell nyulni a meccsbe,a Chelsea ellen is nem volt minőségi cserénk!!!!
Ez a 2006-os döntő gondolom. Ott Eto'o és Belletti lőtte a gólokat nem??
Igen de mind két gólban hatalmas szerepe volt Larssonnak :) Eto'o góljánál ő adtaa gólpaszt. Valamint beletti is vele játszotta ki 'ziccerig'...
Abi & Tito
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.05.15. 21:51:36

zsoltman írta:A keretet meg kell újítani nem drasztikusan de kell! Messi majd 70 gól,utána
Továbbra is azt mondom kell az erős kispad mint anno Larrson a padon,nem tudtuk feltörni az Arsenal védelmét a BL döntőn 1-0 az Angoloknak csere jött Larsson,Iniesta a padról és 20 perc alatt megfordult a döntő!
Az idei évben is kellet volna a csere ha bele kell nyulni a meccsbe,a Chelsea ellen is nem volt minőségi cserénk!!!!
Ez a 2006-os döntő gondolom. Ott Eto'o és Belletti lőtte a gólokat nem??
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
zsoltman
Jugador d'estrella

2012.05.15. 21:41:41

A keretet meg kell újítani nem drasztikusan de kell! Messi majd 70 gól,utána
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.15. 21:35:49

Firefox írta:
TrogAir írta:
Kell csatár? Villa,Messi,Pedro,Alexis,Cuenca,Tello...Hát nem tudom, ha ők kevesek akkor Ini is eltéblábol ezen a poszton.
Ezekből Villa csatár, a többi szélső.
Miért futjátok le ugyanazokat a köröket? Zubi megmondta. Legalább 28-áig ne gyilkoljátok egymást. 2-3 naponta ugyanoda fordul vissza a topik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.15. 21:32:39

TrogAir írta:
Kell csatár? Villa,Messi,Pedro,Alexis,Cuenca,Tello...Hát nem tudom, ha ők kevesek akkor Ini is eltéblábol ezen a poszton.
Ezekből Villa csatár, a többi szélső.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.05.15. 21:29:06

Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
zsoltman
Jugador d'estrella

2012.05.15. 21:11:27

A todomercadoweb értesülései szerint!
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.05.15. 21:07:33

TrogAir írta:
zsoltman írta:Drogba a Barcelonába tart?
Engedélyt adott ügynökének, hogy a katalánokkal tárgyaljon

2012. Május 15., Kedd 20:03
Drogba a Barcelonába tart?
Egyes lapértesülések szerint a Chelsea-től nagy valószínűség szerint távozó Didier Drogba szívesen folytatná a Barcelonában a pályafutását.

A todomercadoweb értesülései szerint a Chelsea elefántcsontparti támadója, Didier Drogba engedélyt adott ügynökének, hogy tárgyalásokat kezdjen a Barcelonával. A 34 éves játékos utolsó szezonját töltötte a londoni kékeknél, de még nem szeretné szögre akasztani a cipőjét.

Mivel a szerződése június végén lejár Drogbának, így a katalánoknak nem lenne túl nagy megerőltetés ingyen leigazolni a támadót.

Ráadásul egyáltalán nem látszik a játékoson, hogy már elmúlt 30, hiszen ebben a szezonban is remekelt, jóval jobban teljesített, mint fiatalabb csatártársa, Fernando Torres.

Drogba még 2004-ben került a Marseille csapatától a Chelsea-hez, ez idő alatt 226 mérkőzésen lépett pályára, és kerek 100 gólt szerzett.

Kell Larsson utód!!!

Gondolom hírcsárda jellegű a forrás. :)
Remélem hogy nem az,én örülnék neki :D Bár emberileg nem feltétlenül tartozik ide,de személyesen nem ismerjük,szóval ne alkossunk róla véleményt...Amúgy meg,azért gondoljunk csak bele...Ő egy igazi erőcsatár,aki tényleg mesterien lő távolról,elképesztő a lövőereje,az előkészítéseknél sem utolsó,és a fejjátéka sem rossz.34 évesen talán azzal is tisztában van,hogy nem lehet alapember egy ilyen csapatban(bár kitudja milesz a csatárainkal...ha jön,lehet h beverekedi magát a kezdőbe...),szal elvileg a padon sem rinyálna...Tökéletes kiegészítő ember lehetne,tényleg,amolyan Larsson féle!
Azért én sokkal jobban érezném magam,ha példáúl egy Tello(Cuenca) helyett egy Drogbat hozhatnánk be... :wink:
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.05.15. 21:03:15

Varga írta:
Sanama írta:Emberek... Pedro hol volt olyan sokat sérült???
Egyszerűen Cuenca kijátszotta őt a kezdőből, vagy Tello. Erről nincs mit beszélni.

Ősszel meg Cesc-el volt sokkal jobb a csapat.

Lehet itt beszélni össze-vissza, Pedro idén kalap... volt, 09/10es szezonja volt kiemelkedő, a többi alibi szagú, persze így is nagyon sokat lehet neki köszönni, de ettől függetlenül az idei szezonja nem a sérülések miatt volt gyenge
Lehet, de attól még igen elhamarkodott döntés lenne elküldeni.
szvsz
Bár én sem vagyok elégedett Pedroval mostanában, de nem adnám el. Azért ettől szerintem többre számíthatunk tőle. Egy állandó átlagos teljesítménnyel jó kiegészítőember lehet, ahogy eddig is az volt.
Inkább Cuenca és Tello kérdéses (nagyon) számomra. Mivel számítok egy támadó érkezésére nyáron, legalább is szeretném, akkor ők, de közülük minimum egy feleslegesé válik. Ami szerintem indokolt is ez esetben.
Ha már támadó szellemű játékosokról beszélünk, akkor én Afellayt sem adnám el. Nem igazán vagyok jó véleménnyel a srácról, de Cuencanál és Tellonál szerintem mindenféle képen többre viheti. Akár még meglepetést is okozhat.
Subinho
Director del Fútbol

2012.05.15. 21:02:36

1., zubi elmondta, hogy minden igazolással kapcsolatos hír csak pletyka, vagy spekuláció, ugyanis senkivel nem tárgyalnak!!!
2., pont drogba jönne a barcába!!! :lol:
3., ha igaz is lenne, nem fog a barca egy veteránt leigazolni!!! ennyi erővel jöhetne inzaghi is, mert ő ingyen van!!! :lol:
+1: ...és ennyit a bale hírekről... 8)
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.05.15. 20:57:05

Egyes lapértesülések szerint a Chelsea-től nagy valószínűség szerint távozó Didier Drogba szívesen folytatná a Barcelonában a pályafutását.

A todomercadoweb értesülései szerint a Chelsea elefántcsontparti támadója, Didier Drogba engedélyt adott ügynökének, hogy tárgyalásokat kezdjen a Barcelonával. A 34 éves játékos utolsó szezonját töltötte a londoni kékeknél, de még nem szeretné szögre akasztani a cipőjét.

Mivel a szerződése június végén lejár Drogbának, így a katalánoknak nem lenne túl nagy megerőltetés ingyen leigazolni a támadót.

Ráadásul egyáltalán nem látszik a játékoson, hogy már elmúlt 30, hiszen ebben a szezonban is remekelt, jóval jobban teljesített, mint fiatalabb csatártársa, Fernando Torres.

Drogba még 2004-ben került a Marseille csapatától a Chelsea-hez, ez idő alatt 226 mérkőzésen lépett pályára, és kerek 100 gólt szerzett.

Kell Larsson utód!!!

Gondolom hírcsárda jellegű a forrás. :)
Kép

Kash
Entrenador del Barça

2012.05.15. 20:56:30

Kell Larsson utód!!!
Nem tudom emlékeztek-e, amikor én is leirtam még tavaly, hogy talán Drogba hozzánk igazolt, leszedtétek a fejem, ez is hülyeség.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.15. 20:43:31

Persze, Drogba... Jó csatár meg minden, de kb annyira szeretném itt látni mint Pepét.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.15. 20:41:21

Kell Larsson utód!!!
Forrás?
zsoltman
Jugador d'estrella

2012.05.15. 20:36:52

Kell Larsson utód!!!
TT
Capitá del Barça

2012.05.15. 16:23:13

Javi Martinez nem lenne rossz, a taglalt nevek közül ő és a valenciai csávó az, akik elférnének itt bőven. Martinezt először asszem tavaly láttam játszani, utánpótlás spanyol meccsek voltak (ahol Thiago vert egy félpályás gólt), ott egy kis finom betonoszlopnak tűnt, plusz meglepően jól osztogtott néha, tetszett a játéka. jolly joker, és a kapu előtt sem ijed meg.
kilibarca
Capitá del Barça

2012.05.15. 14:59:14

Felesleges szerintem mind a 4 játékos.Rossi sérült kitudja hogy tér vissza, Nilmar szerintem középszerű brazil csatár, Diego Lopez jó kapus de Pintoval hosszabbítottunk és a B-ből jönne fel 3. kapus is . (másrészt azért sem kéne mert madrid nevelés). Borja Valero nagyon jó kis játékos őt nem bánnám ingyen de középpályán meg bőven megvagyunk .
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.15. 12:46:07

http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/15 ... t_erosites

Amikor a Villareal kiesett rögtön ez ugrott be. Borja Valero fölösleges, de a többi mind jól jönne. Diego Lopez személyében lehetne egy klasszis cserekapusunk (vagy akár kezdő?), míg a csatársorba, ha távozik vki, akkor 1 ember mindenképpen elférne. Már tavaly is azt mondtam, hogy ez a Giuseppe Rossi ügyet még nem tekinteném lezártnak. Hát most piszkosul jól jönne, de szerencsétlen vagy fél év múlva, ha újra játszhat. Az ára mondjuk ennek megfelelően valószínűleg nagyon alacsony lenne. Az utolsó ember Nilmar. Hát jó játékos, de nem érzem úgy, hogy nekünk rá lenne szükségünk, inkább Rossi. Aztán az is lehet, hogy ebből sem lesz semmi. Majd meglátjuk. Bár én egy Diego Lopez-Rossi duónak marhára örülnék.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Varga
Capitá del Barça

2012.05.14. 22:10:18

MichaaBee írta:
Varga írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/14 ... _milanoban

érdekes.. bár nem gondoltam h könnyű lesz megegyezni, mivel eléggé túlértékelték Silva árát, de azért biztam benne.Mind1, innentől kezdve Javi Martinez-nek örülnék.
Én meg Vertonghennek.

Van a mundón egy egész jó cikk, aki konyít valamit a spanyol nyelvhez vagy nem idegesíti a google fordító, az olvassa el: http://www.mundodeportivo.com/20120514/ ... 05605.html
Itt is valószínűbbnek írják egyébként Vertonghent, mint Javi Martínezt.
Végigolvastam. Háát érdekes, más így összeszedve elolvasni a tényeket, mint napról- napra adagolva a pletykákat. Végigolvasva Verthongen tényleg valószinűbb, mint Martinez, de ami igazán meglepett az Van Persie. Persze csak 1 év van a szerződéséből, így szinte saját kezében van a sorsa, de mégsem hiszem, hogy itt kötne ki. Egyszerűen nem tudom itt elképzelni. Van Persie egy új elem lenne a játékunkban az biztos. Új igazolásokkal kapcsolatban nem szeretek véleményt nyilvánitani, mert annyira nem látok bele a taktikába, hogy előre ítélkezzek. Zubiék, Titoék biztos tudják mit csinálnak.
Kép
Válasz küldése