zsoltman írta:A todomercadoweb értesülései szerint!
Az Elmundo is lehozta a hírt,hogy Tito csatárt keres Drogba,Van Persi, Lorente,
Huntelar,Berbatov van felsorolva! Kell egy csatár a csapatba és keresik is.
Már sokszor szóba került a csatár,hát megtisztelem az pórnépet a véleményemmel
Van Persie-annyit nem ér, mint amennyibe kerülne. Annyi embert elengedett már az Arsenal. Cesc esetében a Bara-kötődés miatt sikerült a transzfer diszkontáron. Itt esély sincs, márpedig 40-50 millát nem ér vki, aki jó eséllyel cseppet se lenne jobb, mint Llorente.
Llorente-ő sztem legalább annyit ér, mint amennyibe kerülne(25 kb). Kb az egyetlen magas ember, aki tud jól játszani a spanyol válogatottban. Már régebben is szerettem volna a csapatban látni, de mivel nem épp priorítás, ezért max úgy tudom elképzelni h mondjuk Afellayt és Tellot eladjuk 20ért és abból a pénzből.
Huntelaar-nemtom ki találta ki. A legmagasabb szinten megbukott. Az ő szinte a Schalke, ahol BLért harcolhat és az erősebb csapatok egyikében játszhat a bajnokságban. A Realban megbukott, a Milanban úgyszintén. Hülyeség.
Drogba-szívből utálom ezt az embert, talán még Ronaldonál is undorítóbb, de sztem komoly erősítés lenne. Tipikus Larsson2. Még mindig a világ legerősebb középcsatára és sokszor jól jönne. Ha másért nem, hát lefoglalni pár embert a 16-osban.
Berbatov-érdekes eset. Nagy db, erős, de egyáltalán nem a fejeseiről híres. Sokkal inkább a remek labdakezeléséről, a passzai se utolsók. Más, mint Drogba, de ő se lenne rossz megoldás.
Llorente lenne az ideális: ismeri a bajnokságot, hasonló stílusú csapatban játszott...Azonban a legtöbb emberrel ellentétben Berbatovval is kiegyeznék. Az MUnál nincs helye, nem is fiatal, alighanem 5-6 milláért vihető lehetne. Végső soron reménykedem h ha már nem is Llorente, de legalább Berbatov jönne.