Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.29. 16:46:19

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de gyakorlatilag nulla volt a széljátékunk az Almería ellen, és ez nagy részben Neymar hiányának tudható be, elképesztő, mennyi lendületet és kreativitást tud adni a brazil a csapatnak, ha játszik.

Ha Messi mellett ő is jelen van a pályán, akkor elviselhető, hogy az egyik szélen a másik három támadónk egyike futballozik (lefordítom: a mezünket hordja és ide-oda fut a pályán :mrgreen: ), de ha mondjuk sérült vagy éppen pihen (mint tegnap), akkor nem túl rózsás a helyzet.

Bele se merek gondolni, mi lesz, ha esetleg véletlenül megsérül a Clásico előtt, és ki kényszerül hagyni a derbit... Bár inkább nem festem az ördögöt a falra. :D

Nem arról van szó, hogy lenézném vagy nem becsülném meg Sánchezéket, tisztában vagyok az ő értékeikkel is (azt hiszem), de Neymar egyszerűen más szint, már most is, fényévekkel könnyedebben, veszélyesebben, kreatívabban játszik, mint Pedróék.

A Celtic ellen pedig nagyon megnézném Messi posztján, és - mivel már nem Tito az edző - erre látok is esélyt, bár valószínűbbnek tartom, hogy ismét Cesc lesz feljebb tolva.
Varatrix írta:Évi több milláért én seggig érő rózsaszín hajba is játszanék, ha azt kérnék.
Majd ha multimilliárdos leszek, megveszem az egyik angol topcsapatot, és szükségem lesz egy jó középpályásra, akkor emlékezni fogok rád. :mrgreen:
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.26. 15:55:37

Márpedig szerintem ezek a klub nyomására történnek. Azért gondolom Ibra sem a levegőbe beszél, hogy ilyenekre odafigyel a klub. "Mi itt a Barcelonánál a földön járunk."

Ahány ház annyi szokás...

Évi több milláért én seggig érő rózsaszín hajba is játszanék, ha azt kérnék. Nemhogy értelmes frzkókban.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gyuri03
Jugador d'estrella

2013.09.26. 15:27:33

neobarca írta:
kanty írta:Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.
Hát nem tudom Kanty és Visca. Nekem nem tetszik a sérója. Konkrétan ez nem ő. Nem gyártok semmilyen összeseküvés elméletet. Ez tény. :lol:
De elég ha visszagondoltok a műlt "szélsőseges" frizuval idekerült emberekre. Vagy pl a mostani emberekre. Song-ot pl meg sem ismertem a múltkor. :mrgreen: De Dani-nak sincs 1-2 meccsnél tovább szőke meg pánkos meg mittoménmilyen haja. 8)

Egyébként nekem tökmind1, a lényeg, hogy jól tólja a zsugát, adja a gólpasszokat és vágja a gólokat. Minden esetre sztem [auto_cenzúra] állt neki a kakastaréj meg a trendi frizkók. :wink:
http://www.foci-live.hu/files/2013/07/neymar-130715.jpg" target="_blank Ez volt a tökéletes :) nem kirívó, viszont nem is olyan hülyegyerekes mint most :D
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.26. 11:25:57

kanty írta:Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.
Hát nem tudom Kanty és Visca. Nekem nem tetszik a sérója. Konkrétan ez nem ő. Nem gyártok semmilyen összeseküvés elméletet. Ez tény. :lol:
De elég ha visszagondoltok a műlt "szélsőseges" frizuval idekerült emberekre. Vagy pl a mostani emberekre. Song-ot pl meg sem ismertem a múltkor. :mrgreen: De Dani-nak sincs 1-2 meccsnél tovább szőke meg pánkos meg mittoménmilyen haja. 8)

Egyébként nekem tökmind1, a lényeg, hogy jól tólja a zsugát, adja a gólpasszokat és vágja a gólokat. Minden esetre sztem [auto_cenzúra] állt neki a kakastaréj meg a trendi frizkók. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.09.25. 23:11:28

S.Agüero írta:Kép
Ez a gyerek tuti Neymaré? :D Sztem valami skandináv kertészük lehet,aztán néha meglátogatja az asszonyt míg Ney az edzésen kerülgeti a bólyákat. :mrgreen:

A kis Thiagót meg valami jóféle táppal etethetik,mert már most nehezebb mint az apja. :mrgreen:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.25. 22:06:20

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.25. 21:34:11

szegény biztos nem ilyen bajnoki első gólról álmodozott :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.09.25. 21:19:18

Kép

Még sokat :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.25. 19:50:52

shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.25. 18:28:26

gyuri03 írta:Csak én vártam hogy többször fogja megverni 1vs1-be az emberét?
szerintem csak te vártad, óriási különbség van a brazil liga, és a spanyol bajnokság védői között.
egyébiránt azért így is elég jó arányban veri őket, ha oda számoljuk azt is, mikor csak felrúgni bírják.
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.25. 11:30:50

neobarca írta:
Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"... :x
Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.25. 11:24:04

neobarca írta:
Klaczy írta:Ez a Neymar teljesen megváltozott. Már a haja is normálisan van nyírva.
Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"... :x
az eszedbe sem jutott, hogy akár magától változott meg?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.09.25. 11:16:02

palesz77 írta: Na de viccet félretéve, engem Neymar nagyon meglepett így az első meccsein. Nem hittem volna, hogy ilyen jól fog játszani a kezdetektől nálunk. A gólok még nem nagyon jönnek ez tény, de gólpasszokat rendre ad, és a mezőnyjátékára kifogás nem lehet.. Tegnap az az esernyő Griezmannak (Aki amúgy halkan megjegyezném, hogy elég ügyes gyerek - még ha cipőfűzőt bekötni nem is tud -, rendkívül jól játszott tegnap. ).
Neymar már jobb mint annó Alexis és Pedró a kezdek kezdetétől fogva.Nagyon remélem én is hogy mostmár jönnek a gólok is, egyébként nekem a La ligából Griezmann az egyik kedvencem, én pl.szívesebben elnéztem volna mint Pedrót vagy Sáncsizt barca mezben. :mrgreen: Pedró a góljai ellenére sem egy Neymar szint, SH pedig minden meccsen csak küszködik és kínlódik, ezt már fáj nézni sokszor. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.09.25. 11:28:05-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.25. 11:14:38

neobarca írta:
Az a hosszú szőke haj stílusos lenne. :D Persze a játéka a lényeg, de ez az ember egy jelenség. Kár ezt kiírtani belőle. Még azok a tipikus brazil gólörömök kellenének. :D Értem, hogy nem szeretik szélsőségeskedést, de a játék fűszerét, az igazi show részét veszik el a játéknak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.25. 11:09:17

Klaczy írta:Ez a Neymar teljesen megváltozott. Már a haja is normálisan van nyírva.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.25. 11:03:54

gyuri03 írta:Csak én vártam hogy többször fogja megverni 1vs1-be az emberét?
És meg is tudná, de sokszor én is azt látom, mintha tétovázna, hogy ez most kéne vagy nem kéne és inkább megy a vissza passz. Persze még így is iszonyatos mennyiségben nyeri meg a párharcait és jó pár szép mozdulatot láthattunk tőle, de én is úgy érzem, hogy néha visszafogottabb a kelleténél. Ha lehet ezt visszafogottságnak jellemezni. :)

De idővel biztosan egyre több varázslatot fogunk látni tőle.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
gyuri03
Jugador d'estrella

2013.09.25. 10:59:44

Csak én vártam hogy többször fogja megverni 1vs1-be az emberét?
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.09.25. 10:32:00

Tegnap tudatosult bennem, hogy Bale miért ér annyival többet mint Neymar.. Bale vs Neymar. Szerencsétlen Brazil még botladozva is alig tudta berúgni a labdát.. Közel 60millióért nagy csalódás ez.. Amúgy az is vicc, hogy 150millió eurót láthatunk a 2 videón, de egy Granada játékos is nagyobb gólt lő mint ők együtt. Sajnos úgy érzem nagyon befürdött a 2 gigaklub az igazolásokkal idén. :mrgreen:

Na de viccet félretéve, engem Neymar nagyon meglepett így az első meccsein. Nem hittem volna, hogy ilyen jól fog játszani a kezdetektől nálunk. A gólok még nem nagyon jönnek ez tény, de gólpasszokat rendre ad, és a mezőnyjátékára kifogás nem lehet.. Tegnap az az esernyő Griezmannak (Aki amúgy halkan megjegyezném, hogy elég ügyes gyerek - még ha cipőfűzőt bekötni nem is tud -, rendkívül jól játszott tegnap. ). Ezt vártam évek óta - gondolom kitaláljátok mióta.. -, hogy valaki ilyeneket csináljon újra nálunk. Én őszintén megvallom nem hittem, hogy ilyen jól fog játszani a szezon ezen szakaszában, alázatos, nem színészkedik, rendre jókor és jól csinálja meg a cseleit, gyönyörű összjátékokra képes, VÉDEKEZIK!! Én ilyen teljesítményre csak bő fél év vagy több idő elteltével számítottam, gratula a kis Brazilnak, hogy ilyen hamar felvette a ritmust. Reméljük kitart a formája végig, aztán még ha erre fejlődni is fog. Oh boy.. 8)
Klaczy
Barça B

2013.09.24. 21:19:37

Ez a Neymar teljesen megváltozott. Már a haja is normálisan van nyírva.
Charlie
Öreg Harcos

2013.09.24. 20:53:34

Neymar scored his first La Liga goal vs Real Sociedad, just like Romário and Rivaldo did.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
DavidsNeD
Jugador del Barça

2013.09.22. 23:47:51

http://www.youtube.com/watch?v=cYOKUCPlIUQ" target="_blank

0:16 R10 hagyatéka. :wink:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.22. 12:15:02

Varatrix írta:
Szerintem abszolút látszik rajta, hogy egy szerény srác. A Santosba pedig csak tudta hogy többet kell vállalnia.

Minden rosszindulat nélkül írom, mert elégedett vagyok vele, de eddig a legnagyobb amit kaptunk tőle az egy baromi jó Pedro, Alexis duó. Nem tudom mondjuk mennyire Tata érdeme inkább, hogy magukra találtak.

AS mikor volt jó idén a Levante meccsen kívül ? A mezőnymunkáját leszámítva, még mindig többet fekszik a földön mert elcsúszott, mint amennyit talpon van. Pedro-s részt adom, és nem is ártana, ha lenne jobb oldala is a csapatnak, Alvesnek kijárna egy olyan játszópajtás mint az első évében Messi (bár olyan még nem született :lol: mondjuk úgy inkább, hogy hasonló).

Én rohadt mód elfogult vagyok a brazil sráccal, így lehet, hogy ezért mondom amit most írok, de számomra egyelőre ugyan még csak egy-két szóló, emlékezetes mozdulat erejéig, de visszahozott egy kis varázslatot a 2000-es évek közepéről, de szép is lenne, ha hasonló pályát futna be mint a honfitársa, neki ugyanis meg van az alázata hozzá, hogy a helyén kezelje magát, legalábbis eddig így látom (már a Santosban is követtem, és ott is ugyanezt az arcát mutatta, a gólörömös majomkodáson kívül, de hát brazil a srác, ha ettől érzi jól magát, hát csinálja!! Szóval visszakanyarodva a zárójel elejéhez, az, hogy már a Santosban is megvoltak ezek a pozitív jellemvonásai (alázat a játék, és társak iránt) azt mutatják, hogy ezek otthonról hozott,természetes, és nem miattunk felvett értékek)
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.22. 11:53:02

Barcaman14 írta:Azért az sok mindent elárul a hozzáállásáról, illetve a játék/csapattársak iránti alázatáról, hogy tiszta gólhelyzetben simán leadta Pedronak a lasztit, annak ellenére, hogy azért ő is szeretné már meglőni az első bajnoki gólját. Nyilván nem kell most ettől elájulni, de azért ez nem mindenkinek lett volna ennyire egyértelmű szerintem.

Óriási pozitív csalódás a srác számomra, elsősorban a hozzáállása miatt.
Szerintem abszolút látszik rajta, hogy egy szerény srác. A Santosba pedig csak tudta hogy többet kell vállalnia.

Minden rosszindulat nélkül írom, mert elégedett vagyok vele, de eddig a legnagyobb amit kaptunk tőle az egy baromi jó Pedro, Alexis duó. Nem tudom mondjuk mennyire Tata érdeme inkább, hogy magukra találtak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.22. 11:41:56

Azért az sok mindent elárul a hozzáállásáról, illetve a játék/csapattársak iránti alázatáról, hogy tiszta gólhelyzetben simán leadta Pedronak a lasztit, annak ellenére, hogy azért ő is szeretné már meglőni az első bajnoki gólját. Nyilván nem kell most ettől elájulni, de azért ez nem mindenkinek lett volna ennyire egyértelmű szerintem.

Óriási pozitív csalódás a srác számomra, elsősorban a hozzáállása miatt.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
corol
Entrenador del Barça

2013.09.22. 10:18:58

Nagyon szimpatikus a srác, most a tudásától eltekintve. Amikor még kakastaréj frizurát viselt itt is sokan leírták, hogy mekkora nagy arc. Aztán Dani Alves nyilatkozta, hogy ez tévedés, mert a külsőség mellett roppant szerény fiú. Igazolódni látszik.
Válasz küldése