Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Neymar sem áll rosszul, pedig 2013-ban jött. AtMa ellen is 10 sikeres csele volt.Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 48/?type=3
Másik szint.
Az a szabad is mi volt tegnap te Jóisten?!
Szerintem ma eddig jól játszik, szépen osztogat, sokszor visszalép labdákért.MQuCsabi írta:Kövezzetek meg, de én továbbra is úgy látom, hogy nagyon dekoncentrált. Az újabb gólja ellenére is.
Miért?MQuCsabi írta:Szánalmas, amit művel.
Ezt a csorbát pedig csakis akkor fogja tudni az idei csapat kiküszöbölni, ha győznek. Az mindegy, hogy szépen, vagy sem, de győzzenek. Ha elhozzák a 3 pontot a Calderon-ból - mindegy milyen játékkal - és megrázzák magukat a Sporting ellen, akkor a nyakamat teszem rá, hogy azon a meccsen a 2. gólnál az egész publikum újra ünnepli majd őket. Ha viszont ugyanazzal a semmilyen, akarat- és ötletgyenge játékkal kapunk ki Madridban, akkor újra fütyülés lesz és jogosan.BarcafanTomee írta:Messi didn't celebrate his 2nd goal against Leganes because he didn't like the whistles from the fans. [Mundo Deportivo]
Ebben is lehet valami. Ha a helyébe képzelem magam én is eltudnám képzelni, hogy nem fogadom kifejezett örömmel ezt az ajándék győzelmet. Katasztrófális hete volt a csapatnak, nem ilyen játékhoz szoktak, sokkal többre képesek de nem megy a dolog és még a szurkolók is fújolnak. Minek is örülne Messi, Piqué vagy Lucho Unzuéval?
Tényleg az a baj, hogy egyre több meccs után hangzik el, hogy" jó volt az ellenfél, de nekünk volt egy Messink, ezért győztünk"westerngom írta:de pedig ez szinte mindig így történik az utóbbi időben, remélem soha nem öregszik meg és hagyja el a csapatot.LG írta:A két gólján kívül szerintem kifejezetten gyengén játszott, főleg magához képest. De nem is lehet elvárni, hogy mindig ő mentse meg a seggünket.
Különben bele sem merek gondolni hogy hova zuhannánk nélküle, ha év végén nem hosszabbítanánk vele és eligazolna. Persze - persze volt is és lesz is Barca Messi nélkül, de most feneketlen űr tátongana a helyén.
Már rég elkellet volna kezdeni a csapatot fiatalítani a kulcsjátékosok tekintetében de csak középszert hoztunk.
de pedig ez szinte mindig így történik az utóbbi időben, remélem soha nem öregszik meg és hagyja el a csapatot.LG írta:A két gólján kívül szerintem kifejezetten gyengén játszott, főleg magához képest. De nem is lehet elvárni, hogy mindig ő mentse meg a seggünket.
Egyedül rajta látom a fáradtság jeleit, de így is képes gólt, gólokat lőni. Nem játszik jól, a cselek sem jönnek be.ktm írta:Nem sűrűn szokta így lőni a büntetőt.