2009.03.01. 11:41:49
Ami azt illeti Tamás, egyáltalán nem sántít. Ha bízol valakinek a munkájában, ráadásul maximálisan, akkor nem mondod egy hétre előre, hogy ki fogunk kapni, hiszen az ő munkája ezt nagyban befolyásolja. Ugyanakkor lehet azt írni, hogy ezt csak a közvetlen a sikertelen meccs utáni pesszimizmus mondatta, illetve íratta veled, de azt nem, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. Több nem is lehetne.
Mindjárt válaszolok az én részemre is, de még nem olvastam végig.
Szerk:
Nos, tehát mit is mondjon Pep... szerintem ha egy sajtótájékoztatón odaböki, hogy gyengébben muzsikál a csapat, vagy a védelem, vagy VV, akkor egészen evidens és mindenki által látott dolgokat mond el. Nemtudom, hogy melyik a jobb, elmondani egyszer ami egészen nyilvánvaló, vagy egy bizakodó de sablon dumát. Szerintem egy árnyalatattal sem ér többet számunkra, akiknek a sajtótájékoztatók szólnak, hogyha olyan dologról szól, amit egyébként is tökéletesen tudunk.
Másrészt a legsúlyosabb edzői hibák egyike, negatív témában bárkit is nevesíteni a sajtó előtt. Gondolod hogy egyrészt az adott játékos nem tudja? másrészt hogy az öltözőben ezeket nem beszélik meg ? Ellenben te is láttad, mi mennyiségű pletyka indult útjára csak kapus posztot illetően, két azaz 2 darab hibácska után. Ha még Pep is megemlítené ezt, az végképp felhatalmazná erre a sajtót. És ha valami, akkor az már csapat és önbizalom romboló. Hogy Február közepén már arról ordibál a sajtó, hogy kik mennek illetve a helyükre kik jönnek.
Szerintem egész egyszerűen nem lehet mást nyilatkozni. Ez is dögunalmas, teljesen sablon, kit érdekel, de ugyanez áll arra is, amit te írtál, ugyanakkor az más szemszögből is támadható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Andris 2009.03.01. 11:49:30-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila