Szerintem szinte lehetetlen, hogy Afellay nagyon nagyot játsszon az EB-n, több játékos is előtte van a sorban, nem hiszem, hogy sokat fog játszani. Meg a 20-25 hatalmas vicc lenne, 10-12-nél szerintem soha sem fog többet érni.Barcaman1993 írta: Én abban bízom, hogy Afellaynak sikeres EB szereplése lesz. Akkor megsokszorozhatja az árát, mert most jelenleg olyan 5-10 millió körül mozog. Ez egy jó EB-vel sztem 20-25-re bőven felvihető. Mocskosul jól járnánk vele. Bár egy Afellay Thiago Silva cserét el tudnék nézegetni.
Thiago Silva-ért meg inkább fizessünk 30 milliót, de Thiago-t ne vonjuk bele az üzletbe, hatalmas hiba lenne, Iniesta-féle potenciál van a srácban. De ha Vertonghen végül nem igazol a PL-be (nagyon mondogatja, hogy oda szeretne igazolni, Arsenal, Spurs, Castle is érdeklődik iránta), akkor neki is nagyon örülnék, univerzális játékos (belső védő, balhátvéd, védekező középpályás), jövőre lejár a szerződése, 7-10 millióért simán vihető lenne.
Keita-s eset meg hatalmas blama lenne a vezetőség részéről.
Frank de Boer (coach Ajax): "Van der Wiel could adapt very well at Barça. He's a bit like Alves."