Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem azt mondom hogy vernyogjon, hanem azt hogy ne nyilatkozzon butaságot. És éppen a második fejezeted miatt találom furcsának a mostani interjúkat. Mert a 4-0 után is szerény bírt maradni, de most nem... most felkavarodott. Én így látom.Monti írta:Hat vernyoghatna is de annak semmi ertelme.Az csak tovabb melyitene a kis hullamvolgyet.Aprieto írta:„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-
Ha ez nem ellentmondás egy mondaton belül, akkor nem tudom micsoda.![]()
Neharagudj Guardiola, ha egy csapat a legjobb pillanatában van, akkor nem lenne az utolsó 5 meccsén siralmas a kapott gólok száma, a játék képe és egyáltalán.. szerintem egyáltalán nincs jó formában a csapat!
Ugyanezt nyilatkozta le Ő is, Xavi is és a többiek 2 hónapja, ezt nyilatkozták 1 hónapja és most is. Unalmas és nem állja meg a helyét. Persze, mi leszünk a bajnokok. Igaz hogy az utóbbi 3 meccsünkön 8 pontot vesztettünk, ugyanennyivel közeledett a legfőbb riválisunk, de oda se neki.
Én nem azt mondom hogy pánikba kell esni, de az ilyen nyilatkozatokat én nem tudom hova tenni. Mondaná azt, amit az idézetem második felében és nem is lenne baj.
De ez hogy "úgyis mi leszünk a bajnokok mert csak" ez semmi jóra nem vezet.
Alázat és tisztelet. Az vezet valahová.
Szerintem ilyet kell nyilatkozni,lehet semmi hatasa ,de akkor is ,ha mar az edzo sem onbizalmat sugaroz akkor ki?
Emellett biztos vagyok benne ,hogy csapaton belul minden erovel azon van ,hogy a hibakat javitsa,es lehet hogy ez az en hulyesegem..de elhiszem neki ,hogy tudja mi a gond.
Alazat es tisztelet?? Eddig miket nyilatkozott?? 4el vertuk a Valenciat es ugy nyiltakozott mintha semmi sem tortent volna.Oktattuk az osszes spanyol csapatot,szereny maradt.
Emlekszem a Benidorm ellen mar felnevettem olvasva a nyilatkozatat,nem hogy tiszteli az ellenfeleket mar-mar ugy tunt hogy nekik drukkol.
Hajra Pep!Hajra Barça!
Hat vernyoghatna is de annak semmi ertelme.Az csak tovabb melyitene a kis hullamvolgyet.Aprieto írta:„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-
Neharagudj Guardiola, ha egy csapat a legjobb pillanatában van, akkor nem lenne az utolsó 5 meccsén siralmas a kapott gólok száma, a játék képe és egyáltalán.. szerintem egyáltalán nincs jó formában a csapat!
Ugyanezt nyilatkozta le Ő is, Xavi is és a többiek 2 hónapja, ezt nyilatkozták 1 hónapja és most is. Unalmas és nem állja meg a helyét. Persze, mi leszünk a bajnokok. Igaz hogy az utóbbi 3 meccsünkön 8 pontot vesztettünk, ugyanennyivel közeledett a legfőbb riválisunk, de oda se neki.
Én nem azt mondom hogy pánikba kell esni, de az ilyen nyilatkozatokat én nem tudom hova tenni. Mondaná azt, amit az idézetem második felében és nem is lenne baj.
Teljesen igazad van...Aprieto írta:„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-
Nagyon nagyon nagyon sűrűn bólogatokMikaos írta:Sokan elfelejtitek, hogy egy óriási hullámvölgyből kecmergett ki a csapat a szezon elején. És ebben nagyrészt az ő keze volt benne.
Sőt, az első két forduló egy óriási csőd volt, gondoljatok már bele, utána összerántotta a csapatot, és azóta csodák történnek (kivéve utolsó 4 meccs).
Nem értek egyet azokkal a hozzászólásokkal, hogy Guardiola-nak még nem kellett megmérkőznie kemény problémákkal. Ez teljesen nem igaz, hiszen már az elejétől kezdve komoly gondokkal küszködik.
Egy totálisan a padlón lévő csapatot sikerült felemelnie újra, bár igaz: még a koronát nem sikerült a fejükre tenni. De azért azt lássuk be, hogy a tavalyi produkció után messze felülteljesítenek a srácok, és végre tudnak már küzdeni is!!! Annak ellenére mondom ezt, hogy ma épp az Atlético küzdött jobban (meg szerencsésebb volt).
Tavaly hol láttunk olyat, hogy vert helyzetből fordítottunk?
Vagy hol láttunk olyat, hogy egyenlítettünk? (nem sokszor). Ebben az évben ez már sokszor sikerült.
Ezt kéne látni végre, és nem egy-két balszerencsés meccs után ítélkezni.
- Pep tehetett arról, hogy a buta bíró kiállította Keitát, ezzel odaadva az ajándék győzelmet az espanyolnak?
- Pep tehetett arról, hogy ráadásul kapott egy potyagólt Valdés azon a meccsen?
- Pep tehetett arról, hogy a Lyon meccsen egy elég potya-gyanús-gólt kaptunk, majd utána egy betömörülő és őrületesen veszélyes kontrákat vezető Lyonnal találtuk szembe magunkat? (amire nem sok esély volt)
- Pep tehetett arról, hogy ma a 100%-os ziccereink negyedét nem lőttük be?
Ilyenkor kellene higgadtnak maradni. Nem kellenek a "fehér zsebkendők". Fantasztikus eredményeket ért el eddig is ez a csapat, és mindezt csodálatos, közönségszórakoztató játékkal tette. Azonban a lényeg még mindig a táblázaton található: 4 pontos előny a Reál előtt. Persze, megértem a félelmeteket, de ne essetek túlzásba. Nem szimpatikus ez a hozzáállás, hogy eddig "Pep a minden", majd most 4 meccs miatt már gyakorlatilag el akarjátok küldeni (természetesen akinek nem inge, ne vegye magára).
A hibáztunk rész egyrészt egészen nyilvánvaló, másrészt ha nem is mindig mondja ki, teljesen érződik a mondandójában.BarcasKrisz írta:Nem stresszelek, csak a "hibáztunk, egy-két embernek el kell gondolkodnia" jellegű nyilatkozatokat azért elvárnám.
Tényleg kezd Rijkaardra emlékeztetni, csak azzal a különbséggel, hogy szegény holland tavaly márciusban már tudta, hogy szezon végén mennie kell, persze ez csak később derült ki. Engem mindenesetre kezd aggasztani ez a tovább kell dolgoznunk és majd jó lesz minden szöveg.Ilúvatar írta:istenemre esküszöm, hogy pont ezt a bekezdést másoltam ki, s ide akartam beilleszteni s hozzáírni a véleményt.BarcasKrisz írta:"Volt egy 12 pontos előnyünk 3 meccsel ezelőtt, amiből mostanra leadtunk ugyan nyolcat, de egy cseppet sem aggódom emiatt! Keményen fogunk edzeni és újra nyerni fogjuk a meccseinket!”
Kezdenek egy kaptafára menni a nyilatkozatai, pont mint Rijkaard-nál...
Szóval:
TIPIKUS EDZŐI RIZSA. kezd már elegem lenni... és ha már a csapat lefogja adni a 11 pontot, vagy 10 pontot, akkoris ugyanezt fogja mondani, mi?
istenemre esküszöm, hogy pont ezt a bekezdést másoltam ki, s ide akartam beilleszteni s hozzáírni a véleményt.BarcasKrisz írta:"Volt egy 12 pontos előnyünk 3 meccsel ezelőtt, amiből mostanra leadtunk ugyan nyolcat, de egy cseppet sem aggódom emiatt! Keményen fogunk edzeni és újra nyerni fogjuk a meccseinket!”
Kezdenek egy kaptafára menni a nyilatkozatai, pont mint Rijkaard-nál...