Messa!!Inkább a nézd meg a Püdet.
OFF:
1. Nincsen FM-em.Ha jól emlészem akkor te voltál az aki kijelentetted, hogy a FIFA Manager 12-vel játszol.És ezt több alkalomal látam már tőled,ahogyan feltehetőleg sokan mások is.De nem számitanak persze ezek a dolgok sem, hiszen a kijeletéseid így úgysem állják meg a helyüket szerintem.
2. Nem röhögtem.Az avatárodról pedig az jutott eszembe, hogy Balotelitt még régebben Pepével akartad összezárni egy ketrecbe, most hirtelen meg ezek szerint ő lett a mentorod.De persze te nem lehetsz divatdrukker, legalábbis ezt nyilatkoztad magadról.

Igazoljuk le Balotelitt kh-nak ok???Ez hogy tetszik???

A cinikust mindenki eltudja játszani, csak nem egy fórumra illő sztem.
3.Azért merültek fel nálam ezek a nevek,mert ők mind 20-25 év körüli korosztály tagjai.És mert tehetségükkel,már több nagy klub érdeklődését is fel keltették.Bocsáss meg érte, hogyha nem egy 34-es embert akarok itt látni barca mezben szaladgálni.
4. Pedig te oltogatol másokat, miközben saját magadat árulod el a korábban tett kijelentéseiddel.
ON:
Dedé a brazil bajnokság legjobb védője, a vascó de gama futballistája.És a szakértők szerint az egyik legnagyobb védő "tehetség", és ezt nem a PES szakértők mondják képzeld.

Neymart pedig fel sem hoztam,akkor meg miről beszélsz???Részemről ennyi. :
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."