Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt értem, de épp ez az. Kocsisnak jobb mutatói vannak a válogatottban pl, mint Puskásnak, mégse az alapján döntötted el, hogy ki volt jobb focista. De ott van pl Zidane vs Nedved. Az Aranylabdáik száma ugyanannyi, mégse fogják egy lapon emlegetni őket sose szerintem. De mondhatnám Xavit vagy Init is Nedved ellenében, egy korszakos csapat meghatározó tagjaiként szerintem tovább fennmarad a nevük, mint a csehnek, de ezt már lehet csak a "Barca szemüveg" mondatja velem. De példa lehet Owen és Henry/Ibra is, gondolom érthető mire célzok..LG írta:Nem is tudom. Mi sem elemezgetjük, hogy Puskás tényleg jobb focista volt-e, mint Kocsis, hanem elfogadjuk, hogy jobb volt, mert ez él a köztudatban.
Alapvetően egyetértek, mert tényleg csak annak a véleményére szabad adni, aki komolyabban figyeli a nemzetközi labdarúgást, és közülük többség tényleg Messit tartja a jobbnak.palesz77 írta: Ezt egy csomót olvasom, és most minden kötekedés nélkül kérdezem, mert tényleg nem értem, és érdekel. Titeket ez miért foglalkoztat annyira, hogy a közvélemény szerint ki milyen játékos? Mit befolyásol az, hogy Marcika, aki VB-t néz csak 4 évente, vagy még annyit se, mit gondol CR és Messi rivalizálásáról? Még a szakmabeliek véleményét azt mondom részben megértem, bár megmondom őszintén szerintem azzal se kéne foglalkozni, mindenki maga tudja, hogy mit szeret/értékel. De hogy az utca népe, aki nem követi a focit, az miért lényeges.. Ez olyan nekem, mint amikor valaki azzal érvel Messi Aranylabdái mellett, hogy a következő generáció gyerekei annyit látnak majd csak, hogy Messinek és CR-nek is 5-5- lasztija van, és hogy akkor biztos egy szinten is voltak. És..? Ha beleássa magát a témába, akkor úgyis kiderül, hogy melyikük volt a jobb focista, ha meg nem, akkor annyit számít egy ilyen vélemény, mintha én beszélnék a valaha volt legjobb F1 pilótáról, amikor még az összes csapat nevét se tudnám felsorolni, nem hogy a pilótákat.
Remélem nem veszi senki magára, mert engem tényleg szimplán érdekel a dolog, mert nem tudok normális érvet találni rá magamtól.
Vannak emberek akik nem azzal foglalkoznak hogy masok mit gondolnak ( ez a normalisabb de ez szerintem joval ritkabb), masoknak (a nagytobbseg) pedig rendkivul szamit hogy mit mondanak korulottuk az emberek. En is inkabb az utobbiba tartozom, mint az emberek 80%a.tényleg szimplán érdekel a dolog,
Ezt egy csomót olvasom, és most minden kötekedés nélkül kérdezem, mert tényleg nem értem, és érdekel. Titeket ez miért foglalkoztat annyira, hogy a közvélemény szerint ki milyen játékos? Mit befolyásol az, hogy Marcika, aki VB-t néz csak 4 évente, vagy még annyit se, mit gondol CR és Messi rivalizálásáról? Még a szakmabeliek véleményét azt mondom részben megértem, bár megmondom őszintén szerintem azzal se kéne foglalkozni, mindenki maga tudja, hogy mit szeret/értékel. De hogy az utca népe, aki nem követi a focit, az miért lényeges.. Ez olyan nekem, mint amikor valaki azzal érvel Messi Aranylabdái mellett, hogy a következő generáció gyerekei annyit látnak majd csak, hogy Messinek és CR-nek is 5-5- lasztija van, és hogy akkor biztos egy szinten is voltak. És..? Ha beleássa magát a témába, akkor úgyis kiderül, hogy melyikük volt a jobb focista, ha meg nem, akkor annyit számít egy ilyen vélemény, mintha én beszélnék a valaha volt legjobb F1 pilótáról, amikor még az összes csapat nevét se tudnám felsorolni, nem hogy a pilótákat.BarcafanTomee írta: Legalább még egy, de leginkább 2 BL-t nyernie kell. Annyira a többiek fölött van ez meg kell, hogy mutatkozott a kupákban is. És láthatjuk, hogy csak a BL számít a közvéleménynek.
És akkor ki kapja? Higuain? Griezman? Még mindig csak 2 név jöhet szoba amikor ezekről a díjakról beszélünk.Messias2 írta:Ha Real nem húzza be a BL-t, nem hiszem, hogy odaadják a portugálnak.Nero. írta:Nem volt rossz ma, nem is miatta esünk ki de a mai búcsú után ő is búcsút int az aranylabdának... A portugál haverja meg egyre közelebb van hozzá, más név megint nincs.
Leo jóval jobb számokat hoz, általában ez szokott dönteni.
Ha Real nem húzza be a BL-t, nem hiszem, hogy odaadják a portugálnak.Nero. írta:Nem volt rossz ma, nem is miatta esünk ki de a mai búcsú után ő is búcsút int az aranylabdának... A portugál haverja meg egyre közelebb van hozzá, más név megint nincs.
Ha ezekből a képsorokból neked csak ennyi jött le h legyintett egyet....sztem meg az ideg cseszte már szét h milyen jók vagyunk hátul.."is"visca el barca írta:most ezen mit kell nézni? hogy legyintett egyet?csaszitomi85 írta:Azért a reakciója sok mindent elárul a védelmünkről...és úgy az egész szezonról összességében..
https://youtu.be/HSW_TOiSMaw" target="_blank
most ezen mit kell nézni? hogy legyintett egyet?csaszitomi85 írta:Azért a reakciója sok mindent elárul a védelmünkről...és úgy az egész szezonról összességében..
azzal egyetértek, magam is leírtam már, hogy Suarez különösen sok ziccert kihagy de ha lő is egyet-kettőt akkor senki nem kéri számon...az azonban általánosítható, hogy a legjobbak mind termelnek ziccereket az abszolút mérőszám a hatékonyság lehet, de azt is egy adott időszakra célszerű figyelni mert semmi sem állandó.Nero. írta:Valahol jogos egyébként, mert ugye pl. Iniesta szent tehén és soha semmiért nem szabad elővenni de én azért a Barcelona támadó középpályásától elvárom hogy a BLben ilyen körülmények közt egy ilyen ziccert 10/10szer beverjen, vagy amiket Suárez elszórakozott a legutóbbi 2 meccsünkön ha azoknak a fele be megy akkor most más lenne a képlet megint.
Hogy egy klasszikust idézzek "ezekre fél év múlva fog bárki is emlékezni, majd azt mondják hogy az Enrique meg a stábja bukott ember."
Ő volt az egyik aki leginkább akart azon a mérkőzésen.csaszitomi85 írta:Azért a reakciója sok mindent elárul a védelmünkről...és úgy az egész szezonról összességében..
Nyavalygás az lehet, hogy kétévente megy amúgy, csak a hosszabbítás van ritkábban.visca el barca írta:nem én szerződésre. nekem kajak úgy rémlett h kétévente megy állandóan nyavalygás az új szerződése körülS.Agüero írta:VEB szerintem a fizetésemelésre gondolt.
nem én szerződésre. nekem kajak úgy rémlett h kétévente megy állandóan nyavalygás az új szerződése körülS.Agüero írta:VEB szerintem a fizetésemelésre gondolt.
jó, hát ott egy alternatív valóság létezik néha. bár itt is sok esetben.S.Agüero írta:Hm, gyakoribbnak tűnt. Pedig a túloldalt mindig ezen nevetnek, milyen gyakran hosszabbít, ehhez képest meg az utóbbi 7 évben csak kétszer hosszabbított...
Akkor sorry, ez van ha a memóriámra hagyatkozok.Mathieu18 írta:palesz77: rosszul emlékszel Luisito estében, mert 2021-ig hosszabbítottak vele. Előtte 2019-ig szólt a szerződése.
visca el barca írta:jó lenne ha tényleg 5 éves szerződést kötne és nem kellene két évente hosszabbítgatni...
Az sajnos nem azt jelenti, hogy a fizetése marad állandó, most Suáreznek is úgy emelte meg a klub, hogy nem hosszabbodott a szerződés időtartama tudtommal, meg Messinél is volt már ilyen. Nem ez lesz az utolsó fizetésemelése szerintem, hosszabbítson bármeddig..visca el barca írta:jó lenne ha tényleg 5 éves szerződést kötne és nem kellene két évente hosszabbítgatni...