Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Menny te a....Monti írta:Jo izlese van PepnekNagyon nagy zene.
Kint voltam a meccsen es fel is tunt hogy mi fene.Altalaban 80as 90es evek beli zene szokot lenni ha van ,most is volt AC/DC .Aztan egyszer csak ez..Jo volt , egyik kedvenc szamom
Én nagyon szeretem őket,és örülök annak is ,hogy Pepnek ilyen jó az izléseDanka00792 írta:Én sem ismerem öket, de ez a szám nagyon adja! Meghallgattam több számukat a többi nem olyan jó, de ez. Szívesen ott lettem volna a stadionban, és ott hallgatni.lionelmessi19 írta:Hát asszem egyedül maradok, legalábbis úgy látszik, de én semmi extrát nem találok ebben a számban. Nem rossz, de különösebben nem fogott meg. Amúgy nemigen ismerem a Coldplayt..
Én sem ismerem öket, de ez a szám nagyon adja! Meghallgattam több számukat a többi nem olyan jó, de ez. Szívesen ott lettem volna a stadionban, és ott hallgatni.lionelmessi19 írta:Hát asszem egyedül maradok, legalábbis úgy látszik, de én semmi extrát nem találok ebben a számban. Nem rossz, de különösebben nem fogott meg. Amúgy nemigen ismerem a Coldplayt..
OFF:Én meg remélem,hogy sikerült az igényeknek megfelelően és szórakoztatóra megírnombarca99 írta:Sporton ott a cikk is, remélem Etooka lefordítja, és kint lesz a főoldalon.
Na, a bennhagyott résszel egyetértek...lionelmessi19 írta:mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb? Miért nem kap lehetőséget Pedro, vagy Bojan?
Egyszerűen minden adott hozzá, de nem.
Továbbra is óriási hiányosságnak érzem ezt a dolgot pepnél. Hatalmas hibák (mostmár) sorozatának. Jó játékosokat szúrhatunk el rajta.
"Még pár meccse volt év elején a bal szélen, bizakodtam is, hogy az lesz az ő helye majd, cserének."kovinho írta:Bal szélen nem biztos hogy alkalmatlan, jobbon viszont tényleg az.Rivaldo11 írta:Te miről beszélsz?
Hányszor bizonyítsa még Hleb hogy totál ALKALMATLAN a bal szélen? Hányszor? Egyszerűen nem hiszem el...Tán nézni kéne a meccseket.
Még pár meccse volt év elején a bal szélen, bizakodtam is, hogy az lesz az ő helye majd, cserének. Erre Pep állandóan (?) jobb szélen szerepelteti, ami meg abszolút nem megy neki.
Egyébként én sem értem, miért nem lehetett behozni Bojant. Meg miért kell az első cserét a nyolcvan akárhányadik percben elkövetnie?
Én már ezt mondtam és amikor írtam egy cikket akkor ezt is megemlítettem benne,h sztem ez a válasz az 1. pontban említettekre...(már ha érted mire gondolok)Varga Tamás írta:Hogy mi alapján állítja össze a csapatot, az ő dolga. Ő látja a játékosokat edzésen, ő ismeri a mindennapjaikat, ezért hagyjuk meg Neki a lehetőséget, hogy úgy állítsa össze a csapatot, ahogy Ő jónak látja.
Én ezt nem is rónám fel neki.Személy szerint én nem is nagyon vagyok híve az utolsó perces cseréknek mert sztem nincs sok értelmük.Varga Tamás írta:. Minden meccsen minimum egy csere bennmarad. Pihentetés szempontjából is jó lenne, ha élne vele.
Ez pedig a kulcsmondat!Varga Tamás írta:Én úgy gondolom, hogy Pep munkáját - eddig - az eredmények igazolják.
Hát aránylag ritkán látom bal szélen. Azthiszem idén kb 3szor, abból kétszer csereként. Legutóbb talán január elején, bajnokin, Iniestával karöltve a balon hülyére szivattak mindenkit. A hétközi kupameccsnek csak az eredményét ismerem, lehet hogy játszott a balon.Rivaldo11 írta:lionelmessi19 írta: KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb... mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb?Te miről beszélsz?
Hányszor bizonyítsa még Hleb hogy totál ALKALMATLAN a bal szélen? Hányszor? Egyszerűen nem hiszem el...Tán nézni kéne a meccseket.
Alapvető, hogy a játék minősége nem mindig a lőtt gólokon, sokkal inkább a kialakított ziccerek számán mérhető. Ebben is gyengén állnánk?