Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja, én ezt egy percig sem vitatom. Ami engem illet (de ezt tényleg csak a magam nevében mondom) különösebben hasonlítgatni sem szoktam őket, legalábbis a "ki a jobb játékos" tekintetben semmiképp. Mert annyira különböző a két srác, hogy igazándiból nincs értelme.markionni írta:Nem ertitek.
En nem arrol akarok vitazni, hogy ki a jobb, hanem hogy erthetetlen amikor nem akarjatok elismerni, hogy bizony ez a ket pofa igen csak egymas utan jon es egymas nelkul mit sem ertek volna el, mar lehet feleennyi kedvuk nem lenne nyerni, focizni ha nem letezne a masik.
Tetszik vagy nem tetszik, Ronaldo abban a stilusban amit csinal legalabb akkora jatekos mint Messi a sajat szerepkoreben.
Hogy szanalmas lenne a velemenyem? Nem gondolnam, inkabb mas.
Menj ki egy Fradi-Újpest meccsre, ülj be a Fradi szektorba és magyarázd el nekik, hogy az Újpest milyen [auto_cenzúra] csapat és milyen jó a Fradinak, mert az Újpest nélkül nem ért volna el semmit.markionni írta:Nem ertitek.
En nem arrol akarok vitazni, hogy ki a jobb, hanem hogy erthetetlen amikor nem akarjatok elismerni, hogy bizony ez a ket pofa igen csak egymas utan jon es egymas nelkul mit sem ertek volna el, mar lehet feleennyi kedvuk nem lenne nyerni, focizni ha nem letezne a masik.
Tetszik vagy nem tetszik, Ronaldo abban a stilusban amit csinal legalabb akkora jatekos mint Messi a sajat szerepkoreben.
Hogy szanalmas lenne a velemenyem? Nem gondolnam, inkabb mas.
Az alapjan amilyen kulonseget allitotok be a ket jatekos kozott sehol nem kene tudnom talalni ilyen kulonbsegeket a portugal javara, foleg nem a legnagyobb meccseken. Errol ennyit.S.Agüero írta:Átjössz ide egy BL-kiesés után okoskodni, miközben CR 5 gólt lő a BM ellen hatalmas teljesítménnyel, és várod, hogy bólogassunk, CR javára hatalmas a különség, miközben a góllövésen kívül nincs egy szinten a két játékos.
És csodálkozol.
Miközben semmire nem tudsz érdemben reagálni. Jössz egy fals statisztikával, ami a számodra legszélsőségesebb adatokat mutatja. Tényleg gratulálok.
ööö... tehát jól értem, hogy hagyjuk azokat, ahol CR jóval gyengébb, és vegyük azt az egyet, ahol jobb a statja? Amúgy retardált vagy, vagy trollkodni próbálsz?markionni írta: Hagyjuk a spanyol bajnoksagot meg ezeket, beszeljunk a legmagasabb szintrol es ez ennek a ket csapatnak a BL nyolcaddontotol szamit es ezeken az utobbi evekben:
Messi 10 meccs/2gol
Ronaldo 16 meccs/14 gol
Hatalmas kulonbseg.
Messias: epp errol beszelek hogy ezeken a meccselen altalaban semmit nem tett hozza es rendre eltunt.
Mint például a BL-döntőben legutóbb? Vagy előtte a Bayern, PSG, City ellen? Ja, utóbbi kettő ellen nem lőtt gólt, akkor ez azt jelenti, hogy bújócskázott.Messias: epp errol beszelek hogy ezeken a meccselen altalaban semmit nem tett hozza es rendre eltunt.
Es ezeken a meccseken kik voltak az ellenfelek? Bayernnel voltak sorsolason ketszer. 3 eve nagyot jatszott teny, a mostanit hagyjuk inkabb. A tobbi? Schalke, Roma, Wolfsburg, City (egy elodontoben) meg egyszer Atma nyolc kozott. Mert ilyen Schalke Roma Stb csapatoknal a Spanyol bajnoksagban van 5 vagy 6 jobb csapatmarkionni írta:Hagyjuk a spanyol bajnoksagot meg ezeket, beszeljunk a legmagasabb szintrol es ez ennek a ket csapatnak a BL nyolcaddontotol szamit es ezeken az utobbi evekben:jangamen írta:
második találat, nem hiszem, hogy olyan nehéz guglizni
http://www.totalsportek.com/football/ro ... i-records/" target="_blank
Messi 10 meccs/2gol
Ronaldo 16 meccs/14 gol
Hatalmas kulonbseg.
Messias: epp errol beszelek hogy ezeken a meccselen altalaban semmit nem tett hozza es rendre eltunt.
Hagyjuk a spanyol bajnoksagot meg ezeket, beszeljunk a legmagasabb szintrol es ez ennek a ket csapatnak a BL nyolcaddontotol szamit es ezeken az utobbi evekben:jangamen írta:második találat, nem hiszem, hogy olyan nehéz gugliznimarkionni írta:
Mielott nekem tamadnatok tenyleg linkeljetek olyen statisztikat, biztos vagyok benne hogy alatamsztana a velemenyem.
http://www.totalsportek.com/football/ro ... i-records/" target="_blank
Mert ugye csak gólokkal lehet hozzátenni egy meccshez.markionni írta:Kozben megneztem: a Bayern elleni duplat leszamitva az utobbi evekben nem lott tobb golt a nyolcaddoktoltol a BLben.
10meccs/2gol
második találat, nem hiszem, hogy olyan nehéz gugliznimarkionni írta:
Mielott nekem tamadnatok tenyleg linkeljetek olyen statisztikat, biztos vagyok benne hogy alatamsztana a velemenyem.
Akkor az osztogatasban mondott csodott az utobbi harom kieseseteknel, valamint iden a PSG, Juve, Real ellen. Akarhogy forgatjuk rendre eltunik amikor szukseg lenne ra a BLben.S.Agüero írta:Nekem rémlik még egy Bayern elleni dupla az elődöntőben.
Gólokat tudjátok csak elővenni, amiben CR egy szinten van Messivel, csak mondjuk azt már elfelejtitek hozzátenni, hogy CR egyre inkább csatárt játszik, érkezik a kapu elé, várja a belőtt labdákat, míg Messi lassan támadó középpályás lesz(vagy már most az), és ő neki kell kiszolgálni a többieket, nem a góllövés a legfőbb feladata már, mint 4-5 éve volt.
Én mondjuk nem gólokról beszéltem, azon kívül meg egyre nagyobb a szakadék a két játékos között. Még ha most ironikus módon CR és a Real többre is megy azzal, hogy ő "csak" a gólokat lövi az elmúlt 2 évben, és a játékhoz nem tesz hozzá sokat.markionni írta:Az utobbi evek alapjan semmivel nem tart elorebb Messi mint Ronaldo.
...