Carles Puyol
- ab1daL
- Director del Fútbol
Jobbulást Gran Capitá!! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
A Sport.es szerint május 12-én műtik és kihagyja az Európabajnokságot is.kristop írta:puyol térdsérülést szenvedett, és biztos kihagyja a kupadöntőt. a tesztek után derül ki, hogy megkell-e műteni, ha igen, akkor kihagyhatja az ebt ismundo
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Jobbulást Puyi! Nagyon remélem, hogy ott lehet az EB-n, valószínű ez lenne az utolsó nagy világversenye. De a legfontosabb, hogy teljesen felépüljön.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Még egy ok, hogy kell igazolni egy minőségi belső védőt... Puyol lehet hogy hatalmas rutinnal rendelkezik, és nincs még egy ilyen motivátor a csapatban, de lassan ő is a végét járja ezekkel az istenverte sérülésekkel. Pedig idén egész jó formába volt, ha tudott pihent, ha kellett játszott.
puyol térdsérülést szenvedett, és biztos kihagyja a kupadöntőt. a tesztek után derül ki, hogy megkell-e műteni, ha igen, akkor kihagyhatja az ebt is
mundo

-
- Capitá del Barça
Milyen jó lett volna ha a gólja után oda megy Guardiolához kezet fog vele és mond egy szót(GRÁCIES).
Ott helybe berosáltam volna.Ha pedig összeölelkeztek volna akkor meg talán el is élvezek
VICC
Ott helybe berosáltam volna.Ha pedig összeölelkeztek volna akkor meg talán el is élvezek

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Elnézést, most nézem fordítva írtam. Akkor három liga, és két kupa, mert ugye a kupában a Madridnak, és ha jól gondolom még az odavágón a Valenciának rúgott.Firefox írta:Mintha a Zaragoza ellen oda vissza betalált volna. És most is lőtt egyet, az akárhogy is nézem, három.
Mintha a Zaragoza ellen oda vissza betalált volna. És most is lőtt egyet, az akárhogy is nézem, három.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
5 gólos ja, és ez nem minden napi, mert összesen 14 gólja van Barcelonában ha B csapatot nem vesszük bele, mert akkor 20
Érdekes ez. Pedro kevesebbet lő, Villa nincs, helyettük Xavi és Puyi lőnek 15-t
Érdekes ez. Pedro kevesebbet lő, Villa nincs, helyettük Xavi és Puyi lőnek 15-t

Öt. Három kupa és két liga. Nem biztos, de talán megdöntötte a korábbi, két gólos szezonbeli rekordját. De azért szép tőle, hogy 34 évesen jut el pályafutása gólvágói csúcspontjára:)
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ismét gólt vágott a kapitány!
Hány gólnál jár idén? (tudom, lusta vagyok
)
Hány gólnál jár idén? (tudom, lusta vagyok

- kilibarca
- Capitá del Barça
Az hülyeség hogy nem szokás volt már ilyen nem is 1 (főleg Alvestől) nem az volt a gond! Hanem hogy nem most van megfelelő pillanat táncikálásra. Bl kiesés , bajnokság elvesztése , Pep "elvesztése". Puyolon nagyon éreztem hogy feszült őt eléggé megviselték ezek a dolgok. (valahogy most nekem se tetszett a tánc, jobban örültem volna ha valaki oda fut Guardiolához )Stoichkov írta:miért volt ideges thiago és alves gólöröm-táncánál? mi az, hogy a barcában ez nem szokás??? nem értem...
Valamint az ellenfél felé tisztelet adás is benne lehetett 5-0nál.
AKI NEM LÁTTA ITT A VIDEÓ
miért volt ideges thiago és alves gólöröm-táncánál? mi az, hogy a barcában ez nem szokás??? nem értem...
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Tegnap is hiba nélkül játszott! Remek formában van.
Ráadásul az ő jelenlétének fontosságára is többször mutatkozott példa a meccs alatt. Nem csak a remek teljesítményére célzok, hanem arra, hogy folyamatosan tüzelte a többieket, amikor még a legtöbben lógó orral kolbászoltak. (Ezt a mentalitást nem nagyon lehet pótolni, egy igazi fanatikus)
Ráadásul az ő jelenlétének fontosságára is többször mutatkozott példa a meccs alatt. Nem csak a remek teljesítményére célzok, hanem arra, hogy folyamatosan tüzelte a többieket, amikor még a legtöbben lógó orral kolbászoltak. (Ezt a mentalitást nem nagyon lehet pótolni, egy igazi fanatikus)
Legmélyebb és legbecsesebb hódolatom és jó kívánságaim a Legjobb Embernek, akit valaha láttam játszani! A szememben jelenleg és a múltban sincs nagyobb játékos Nála, pedig Iniestát és Xavit is nagyon szeretem!
ÉLJEN A KAPITÁNY! 

Football, bloody hell. /SAF/
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tökéletes rövid összefoglalása hogy miért is Puyol a csapat Kapitánya!
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _Salvador/
Isten éltesse, remélem meg sem fordul a fejében a közeljövőben a visszavonulás!
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _Salvador/
Isten éltesse, remélem meg sem fordul a fejében a közeljövőben a visszavonulás!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Az Év fórumozója 2013
Csak a magam nevében beszélek. Ez lázadás, offtopicban ha akarsz olvass utána.S.Agüero írta:
OFF: Lui, Anti, fogadtatok vmiben, vagy mik ezek az avák?

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Boldogat a kapitánynak!
Embertelen, hogy még mindig milyen magas szinten képes játszani! Remélem, hogy még van benne 1-2 jó év és még utána is megmarad a keretben, ha nem is a kezdőcsapat tagjaként...
Embertelen, hogy még mindig milyen magas szinten képes játszani! Remélem, hogy még van benne 1-2 jó év és még utána is megmarad a keretben, ha nem is a kezdőcsapat tagjaként...