Ernesto Valverde
Amennyiben van az a vezetőségnek egy kis hozzáértése, akkor már keresi szép csendben az utódját. Viszont, amennyiben Valverde marad év végéig, akkor az azt fogja jelenteni, a vezetőségnek nem célja a csapat sikeressége.
Az eredmények jelenleg nem elsődlegesek, sokkal inkább a szép játék lenne az amire szükség van.Az elmúlt két évben bőven volt részünk a bajnokságban eredményben, viszont játék nagyon ritkán volt...
Én elküldeném még ma!
Az eredmények jelenleg nem elsődlegesek, sokkal inkább a szép játék lenne az amire szükség van.Az elmúlt két évben bőven volt részünk a bajnokságban eredményben, viszont játék nagyon ritkán volt...
Én elküldeném még ma!
- davi10
- Llegenda del Barça
Na, ez érdekes lesz, gondolom még akkor kezdték el forgatni, amikor elég jó esélyünk volt a triplára 
Amúgy kicsit off, de facebook-on van egy Pros behind the Pros sorozat, ahol a stábtagok munkáját mutatják be, az is érdekes, Youtube-on egyelőre nem találtam.
Szerk.: De fennvannak Youtube-on is, a hivatalos csatornán, csak oda később kerülnek fel.

Amúgy kicsit off, de facebook-on van egy Pros behind the Pros sorozat, ahol a stábtagok munkáját mutatják be, az is érdekes, Youtube-on egyelőre nem találtam.
Szerk.: De fennvannak Youtube-on is, a hivatalos csatornán, csak oda később kerülnek fel.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Chino
- Llegenda del Barça
kíváncsi vagyok mi fog kiderülni a sorozatból Valverdevel kapcsolatban. Lehet hogy néhány kérddésre választ kapunk.
https://www.youtube.com/watch?v=DYEhgkj ... e=youtu.be" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=DYEhgkj ... e=youtu.be" target="_blank
Forca Barca!!!!
- Nervo
- Capitá del Barça
Jordi Cardoner (alelnök): "Ernesto Valverde? Felmerültek kérdések Liverpool és Róma után, de nagyon erősen védtük őt, mert két bajnoki trófeát nyert, illetve pozitív az öltözői légkör." Marca
Még az a szerencse hogy ilyen emberek ülnek a vezetőségben.

Még az a szerencse hogy ilyen emberek ülnek a vezetőségben.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

A csoda nso a mindig hiteles AS-ra hivatkozva bedobta Marcelo Gallardo nevét,mint edzőjelöltét.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Bevallom a 3. perc után már kicsit bíztam benne, hogy ha kikapunk legalább jó nagy arányban tegyük mert akkor megérik a döntés edző ügyben... Még időben lett volna a szezont illetően. Samper leírta az én véleményemet is.
Ha jól gondolom egyfajta "új" formációra váltottunk két védekező középpályással (tudom, tavaly is volt hasonló...) és egy irányítóval, akiről kiderült, hogy tud irányítani. "Vidalizálta" a meccset.
Szóval ha ezzel próbálkozunk és két szélen Dembi és Ansu több lehetőséget kap az még lehet akár jó is. Jobban áll a Barcának ha támad.
Amúgy Busquets és Suarez minőségi cserék lennének szerintem.
Suarez az őrületbe kerget, én már rég lehoztam volna.
Ha jól gondolom egyfajta "új" formációra váltottunk két védekező középpályással (tudom, tavaly is volt hasonló...) és egy irányítóval, akiről kiderült, hogy tud irányítani. "Vidalizálta" a meccset.
Szóval ha ezzel próbálkozunk és két szélen Dembi és Ansu több lehetőséget kap az még lehet akár jó is. Jobban áll a Barcának ha támad.
Amúgy Busquets és Suarez minőségi cserék lennének szerintem.

Suarez az őrületbe kerget, én már rég lehoztam volna.

Mit kezdjünk Valvede Inter elleni meccsével? Az első félidő minősíthetetlen volt, viszont jól cserélt és két - a meccs képéből nem következő - villanás révén sikerült itthon tartani a 3 pontot. Ezért azt mondom, hogy ne kezdjünk vele semmit. Várjuk ki a két következő bajnokit és döntse el az, hogy megérett-e a helyzet egy azonnali edzőcserére, vagy várni kell tovább is.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Lehetetlen volt vele beszélni...csak egy közös kép meg aláírás sikerült összehozni
Úgy néz ki edzőbuktatásról tényleg szó sincs.... sajnos, sőt szerintem rommá verjük az Intert és megint minden szép és jó, jön az elvakult szurkolás közbe rosszabbak vagyunk mint tavaly.
Hiába alszok el a meccseken, teszek ellenük mixen, kiábrándultam az egészből... végén ott leszünk minden porondon és jön majd a beteges szurkolás és ismét magasról pofára esés.

Úgy néz ki edzőbuktatásról tényleg szó sincs.... sajnos, sőt szerintem rommá verjük az Intert és megint minden szép és jó, jön az elvakult szurkolás közbe rosszabbak vagyunk mint tavaly.
Hiába alszok el a meccseken, teszek ellenük mixen, kiábrándultam az egészből... végén ott leszünk minden porondon és jön majd a beteges szurkolás és ismét magasról pofára esés.

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Lehet, hogy a pozíciót is ezért nem fogadta el. Várja, hogy takarodjon Bartomeu és Valverde, aztán jöhet vissza a bagázs. 5 év múlva: Pique elnök, Xavi edző, Puyol általános igazgató, Abi sportigazgató, Alves ruhatár-vezető.Nervo írta:Az jó lenne, sztem ő is várja már a távozását mint egy falat kenyeret.Ronal.10 írta:Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infótDe lehet azt fogja mondani, hogy a drága bartó annyira elégedett, hogy ez a szégyenteljes teljesítmény ami x éve megy, az csak is a véletlen műve és semmi több.

#ValverdeOUT
més que un club
Szia!Ronal.10 írta:Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infót
Megtudtál valamit?
- Nervo
- Capitá del Barça
Az jó lenne, sztem ő is várja már a távozását mint egy falat kenyeret.Ronal.10 írta:Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infót

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.

Egyet értek.optimus írta:.....
Annyival kiegészíteném, hogy ez a Fati mizéria azon túl, hogy jó a srác szerintem most Dembélének szól. Ha kap új szerződést a fiú Dembélé játékpercei simán átszivárognak majd hozzá. Szerintem simán padon fog ülni heteket, hogy nyáron Ő maga is menni akarjon így szabaduljanak a bértömegétől. Azt gondolom ha nem találja meg a góllövő cipőt nem lesz megbocsájtva, hogy nem ment bele a Neymar üzletbe.
Szerintem Fatit is a vezetőség húzta elő a kalapból, mint a mi kutyánk kölykét és pont bejött, hogy egyből betalált. Nem hiszem, hogy EV érdeme.

Ez jogos, kényelmesnek nyílván kényelmesebb, ők is tudják hogy ha idejön egy új edző, nulla kötődéssel a klubbhoz abból simán kijöhetünk rosszul (csapat szinten), és úgy érezték nem akarnak kockáztatni.Feast4 írta:Azon felül lehet ezzel nem értesz egyet de én szeritem ez mindenkinek kényelmesebb így. A vezetőségnek megfelelő azt csinálja amit kérnek. A kemény mag is elvan vele látszik. Innentől kezdve nincs miről beszélni.optimus írta: Nincs alternatíva.
Egy Messi, Pique, Busquets kaliberű játékos nem azért áll ki egy edző mellett, mert az új edző terveiben nem szerepelne

Rakiticet szerintem vezetői szinten akarják eladni télen, azért nem játszatja. Más magyarázat nincs arra hogy pl most sem került be a keretbe. Busi meg vissza fog térni a kezdőbe, Busi- De Jong - Arthur lesz a kezdő kp, és ez jól is van így. Amíg Dembele használhatatlan addig meg Suareznek sincs alternatívája, mert ha berakod középre Grizt akkor szélsőnk nincs. Perez aranyos meg minden, de komoly meccsen nem szint, Fati meg 16 éves, egyik az hogy még kevés erre a szintre nagyon, a másik az hogy a fejlődése szempontjából annál jobban nem lehetne elrontani a gyereket mint hogy megmentőként használjuk 16 (!!!) évesen.Feast4 írta: Azzal nem értek egyet, szeptember végén, hogy nem játszatja a szent teheneket. Ha ez a tendencia meglesz márciusban akkor elfogadom.
Amúgy szerintem ez a kezdés ugyanaz mint tavaly, a szurkolói elvárásoknak adni kellett, legyen Semedo a jobbhátvád, játszon Cou 8-ast, SR legyen kp, Busi meg Rakitic ne játsszon, próbáljunk támadni, stb.
2-3 hét és vissza térünk a Valverde stílushoz, és elkezdjük nyerni az összes meccsünket, SR lesz a jobbhátvéd, Busi fix kezdő lesz, nem fogunk nyomni mint a félőrültek - teszem hozzá eredménytelenül mivel a csávó még mindig nem tud támadást szervezni, ötlete nincs hogy kell - hanem szépen járatjuk a labdát és kihasználjuk ha az ellenfél fárad / hibázik. A bajnokság meglepne ha nem lenne meg, ez a real teljesen hulladék, Benzemának szezononként összesen van 15-20 jó meccse, a többin értékelhetetlen, minden évben ezt játssza el, más meg nem tud gólt lőni. Atleti meg szerintem többet fog botlani mint mi, plusz az egymás ellenieket is évek óta hozzuk. Ilyen Sevillákkal meg ne vicceljünk

Ezzel teljesen egyet értek. Nincs kit hozni. Hozzáértő nagynevű stílusedző spanyol nincs elérhető.optimus írta: Nincs alternatíva.
Szezon közben kockázatos lenne valakit tolmáccsal és közegismeret nélkül idehozni. Ezt egy Barcelonában élő barátom mondta: ahogy beszéltük már korábban ha idejön egy új edző katalán háttér kötődés nélkül a cluek az első 5-6 meccs alatt kikezdik, ha nem úgy jönnek az eredmények. Ahogy mesélte ilyen szinten nem túl elfogadók.EV hülyeségét könnyebben eltűrik még így is, hogy akadozik a gép.
Azon felül lehet ezzel nem értesz egyet de én szeritem ez mindenkinek kényelmesebb így. A vezetőségnek megfelelő azt csinálja amit kérnek. A kemény mag is elvan vele látszik. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Az pedig teljesen igaz, hogy nincs olyan hogy nem lehet rosszabb. Katalán kötődésű edzőben gondolkodjatok. Peppel, LE-vel szerencsénk volt de azért a volt játékosaink közt van jó pár aki olyan edzői táletum lett, hogy orral belevezetne minket az Európa ligába és akkor még simán megúsztuk.
Végül pedig kár erről beszélni mert itt csak akkor lesz edzőcsere szezon közben, ha elkezdik felgyújtani a stadiont.
Azzal nem értek egyet, szeptember végén, hogy nem játszatja a szent teheneket. Ha ez a tendencia meglesz márciusban akkor elfogadom.
Az viszont való igaz és ez a legnagyobb baj, a csávó nem tud belenyúlni a meccsbe, rosszul cserél, új embereket nem tud beépíteni és ötlettelen kiscsapathoz méltó támadójátékunk van ezzel a kerettel, és szerintem túl lassan is mozog az egész gépezet és képtelen taktikát váltani ha valami nem megy. De ez van. Ezt borítékolhatjuk szezon végéig.
Majd ma dobunk egy kényelmes 3-0-át otthon és minden meg van bocsájtva. Aztán kezdődik előröl a körforgás.

MessiNeymarSuarez írta:
De hogy pont a felemlített Mourinho-párhuzam legyen: A Manchester Unitednek is mennyire megérte hogy tavaly télen kirúgták, és jött helyette egy Solskjær, egész szép tavaszt letoltak, BL-ben főleg, de bajnokság se volt kudarc a Mourinho-s teljesítményhez képest.

Igen Oleval hihetetlen jól jártak, nála nagyobb kókler top csapat élén nincs, nem is volt, 3 jó hónapja volt, amint megkapta a szerződést nyílegyenesen elindította a repülőt a föld felé, és még mindig nem állt bele. Összes MU drukker rögtön kidobná, szó szerint bárki jobb lenne nála.
Gyakorlatilag rögtön sikerült a legjobb ellenpéldát felhozni, a bárki csak ne őt -re.
Igen, az alatt a 3 év alatt olyan játékot tettek le az asztalra hogy ahhoz képest a mi hétvégi idegenbeli játékunk egy jó meccs volt. Ha Valverdénél nem nézzük az eredményeket, akkor ZZ-nél se tegyük, akkor meg azt látjuk hogy egy angol 4ed osztályú csapat játékát játszották top játékosokkal minden meccsen, töménytelen mennyiségű bírói hibával.MessiNeymarSuarez írta: De ott van pl a Real és Zidane esete, bukdácsoltak, borzasztó volt a hangulat, kinevezték szezon közben Zidane-t, a többi már történelem.
Félreélrtés ne essék szerintem is kikellett volna dobni nyáron, sőt már tavalyelőtt is kidobtam volna, de azért a vezetőség szempontjából is megkéne nézni a helyzetet. Nincs alternatíva.
Koeman kb 5 helyen bukott meg, Martineznek ha nincs ZZ szintű mákja, akkor a világelit japán válogatott ellen repül a vb-n, Fellaini mentette meg... .
Utólag én most nyáron Ten Hag-ot hoztam volna, de azért az ő sztorija se olyan egyszerű, 45 perc alatt keményebben leolvadt mint mi, mellette majdnem kidobták januárban mert összeveszett az egész öltözővel, és mellé az eredmények sem jöttek ám. Ő se volt egy tuti előrelépés.
A másik talán Tuchel lett volna, aki előrelépés lehetett volna, de neki meg siekrült kizúgnia egy hullagyenge MU ellen, mellette nem tud egy szót sem spanyolul, és idehozni egy stílusedzőt akinek semmi kötődése nincs a csapathoz és egy szót se beszél spanyolul nagyon rizikós lett volna.
Emellé tegyük hozzá, hogy az egész csapat egy emberként kiállt Valverde mellett.
Nem tudom honnan jönnek az olyan baromságok, hogy azért nem hoznak új edzőt MERT AKKOR DOLGOZNI KÉNE, de azért aki ilyent ír annak kb az áltsulis osztályfőnöke lehetett a legnagyobb vezető beosztású ember akivel találkozott.
Amúgy a csávónak annyi, de annyi hibája van, de sikerült pont azokat felhozni amiket nem csinál rosszul

Legalább hozzátok fel azt hogy ötlete nincs hogy kell támadójátékot megszervezni, vagy hogy a félidőbeni feltüzelést távolról sem ismeri, ennyi bőven elég.
- sneco7
- Capitá del Barça
A legnagyobb probléma,hogy itt nem arról van szó már meccsek óta,hogy nincs szerencsénk,nem mennek be a lövések stb. Hanem a játék alapjaiban rossz, helyzetekig se jutunk el és még csak azt se mondhatjuk,hogy az ellenfelek vertek meg minket taktikailag,fizikailag stb. Hanem egyszerűen nincs semmi sem rendben a játékot,játékosokat illetően. Ha ezt odafent nem látják,akkor nem tudom,hogy mi hozhatna változást. A hétvégén szerintem eljutottunk a mélypontra...most kell meglépni a váltást,mondjuk most holnap lesz megint meccs,uh bízom benne,hogy csak emiatt nem történt semmi. Remélem hétvégén már más ül a padon. Akkor se érdekel,ha Setien jön,inkább haljunk meg szépen 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Pont hogy félreértetted amit írtam. Azt írtam, hogy milyen jól tették, hogy őt kirúgták szezon közben, mert totális volt a lélektelenség, a kilátástalanság, és pocsékul teljesített a csapat, amelynek az edzője már vakon volt.MatyiG írta:Joseval azért ne bohockodjunk már. Sokadjára megbukott edzorol beszélünk.
Pont ez a helyzet jelenleg Valverdével is, ezért kéne őt is kirúgni, minél hamarabb, mindegy hogy ki jön a helyére, mert ha Valverde marad, azzal csak veszítünk.
De ott van pl a Real és Zidane esete, bukdácsoltak, borzasztó volt a hangulat, kinevezték szezon közben Zidane-t, a többi már történelem.
Szerinted mennyire lehetnek itt kétségbe esve az emberek, ha felmerül bennük Mourinho neve?MatyiG írta:Joseval azért ne bohockodjunk már. Sokadjára megbukott edzorol beszélünk.
Egyébként innen már nincs lejjebb! Egy kapura lövés egész meccs alatt, ezt nem lehet kijavítani.
Nálam egy edző azért jó mert:
1: Tudja motiválni a játékosokat.
2: Össze tudja állítani a csapatot az ellenfélhez képest, megfelelően.
3: Van élhető és életképes taktikája.
4: Ha baj van, bele tud nyúlni mérkőzésbe.
5: Figyel a tradíciókra.
6: Nem egy báb akit bárki irányíthat.
Biztosan lehetne még sorolgatni más dolgokat is, de alap hogy ezek meglegyenek.
EV mellett 0 pontot hoztam ki!
1: Tudja motiválni a játékosokat.
2: Össze tudja állítani a csapatot az ellenfélhez képest, megfelelően.
3: Van élhető és életképes taktikája.
4: Ha baj van, bele tud nyúlni mérkőzésbe.
5: Figyel a tradíciókra.
6: Nem egy báb akit bárki irányíthat.
Biztosan lehetne még sorolgatni más dolgokat is, de alap hogy ezek meglegyenek.
EV mellett 0 pontot hoztam ki!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jelenlegi játékunkat alulmúlni nem lehet, szóval akár edző nélkül is játszhatnánk.
Kezdő kijelölésén kívül (ez is kérdőjeles) mást nem csinál Valverde.
Ezt meg lehetne oldani sorsolással is.
Kezdő kijelölésén kívül (ez is kérdőjeles) mást nem csinál Valverde.
Ezt meg lehetne oldani sorsolással is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."