Az előző meccsen kapott 2 sárgát, mert nagyon bizonyítani akart. Ettől még nem fog minden meccsen pirosat kapni. Egyedül ő az a középpályás, aki fel meri az 1-1 elleni játékot vállalni, megvan benne a sebesség és a bizonyítási vágy. Nálunk miért csak 28 éves kora fölött lehet valaki kezdő? (ez persze költői túlzás, igazából Montoya, Bartra és Rafinha esetében többet lehetőséget várnék el).[/quote]
Isten őrizz, hogy 28 évesen legyen kezdő!

Akkor már beesett az eső! Bartra amúgy meg is kapja amit meg lehet, Rafina az én meglátásom szerint azért van többt háttérben, mert előtte tényleg sokkal erősebb sor van, mint Bartra előtt, Ini sérülése most egy kicsit nagyobb mozgásteret adott neki. Nagyon kiváncsi leszek, hogy ha Denis Suarez, és Haliovics is előtérbe kerül Rafhina sorsa akkor hogy alakul. Korban nincs igazi konkurenciája a csapatban. (mondjuk Bartranak se. )
Amúgy meg én amúgy meg azt látom, nincs ő annyira egyben fejben, hogy egy rangadót teljese végigvigyen. Ez nem baj, fiatal még és a Celta valjuk meg nem is volt neki kihvás, neki még kell idő. Kupa kisebb bajnokik, aztán aprajával jöhetnek a nagy meccsek.[/quote]
Én igazából azt vártam LE-től, hogy jobban a fiatalokhoz fog nyúlni. Amikor a Real ellen Rakitic helyett Xavi kezdett, akkor láttam be, hogy nem kell reménykednem, ő is inkább a biztonságos langyosvizet választja (annak ellenére, hogy odavagyok Xaviért). Egyébként szerintem Rafinhának 2 jó meccs kellene és megjönne az önbizalma, nem akarna ilyen görcsösen.