Ugyanazt mondod,és attól hogy ironizalni próbálsz,nem lesz erőteljesebb az érved. Elfogadom,neked ez tetszik, fogadd el valakinek meg nem. Én kijátszott szép támadásokért,ész fociért ülök le és szeretem nézni,ha futást akarok nézni atkapcsolok atletikara. Ennyi a különbség, nekem ez a fajta foci kevésbé tetszik,mint neked. Eredmenyessegben mindkettő eredményes tud lenni, kívánjuk legyen ez is az. De remélem elfogadod,akik nem ezen a futballon szocializalodtak,kevésbé tetszetős. Az hogy hány gólt lövünk,édes mindegy nálam. 1-0ra is lehet úgy hozni a meccset hogy abban hiba nincs és tökéletes.bence0330 írta: ↑2024.10.28. 09:48:33Gündogan, Cancelo, Felix, hogy pontosak legyünk, plusz Araujo és Chris. A tavalyi átlag kezdőnek konkrétan fele nincs most! Sőt, még, TS sem, amivel a tavalyi alapkezdő több, mint fele hiányzik. És ebből TS esett ki egyáltalán egyedül Flick alatt, de elég nehezen lenne érte hibáztatható. Ugyanazzal a Penával alig kapunk gólt, ugyanazzla az Inigoval klasszis védelmünk van, ugyanazzal a Raphinhával... hát, erre szavak nincsenek, mint ahogy Lewyre sem. És év végén Xavi ettől a két játékostól még megvált volna. Te atyaég.
Hát ez borzasztóan hangzik. A pálya gyenge pontjaira juttatni és gólokat lőni belőle? Előtte még tényleg lehetne egy 40passzos tiszteletkört tenni.Bob_Marley írta: ↑2024.10.28. 09:46:43Pep tavalyi Cityje eléggé ledominalta a Rm-ot,kiestek ugyan tizikkel, de 10/10 azt választottam volna, megmozdulni nem tudott a spanyol csapat.
Másként látjuk, amit játszunk tipik német felfogása futballnak,,labdaszerzes után rögtön előre. Pálya gyenge pontjaira terelni a labdát és gyorsan előre jutattni miután megszállták azt a régiót és sikerült labdát szerezbi.
Raphinha sok gólt lő és gólpasszt ad,ezt írtam is,de a játékban mennyit hibázik? Rengeteg elpasszolta labdája van, ezért tűnik olyannak hogy hú mennyivel többet futunk,mert igazából mi generaljuk a futást, mert 100ikra is rögtön akarjuk előre,elveszítjük,rögtön vissza akarjuk szerezni és kezdődik elölről. Ezért is kevés a passzunk,sok a hibánk, mert a meccseink nagy része futás,ahelyett hogy a labda járna. Én ezt látom és ez nagyban eltér a Barca filozófia től,szerintem
A City sem ezt játssza már amúgy, közelebb áll már Pep ehhez, mint a Barcás önmagához.
Persze, azért hibázik ő meg Yamal meg a többiek is néha, mert vagány, meredek passzokat játszanak meg! Még szerencse, hogy hibázgatnak néha. Lehetne 99%-os passzhatékonyság is, 0 helyzettel. Nem néz ki jobban egy belőtt passz, egy löbb, és abból gól? Ebből minél többet próbálunk játszani, annál több lesz a gól. Amit te leírsz, az olyan, mintha kivennénk a kapukat a játékból, és csak annyi lenne a lényeg, hogy ki passzol nagyobb hatékonysággal. Hát, én vagány megoldásokat, és elsősorban gólokat akarok látni.
Így van 9 gólja és 8 gólpassza, egész Európában a legtöbb gólpontja neki van, és egész Európában legtöbb kialakított helyzetet. Néha meg ront.
Lehetne az is, hogy feleannyit próbálkozik, akkor feleannyit rontana, és lenne 5 gólja meg 4 gólpassza, mondjuk. Tényleg nem értem, miért lenne ez jobb egy nézőnek, a csapatnak, bárkinek.
És Pepen kívül mindenkivel hasonlót játszottunk, sikeredzőinkkel is, dehogynem közel áll ehhez a holland iskola.
Dominalasrol,kontrollrol volt szó elsősorban,én ezt jelenleg nem érzem a játékunkon,ritkán. Az hogy önerőből nem tudunk egy támadást végigvinni,hanem az ellenfél hibáiból taplalkozunk,nem ugyanaz. Mindkettő vége lehet gól, de engedtessek meg,hogy számomra látványosabb legyen egy felállt védelem ellen kipasszolt támadás. Nekem abban több focitudas van,mint abban hogy le fel rohangalunk és általad vagány passzoknak definiált, kockázatos sokadik labdavesztest produkaljuk.
Részemről lezárva, egy dologban biztos egyetértünk,csapat legyen sikeres és meglátjuk merre tovább,én bízom benne a valódi pozicios játék irányába van a tovább, ennyi a különbség.