Koemant már addig sem szabadott volna ott tartani. A végére már jobban ki akarták utálni a játékosok, mint Setient kb, amikoregy halvérű Busi nyilatkozza le, hogy talán más edzővel kéne próbálkozni, akkor már óriási a baj. Ha Koemant ott hagyjuk, lehet simán kikerülünk a BL körforgásból. Xavi ott azért hatalmasat domborított első hónapjaiban, és még úgy sem volt tuti a dolog, csak a végefelé.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.10. 12:18:45Szerintem hagyni kellett volna Koemant arra az évre...
...Esetleg már akkor meg lehetett volna próbálni Flicket.
Az is lehet, mással nem lett volna bajnoki cím, de lehet előrébb tartanánk csapatépítésben
Mindenesetre két klub legendával bántunk rosszul.
Koeman visszakerült a válogatott élére, Xavi szempontjából nem lehet megmondani, hogy a pályafutásának jót, vagy rosszat tett a Barca féle edzőség.
Flick nem tudom, jött-e volna hamarabb, azért mégiscsak ott volt a hazája válogatottjánál.
Én nem érzem, hogy bármelyikükkel rosszul bántunk volna. Koeman elvesztette az öltözőt, kapuralövés nélküli meccseket hoztunk le sorban, nem volt választási lehetőség. Xavinál meg pláne, azon túl, amit a katalán média művelt néha vele (amihez sok közünk nincs), semmi rosszat nem tettünk vele, ő mondott le. Az, hogy hónapokkal később meggondolta magát, mikorra Flick már zsákban volt, az ő dolga, 0% a hibánk abban, hogy ennek ellenére elküldtük. Ráadásul a csapat is kezdett szétesni és az öltözőt is kezdte elveszteni, plusz olyan játékosokat buktunk el már rajta korábban is, akiket nem szabadott volna, és ez a sor most bővült volna Raphinhával és Lewyvel, ezt nem lehetett tovább húzni.
Szerintem jót kellett, hogy tegyen neki. Mégiscsak 0km-es edzőként az egyik legnagyobb, ráadásul nehéz helyzetben lévő klubbal kupákat hozott, és másfél évig simán helytállt.