Nem rád értettem azt,hogy sokan mondják,hogy világklasszis, meg afrika legjobbja. Az árában, hát olyan 14-15m-nál szerintem semmiképp nem ér többet, most az, hogy mennyiért fog idejönni más tészta.socio66 írta:nem tudom, én nem gyakran nézek arsenal-meccset, de a szurkolóiktól állandóan azt olvasom, hogy song rvp mellett a legértékesebb játékosuk, és sokan hasonló mértékű veszteségként élnék meg az elvesztésüket, ez nekem elég hiteles forrás.Sanama írta: Ráadásul már megint akar a csapat valakit igazolni a padra, és abból rögtön világklasszis, meg Afrika legjobb játékosa lesz.
de akkor te hova tennéd reálisan az árát?
ha figyelembe vesszük azokat az érveket, amiket mi felhoztunk, tehát hogy fiatalon, hosszú távú szerződéssel meghatározó embere egy komoly csapatnak, amely ráadásul nehéz tárgyalópartner.
de ne érts félre, én nem akarok semmit megmagyarázni, meg abszolút nem vagyok bezsongva ettől a transzfertől, csak így ebben a formában nem tudnék egyetlen érvet sem felhozni ellene, így kíváncsi lennék a tieidre.
mellesleg szinte biztos vagyok benne, hogy nem konkrétan a padra hoznánk, mert ahogy kristop írta, annál azért sokkal jobb ő, hogy egy szimpla keita-utód legyen.
Főleg úgy,hogy szerintem sokkal szükségesebb egy védő, Busi mögé vészhelyzetre ott van Mascherano, vészhelyzeten kívűl más nem nagyon fog ott játszani, esetleg kupán, a fiatalok.