Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Morminho írta:Nekem kell egy kép arról amikor fülig érő szájjal ökölbe tartott kézzel áll.Amikor ő lett az edző, azt egy elhamarkodott döntésnek gondoltam, de nem tudom, hogy mit csinált ezzel a csapattal, de számomra hihetetlen. Egy ilyen fiatal, ilyen tapasztalatlan edző a tavalyi év hánykódásai után ilyen csapatot csinál... Hihetetlen.
A képet meg ha valaki megtalálja az linkelje, köszönöm.
Az egy dolog ha 1x-1x hibázik a bíró, de hogy ennyire meg se lássa hogy mekkora mészárlást hajtott végre a Chelsea az már több mint felháborító.herlius írta:Nem tudom ki hogy van vele, de nekem kicsit csípi a szemem a nyilatkozata. Nemrég még ugye azt nyilatkozta, hogy őt soha, semmilyen körülmények között nem fogjuk hallani negatívan nyilatkozni a játékvezetőről, vagy hogy erre fogná a vereséget. Ezzel szemben ez már a második BL meccsünk, ahol számon kér dolgokat a bírótól (legutóbb ugye a bajorok elleni tizit és Messi sárgáját). Szóval: ha nyerünk, jól játszunk, akkor a bíró ténykedése mellékes, ha nem megy a játék, akkor mindjárt megtaláljuk a külső okokat. Értem én, hogy próbálja védeni a csapatot, és a tegnapi játékvezetéssel kapcsolatban igaza is van (bár érzésem szerint nem rajta ment el a meccs). De akkor maradjon már következetes a nyilatkozataiban, mert ez ebben a formában elég tekintélyromboló tud lenni.
Remélem mindenki jól megnézi/megnézte, mert idény végén iylen lesz!marci6p írta:Múlt jelen jövő, engem a hideg kirázott ezt nézve, olvasva és hallgatva!
Csak jó lenne felülni ismét arra a trónraCome on Pep
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related
marci6p írta:Múlt jelen jövő, engem a hideg kirázott ezt nézve, olvasva és hallgatva!
Csak jó lenne felülni ismét arra a trónraCome on Pep
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related
Teljesen egyértelmű,aki nem így látja, az szimplán vakGyurinho írta:Szerintem is ő az.
tényleg nehéz megállapítani, hogy ő az vagy nem, de sztem nem ő az. a másik énem viszont azt mondja, hogy ő az. nehéz döntés...Rumig írta:régebbi nike reklám
Mintha 0:44-nél Guardiola lenne!Nem is tudtam, h szerepelt pipás reklámban. (már ha ez tényleg ő)