Hívjuk vissza Kahn-t a nyugdíjból, biztosan nem mernének szórakozni a bírók

Ter Stegen szerintem is jó megoldás lenne,és Courtois is hétről hétre bizonyít egy La Liga 2. helyezett,2-szeres El győztes csapatban...Persze ahogy Courtoist előhalászta a Chelsea a "teljes ismeretlenségből" a belga ligából, ki tudja,lehet,hogy a koreai másodosztályban van egy 18 éves gyerek aki isteni tehetséggel van megáldva...Nyárig még sok minden megtörténhet,hogy marad-e Valdes,szerintem kizárt,hiszen már rég eldöntötte hogy távozni szeretne.Középhátvéd?Nekem egyértelműen Hummels a favoritom,aki az én szememben jobb mint Thiago Silva,akit mostanában mindenki a legjobb hátvédnek nevez...Nemrég valaki írt egy statot róla,hogy a csapatában a legtöbbet szerel és legkevesebbet szabálytalankodik,hát,ez sok mindent elmond róla szerintem annak is nem ismeri.
Neymar: egy nagy kérdőjel. Benne van az, hogy olyan magasságokba emelkedik európában,amit el sem tudunk képzelni ( ugye a kis Leoból se nézte volna ki senki,hogy az lesz aki lett,főleg nem a magasságával középcsatár....)Lehet nagy beégés is, amikor a válogatottal európai csapat ellen meccsel annyira nem villog,ami aggasztó lehet, de persze ez is lehet csak az "európahiány" miatt, hiszen nem is nagyon találkozik európai csapattal.
Persze amit sokan írnak is,marketingfogás.Az árát nem tudom hogy vissza-e hozná,de valószínűleg igen, a sok kis brazil meg kínai kisírná anyucinál a Neymar mezt.Aztán ha nem válna be a csapatánál, valamelyik arab sejk biztosan szép kis összeget lerakna érte.
Deulofeu: Hiába írják sokan hogy nem is akkora tehetség,nem is olyan ügyes,nem tudnak semmivel sem meggyőzni,egyedül az a szépséghibája,hogy néha elfelejt passzolni...Hát, erre CR is kapott egy aranylasztit,és a világ egyik legjobb focistája hosszú évek óta. Azt érzem vele kapcsolatban,hogy direkt nem akarják felhozni 1-1 meccsre sem, nehogy elhamarkodják, de inkább azt látom hogy kikönyörögné magának a helyet, jobban mondva kizsarolná. Sokan írják hogy nem való a Barcába , ha nem is fogja itt megvetni lábait , egy pár év tapasztalattal a lábában eurótízmilliókat fogunk érte kapni.
Bírók: nem is tudom már mit gondoljak a bírókról....Már csak abban reménykedek hogy lesz valami bíró robot,ami sosem téved,vagy ha téved is ennyit nem fog főleg nem ennyire feltűnően egyoldalúan....Ez lenne a
FOCI és a
BARCELONA igazi nagy fogása.