Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
öreg,azér Pep 1984-2001-ig a Barca szolgálatában volt,ő tudja milyen az el Clásico és legszivesebben ugyis a pályán lett volna a srácokkal,mellesleg a csapatával rekordot döntött.......erről ennyit hogy játszaná az agyátVaratrix írta:Szerintem is valóságos az átmenet, a boldogság és szomorúság között.dzsosua írta:[játsza az agyát ?
mintha tudnád mit él át és tudnád arra hogyan reagál.
vicc.....
Tudod amikor 4-2 + stb vezet a csapat én is táncolok meg hasonlók.
De ha vesztésre állunk nyilvánvalóan, szomorúságomból fakadóan nézem a semmit.
Mint a Higuain gól után.
dehogy nincs jogod, mint ahogy nekem is van, hogy ne értsek egyet veled : )))recrea írta:A szövegértésemmel nincs semmi gond, egyszer 13. lettem egy megyei magyar versenyen![]()
Akkor végül is cé ronit sincs jogunk kritizálni, hiszen nem tudhatjuk, hogyan reagál bizonyos dolgokra, mivel nem ismerjük. Mégis mindenki szerint egy hisztis népmuvészeti cserépedény.
Utolsó OFF volt.
áhh, szóval a szövegértéssel van a gondrecrea írta:Bocs főnök, nem tudtam, hogy Te személyes jó barátja vagy!
Nekem ez jön le, ennyi...
Az szerintem is, csak annyit mondtam, h nagy színész a csóka. Pedig pont [auto_cenzúra] helyzetben kéne igazán a buzdítás!Varatrix írta:Szerintem is valóságos az átmenet, a boldogság és szomorúság között.dzsosua írta:[játsza az agyát ?
vicc.....
Tudod amikor 4-2 + stb vezet a csapat én is táncolok meg hasonlók.
De ha vesztésre állunk nyilvánvalóan, szomorúságomból fakadóan nézem a semmit.
Mint a Higuain gól után.
Bocs főnök, nem tudtam, hogy Te személyes jó barátja vagy!dzsosua írta:játsza az agyát ?
vicc.....
Szerintem is valóságos az átmenet, a boldogság és szomorúság között.dzsosua írta:[játsza az agyát ?
vicc.....
játsza az agyát ?recrea írta:Nekem nem mindig szimpatikus, kicsit játssza az agyát. Ha vesztésre áll a csapat, sokszor csak a kispadon ülve bámul maga elé, akkor is így kéne buzdítania, nemcsak 4-1-es vezetésnél. Félreértés ne essék, egyébként zseni a fószer, imádom, úgy tűnik remek pedagógus. Grat a munkájához, én már ezzel a szerepléssel/játékkal is meg vagyok elégedve, nagyon szép eredmények (bajnoki cím, kupadöntő, bl elődöntő), ami ezután jöhet, az a jutalomjáték. '97 óta vagyok fan, ilyen jó Barcát még nem láttam.Lesy írta:Nagyon nagy arc ez a paliHa így halad még Mourinhónál is nagyobb show-man lehet belőle
Nekem nem mindig szimpatikus, kicsit játssza az agyát. Ha vesztésre áll a csapat, sokszor csak a kispadon ülve bámul maga elé, akkor is így kéne buzdítania, nemcsak 4-1-es vezetésnél. Félreértés ne essék, egyébként zseni a fószer, imádom, úgy tűnik remek pedagógus. Grat a munkájához, én már ezzel a szerepléssel/játékkal is meg vagyok elégedve, nagyon szép eredmények (bajnoki cím, kupadöntő, bl elődöntő), ami ezután jöhet, az a jutalomjáték. '97 óta vagyok fan, ilyen jó Barcát még nem láttam.Lesy írta:Nagyon nagy arc ez a paliHa így halad még Mourinhónál is nagyobb show-man lehet belőle
minden szavaddal 100%-ig egyetértek!chi omega írta:...
már most nagyon nagy edző. hogyne lenne az, 38 évesen az első felnőttcsapattal töltött első osztályú szezonjában megnyeri a bajnokságot (kopp-kopp). erre lehet mondani, hogy de milyen kerettel, én viszont meg azt mondom erre, hogy hol volt ez a keret tavaly? és hogy a statisztikák szerint ez lehet minden idők legjobb spanyol klubcsapata. a kupát is megnyerheti, amit a barca 10 éve nem nyert meg. már egy hazai duplázás is félelmetes ennyire kevés éles rutinnal a kispadon, egy BL-győzelemről még csak sutyorogni szabad, mindenesetre nem lehetetlen az sem.Nóbi írta:Zseniális ez a video Pepről![]()
Hihetetlen, mennyire együtt él a játékkal és a csapattal, olyan, mintha Ő lenne a 12. ember a csapatban. Hihetetlen játékintelligenciája a játékosok között a legnagyobbak közé emelte, az edzők között még hosszú az út, de... Nagyon nagy edző lehet, ha így folytatja.
Etooka írta:A képet megpróbáltam megkeresni, de nem találtam, helyette viszont itt van ez, ami szintén nagyon sokatmondó:
http://img25.imageshack.us/img25/4228/12412960980.jpg