Xavi001 írta:Xavinak magát a gondolkodását kell látni, ahogy látja a pályát, ahogyan érzi a passzokat. Oké, nem volt jó szezonja, de valljuk be , kinek volt az a Barcában ? :/
Egyébként:
A Santos elnöke nemrég hagyta el Sandro Rosell irodáját.Kint várták az újságírók,de nem nyilatkozott.
Olyan jó érzés, hogy adtam nektek valamit ezen a fórumon ( igaz poénból
) és most mindenki ezt fújja
Igen, Masi és Depay 
Tellónak jó szezonja volt pl.

Mondjuk ez nem sok vígaszt jelent a BL szereplés tekintetében.
Neymarral kapcsolatban nekem egyébként néha olyan érzésem van hogy páran itt úgy vannak vele mint a jetivel, hogy "állítólag létezik, akik látták azt mondják félelmetes".
Azért én mindenkinek azt mondom nézzen pár Santos meccset, mert ez egy nem mindennapi ember. Ha annyit mondok a szavazásnál arra kattintottam szeretném hogy jöjjön, viszont remélem nem fog azzal elmondtam mindent:-) Elég ambivalens érzéseim vannak vele kapcsolatban. Egy biztos, garantált a látvány ha itt lesz, abban nem vagyok biztos hogy az eredményesség is.
Valaki lentebb írta, hogy gondok vannak Alves öltözködésével, akkor nem tudom mit szól majd Neymarhoz mikor mondjuk kimegy egy gólja után egy nézőhöz egy álarcért ami Messit fejét ábrázolja és felteszi, mert hasonlókra lehet számítani:-)
Én bírom az ilyen fazonokat egyébként, a vezetőség már nem biztos, tényleg kíváncsi leszek Neymarra ha jön mert ez nem lesz akármi sok szempontból.