Tito nem akarja Hummelst,és igaza van...Lassú...Mikor a Barca védelem működött,akkor volt egy Puyol aki 30körül is nem egyszer olyan sprinteket vágott le hogy nme hittem el...Pique jól fejel,jól helyezkedik,ha egy az egyben vannak vele megoldja,deha kontrából jön az ellenfél körbefutják...Ezért kell egy gyors ember középre mellé...Puyol nincs,Mascherano sem fog már gyorsulni...Amúgy ha megfigyeljük Hummels a nagy meccseken rendre kevés,hibázik...Túl van értékelve...
Thiago Silva meg elképesztő...Nem láttam ilyen jó centert a csúcsformás Puyol óta...Igen nem fiatal,de lazán van még benne 3-4jó év...És tapasztalt,ami kell középre...Ha el tudjuk hozni ő a legjobb megoldás...
Marquinhos meg jó lenne,vagy nem...Nagy lutri...Na ő gyors,és fiatal,és tehetséges...De kérdőjeles hogy válna be...
Amúgy most egy órája kb lehozta az jópár spanyol lap,hogy Neymar jön hozzánk,holnap jelentik be hivatalosan állítólag...Az egyik brazil lapra hivatkoznak,akik állítják már megállapodtak a felek...Hát hiszem ha látom a Barca honlapján,addig ez mind csak felhajtás,példányszám eladás...A végén tuti ide fog jönni amúgy,kérdés csak az mikro lesz hivatalos...
Erre gondoltam...Ezt hozta a marca,meg a sport is...Megint kamuszagú,de ámen...Már vége lehetne a felhajtásnak...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!