kapuskérdésben:a vezetőség úgy érzem nem rossz irányvonalat keres, továbbra is tartom csak is olyan kapus elfogadható aki vagy spanyol vagy Spanyolországban játszik.Courtois neve nagyon jól cseng, de őt tudjuk a Chelsea is magához akarja "láncolni", marad Guiata, DeGea, Reina, DeGea szerintem esélytelen, marad Guiata és Reina.Utóbbi mellett ami szól, ismeri a klubbot, rutinos, ismeri a fél csapatunkat 0 beilleszkedési gondjai lennének, abszolút nem tartom logikátlannak megszerezni, előbbi egy riválisunk kapusa, akik ráadásul mindig jó drágán adnak el mindenkit akit csak tudnak, ár/értékre szerintem Reina nem lenne egy rossz választás, ráadásul val. nem hú de hosszú távra, de jelenleg nem olyan a piac hogy mást tudnánk hozni.
Védőnél:Nálam Hummels továbbra sem kéne, kor oké (bár egy védő is olyan meg alapból a mai focisták bpven 35ig tolják meg afelett, s nem gyenge szinten, most teszem azt jön Silva bőven 6-10 évre van védő), de német, lassú, ráadásul ahogy láttam nem olyan típusú aki labdakihozataloknál ügyesen felismeri a helyzeteket.T.Silva abszolút jó megoldás lenne de hát ennyi pénzért??Én nem tudom, értem hogy prioritás a vezetőknél, de pl ez a Marquinhos gyerek tényleg rohadt jó, gyors, jól felépített, betud lépni a játékba, ár/értékben kiváló lenne.
Csatárnál nálam Neymar továbbra is hatalmas kérdőjel, sajnos Rossell szerelmes bele, ez nagyon nagy vezetői hiba nálam, mert a csapat érdekeit kell nézni nem az egyénit, de az ő érkezése ugye már szinte "tény", meglátjuk, én pl eljátszottam a gondolattal, hogy ez az Isco gyerek tényleg jó lenne, s szélen is lehetne alkalmazni, de ha Neymar hát Neymar.
Egy szó mint száz, lehet itt dobálózni a nevekkel, meg a szurkolóknak "nagy név" kell, miközben logikailag abszolút nem rossz pl a Reina-Marquinhios vonal sem, sőt.Kíváncsian várom én is mi lesz a nyáron, lesz itt hadd el hadd pletykák terén az tuti