Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha nem nekünk kell támadni (mivel gólelőnyben és emberhátrányban vagyunk), akkor miért szentségtörés, ha lehozza a semmit nem mutató Eto'o-t és Messit? Xavi helyett meg behozott egy friss védekezőbb szellemű, friss középpályást. Mindezt 10 perccel a meccs vége előtt, amikor már ki lehetne bekkelni egy ilyen szitut.Fernando írta:Fernando írta:Lehozni Eto'o-t, Xavit, Messit. 3-2-nél mikor végig a Villarreal támad... Ne legyünk már Dinamo London.
Oké "ember". Te láttad a Barcát védekezni 20 percen át akármelyik csapat ellen is? Legjobb védekezés a támadás. És nem csak szerintem. De hát amikor kellett volna nem tudtunk. Ha meg nem bírod, hogy nem mindenki a te véleményed osztja lehet nemis érdemes...
Oké "ember". Te láttad a Barcát védekezni 20 percen át akármelyik csapat ellen is? Legjobb védekezés a támadás. És nem csak szerintem. De hát amikor kellett volna nem tudtunk. Ha meg nem bírod, hogy nem mindenki a te véleményed osztja lehet nemis érdemes...Badi írta:emberhátrányban voltunk ember!!!Fernando írta:Lehozni Eto'o-t, Xavit, Messit. 3-2-nél mikor végig a Villarreal támad... Ne legyünk már Dinamo London.
na az ilyenekért írok szökőévente egyszer a fórumba
most nagyon de nagyon nem értek veled egyett, ez a meccs nem jött össze, látszott a játékosokon, h mennyire fáradtaklionelmessi19 írta:Bíró meg emberhátrány ide vagy oda, simán rúghattunk volna ma 10et is. Amikor csak megindultak gólhelyzet volt.
Semmi probléma nincsen, nyilván, de ha valaki elkockázta ezt a meccset az Guardiola. Nem ácsoroghatnak úgy a játékosok végig, hogy az edző ne szólna rájuk. A cseréket már énis megléptem volna a végén. Nagyjából így.
Annyira be akarta húzni, hogy ugyan legyen már vége, azthittem van annyi esze hogy tudja, 2 gól előny nem elég. Azzal még nem lehet üresben játszani. Mert ahogy az ő érdeme, hogy a 93. percben még hiszünk a BL továbbjutásban, úgy az ugyanilyen mentális kérdés hogy 2 gól előnynél mit is csinálunk, szintén az ő érdeme. És ezután jön csak a többi.
A 4392 hozzászólásod nem ezt tükrözi...Badi írta:emberhátrányban voltunk ember!!!Fernando írta:Lehozni Eto'o-t, Xavit, Messit. 3-2-nél mikor végig a Villarreal támad... Ne legyünk már Dinamo London.
na az ilyenekért írok szökőévente egyszer a fórumba
emberhátrányban voltunk ember!!!Fernando írta:Lehozni Eto'o-t, Xavit, Messit. 3-2-nél mikor végig a Villarreal támad... Ne legyünk már Dinamo London.
És Gudjohnsen? Eladott 1 labdát, elvesztett mégegyet. Kiugratni nem lehet mer lesen van... Lehozni Eto'o-t, Xavit, Messit. 3-2-nél mikor végig a Villarreal támad... Ne legyünk már Dinamo London.hajnesz írta:Mert a vegen mar nem csinalt semmit...Messi kifaradt...
mert mi van akkor ha ma esetleg kikapunk? az ég világon SEMMI! a bajnokok mi vagyunk. nincs időre megszabva, hogy mikor nyerjük meg. majd amikor szerdán nagy szenvedősen fogunk játszani, akkor emlékezzetek a szavaimra.Victor_Valdes írta:Talán azért mert ezt a meccset mindenképp meg kell nyernünk![]()
Hajrá Pep
Miért, Pinto rossz kapus? Miért, nem Pinto védett végig a kupában? Miért, nem jutott a kupa döntőjébe a Barcelona? Pinto nem védett ki egy 11-est az elődöntőben, mikor, ha azt belövik hosszabbításra állt volna a meccs?House írta:Pinto kezd szerdán?bojanfan írta:nagy edző meg minden, de akkor sem értem, hogy miért nem kezdeti el összeszoktatni a bl-döntős csapatot, és miért nem kezd ma pinto, amikor szerdán úgyis ö fog védeni? .evil:Sebaj, az Athletic el sem jut majd a kapunkig.
Talán azért mert ezt a meccset mindenképp meg kell nyernünkbojanfan írta:nagy edző meg minden, de akkor sem értem, hogy miért nem kezdeti el összeszoktatni a bl-döntős csapatot, és miért nem kezd ma pinto, amikor szerdán úgyis ö fog védeni?![]()
![]()