Nem akarok személyeskedni, de a Neymar elleni "hadjáratod" a kriminális... Tehát sok az 57 millió? Mire sok? Adott egy fiatal tehetség, aki lassan a jelen Brazil válogatottjának a húzóembere és az ősszel nekünk is szinte a legmeghatározóbb figuránk volt Messi sorozatos sérülései miatt. Mindezt úgy, hogy fél éve sincs a csapatnál és európai tapasztalata 0 volt. 23 meccsen 11 gólt és 10 assistot hozott össze. És akkor nem is beszéltem még a cseleiről, amivel színezi a játékunkat és az alázatáról, mezőnymunkájáról. Messze felülmúlja Sánchez, Pedro és Tello teljesítményét. Aki ezt nem látja az vagy vak vagy nem is akarja. 57 millió még mindig sok? Akkor az nem volt sok amit Csigára, Ibra-ra, Fabregás-ra vagy Villa-ra költöttünk? Mi az Bale 100 milliójához vagy Kaká 65 milliójához képest, de akár említhetném Torres 50 millióját vagy Fellaini 28 millióját, stb. Messze nem volt olyan vészesen sok ez az 57 millió. De most kit kaptunk volna meg jóval olcsóbban, aki megfelelő lett volna a csatársorba? Senkit...Bob_Marley írta:Alapból Rosell szerintem jól csinálja, amit csinál, de ez az egész Neymar ügy (s nem 1 év), egészen kriminális tőle. Teljesen egyértelmű, hogy mert "szerelmes" belé vette meg, óriási vezetői hiba. Egy vezető nem érzelmekre kéne támaszkodjon. 57 millió, többször leírtam baromi sok, ennyit pláne nem ért, s szakmailag meg máshova kellett volna invesztálni ( ez nem az ő sara, neki a gazdasági oldalt kell megteremtenie, amit meg is old, ezért is hiba, hogy mit "szól" bele ki kell a csapatnak...mint anno Laporta megvette Henryt, mert szerette....), de hogy ráadásul gyakorlatilag nem lehet tudni 57 millió (vagy több..) hogy jött össze, mókás.
Persze az más kérdés, hogy ha valami turpisság volt a szerződésben, akkor arra ráfázhatunk, de azért ezzel még várjuk ki a végét a történetnek.