Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bajnok a Barcelona, ezen a címen van fent a magoncsabooo írta:Kerestem, de nem kaptam meg. A címét nem tudod hogy volt ?kamcore írta:nCore-on fenn van HD-ban, két részben ha jól tudom, meg a Sport1-2 adja.csabooo írta: Lehet egy kérdésem ? Olvastam hogy visszanézted a szezonvégi összefoglalót ? Megkérdezhetem honnan ? Letöltötted vagy hogyan ?
Kerestem, de nem kaptam meg. A címét nem tudod hogy volt ?kamcore írta:nCore-on fenn van HD-ban, két részben ha jól tudom, meg a Sport1-2 adja.csabooo írta: Lehet egy kérdésem ? Olvastam hogy visszanézted a szezonvégi összefoglalót ? Megkérdezhetem honnan ? Letöltötted vagy hogyan ?
United-drukkerként mondom, hogy számunkra lenne az évszázad üzlete, ha eladnánk nektek Rooney-t. Halál komolyan.sörvirsli írta:Újabb csemege a szegértőknek,ezúttal Piqué szájából:
(egyre nagyobbat fognak itt koppanni a "Rooney nem való a Barcába" mentalitású emberekék úgy érzem.)
Szerintem felesleges lenne Song-ot középre tenni. Mascherano rendben van, mert jól játszott, jól játszik kh-ként és még szeret is ott játszani. Song azért egy kicsit más téma. Song-ban jóval több kreativitás van, mint Masche-ban, viszont ha szerelni kell kevésbé magabiztos.kamcore írta:...
nCore-on fenn van HD-ban, két részben ha jól tudom, meg a Sport1-2 adja.csabooo írta: Lehet egy kérdésem ? Olvastam hogy visszanézted a szezonvégi összefoglalót ? Megkérdezhetem honnan ? Letöltötted vagy hogyan ?
Lehet egy kérdésem ? Olvastam hogy visszanézted a szezonvégi összefoglalót ? Megkérdezhetem honnan ? Letöltötted vagy hogyan ?kamcore írta:Én azon a véleményen vagyok, hogy Songot vagy Maschit többet kéne játszatni középen. Abidalt amikor először középen kezdte játszatni Guardiola sírógörcsöt kaptam, aztán amekkora flop volt, akkora király lett utána a középső szekcióban. Masch is nagyon nagyot játszott akkor középen, talán most Songnak jött el az ideje. Bal oldal okés, középre Piqué, Song (Puyol, Bartra), jobb oldal okés.
Lehet nincs akkora problémánk hátul, és jobban kéne erőltetni a "hozzunk már egy k_rva kapust" témát, mert visszanéztem a szezonvégi összefoglalót, és eddig szemet húnytam Valdes [auto_cenzúra]ágai felett, de ez az ember teljesen inkompetens. Mellé még társul a pénzéhsége, tökéletes lenne valamelyik francia klubnak. Vagy oroszba. Vagy jöhetne MB1-be is, nemérdekel, csak húzzon már el innen.
Pinto viszont mindig is a szívem egy kissebb csücske volt, Még a CV-ban láttam először, már akkor szimpatikus volt a csóka. Hihetetlenül egyenletes teljesítényt nyújt a kupában, nemtudom hogy nem tudta a vén róka kiszorítani a kezdőből ezt a bal...t. Egy évig simán nyomhatná Valdes helyett, bár nemtudom most vele hogy van ezaz egész mizéria, hogy mikor megy el, bár nem is igazán érdekel, csak minnél hamarabb léceljen le innen.
Felröppenő hírnek tetszik ez a Rooney/Gündogan téma, bár a törökök nem igazán bizonyítottak eddig spanyolba, angolok szintén. Viszont a játékosok szimpatikusakLehet jobban kellene a középpálya megerősítése, mert előrefele mondhatni rendben van a dolog, amikor gyorsan játszatjuk a labdát, de sajnos ez nem mindig van így, hátra pedig nagyon lassan zárunk, millió + 1 gólt kaptunk ilyenből. Néha átjáróháznak tűnik a középpálya, vagyis azon belül a védekező része. Lehet a felálláson kéne változtatni, lehet a játékosokon, lehet a mentalitáson, vagy akár mind a három tényezőn, de ha már a középpályán és a kapus témában rendet tudnánk tenni, akkor lehet annyira nem lenne égető probléma a közép hátvéd kérdése, és később tudnánk hozni egy Hummelst, vagy valami nagy benga állatot, aki még a posztján gyorsnak is nevezhető.
![]()
ui:
Azért ki nem örülne egy Neymar - Messi - Rooney tridentének?Mögöttük Iniesta/Fabregas, Xavi/Gündogan. Jó, persze kb. FIFA-ban lenne életképes az első trió, de az ellenfelek egy picit lehet összekakkantanák magukat márcsak a nevek hallatán.
Lehet hogyha a Ts deal esetleg befulladna (ami érzésem szerint már régen befulladt), akkor esetleg tartalékként számolhatnak majd vele Titóék a védelmi poszton.S.Agüero írta:Rooney leigazolása még mindig értelmetlen lenne