Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem ezt írtam. 1-0-nál kétféle dolog történhet:Yokozuna írta:Szerintem meg nem a Barcelona stílusa az egy gólos vezetés tartása, és a meccs kibekkelése. Vannak más csapatok, amelyek ezt mesteri szinten tudják, de nem hiszem, hogy mi ilyen játékot szeretnénk.
Már majdnem megkérdeztem, hogy mi ez a színvonal, de leesett, hogy ripost.Alfaesomega írta:https://ripost.hu/cikk-pique-szurkolok- ... -barcelona
Szerintem meg nem a Barcelona stílusa az egy gólos vezetés tartása, és a meccs kibekkelése. Vannak más csapatok, amelyek ezt mesteri szinten tudják, de nem hiszem, hogy mi ilyen játékot szeretnénk.Cestus írta:Nem értek egyet. Az elmúlt két meccsen, ami problémás volt, mindkétszer megszereztük a vezetést, de a védelem nem tudta megőrizni az előnyt, és ebben főleg Piqué volt a hibás. Ha tudtuk volna tartani az 1-0-át, utána kinyílt volna az ellenfél, és záporozhattak volna a gólok elöl. Ha a vezetést elkerülhető, óvodás szintű hibákkal leadjuk hátul, azzal lehetővé tesszük az ellenfeleknek, hogy ezerrel buszozzanak, és így a támadóinkat nagyon nehéz helyzetbe hozzuk.Yokozuna írta:Ha Piquét, Suarezt kiköveteljük a csapatból, akkor nem állunk messze attól, hogy hamarosan Messi helyét is megkérdőjelezzük.
Tény, hogy néhányat hibázott az utóbbi meccseken, de a Barcelonának első sorban gólokat kéne lőnie sorozatban, és akkor beleférnének a hibák.
Nem értek egyet. Az elmúlt két meccsen, ami problémás volt, mindkétszer megszereztük a vezetést, de a védelem nem tudta megőrizni az előnyt, és ebben főleg Piqué volt a hibás. Ha tudtuk volna tartani az 1-0-át, utána kinyílt volna az ellenfél, és záporozhattak volna a gólok elöl. Ha a vezetést elkerülhető, óvodás szintű hibákkal leadjuk hátul, azzal lehetővé tesszük az ellenfeleknek, hogy ezerrel buszozzanak, és így a támadóinkat nagyon nehéz helyzetbe hozzuk.Yokozuna írta:Ha Piquét, Suarezt kiköveteljük a csapatból, akkor nem állunk messze attól, hogy hamarosan Messi helyét is megkérdőjelezzük.
Tény, hogy néhányat hibázott az utóbbi meccseken, de a Barcelonának első sorban gólokat kéne lőnie sorozatban, és akkor beleférnének a hibák.
Félek, hogy Mr. Rakuten nem fog padra kerülni így sem, pedig járna neki.BarcafanTomee írta:Padra vele!
Köszi. Eddig volt rossz kedvem. Most ezt elolvastam és hangosan felröhögtem. Kellett... Köszi mégegyszerWaleba10 írta:A második gólnál kinek passzoltál fönők? ird má meg twitteren légyszi, vagy lehet Ramos a félidőben lekönyökölte őt is
Az a baj, hogy 3 meccs és 3 belső védő meglépte az okosságot.Két piros gólpassz az ellennek... Marha fegyelmezettlenek és lassúak vagyunk hátul vele az élen.BarcafanTomee írta:Az első gól is az övé volt. A semmi közepén bóklászott, az embere meg egyedül érkezett a 16-osba, Vermaelennek kellett átvennie, de már nem ért oda.
Nagy nincs ott fejben. Padra vele!
Itt mezszponzor alatt a PSG-t érted?18Barca99 írta: Mondjuk mezszponzor nélkül nehezen hiszem, hogy itt lenne Dembele és Coutinho.
Mondjuk mezszponzor nélkül nehezen hiszem, hogy itt lenne Dembele és Coutinho.Tim írta:Egy hosszabb cikk róla : gerard-pique-a-vilag-legerdekesebb-focistaja
Számos dolog meglepetés volt számomra, a mezszponzor miatt már tudom kit utáljak