Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezzel konkrétan elismerte, hogy nem lesz igazolás. Nem tudom, hogy középső védő nélkül mit akarunk a szezonban, mert így a BL menetelés elég kétséges. Vhogy már vagy 1 hónapja éreztem, hogy így lesz... Csoda kell, hogy ez ne történjen meg.S.Agüero írta:"Teljességében együttműködünk Gerardo Martino vezetőedzővel, aki már nem szeretne a keretben változást. Csak jó egészséget szeretnénk az előttünk álló idényre. Már nincs szükségünk feltétlenül középhátvédre, bár még akármi megtörténhet." - zárta mondandóját sejtelmesen Zubizarreta.
Ez mondjuk abból a szempontból annyira nem probléma, hogy emlékeim szerint azután kezdett el nagyon elvágyódni, miután nem került be a tegnapi válogatott keretbe. Szóval most valószínűleg kaparni fog a vb miatt, utána meg úgyis postáznánk vissza.Bob_Marley írta:Sakho-val az a legnagyobb gond, hogy fegyelmezetlen. Jó képességű, jó fizikai adottságai vannak, de többek között a PSG-nél is azért lett mellőzött, mert fegyelmi gondok voltak vele. Csak az szól mellette, hogy kölcsönszerződés az nem egy nagy rizikós dolog, de én is azon a véleményen vagyok, hogy akkor inkább a lelkiismeretesen dolgozó, a légkört maximálisan ismerő Bartra-t erőltetném.
Próbáltam visszaemlékezni ki lehetett utoljára kölcsönbe, de nem ugrott be senki. Most látom Davids nevét és lehet ő volt tényleg utoljára kölcsönjátékos.Tivornya írta:Én Edgar Davids-ra tippelnék, akinek a nagy felemelkedésünk kezdetét is köszönhetjükmes írta:Ki volt az utolso jatekos akit a Barca kolcson vett?
Én Edgar Davids-ra tippelnék, akinek a nagy felemelkedésünk kezdetét is köszönhetjükmes írta:Ki volt az utolso jatekos akit a Barca kolcson vett?
biztos vagyok benne, hogy előrébb lennénk bármelyikkel.én vhogy nehezen képzelem el, h egy sakho/agger/verthongen trióból bármelyikkel is bentebb lennénk.
Pinto??mes írta:Ki volt az utolso jatekos akit a Barca kolcson vett?
még szerencse h nem Te vagy az edző...Yaya(07-10) írta:Nálam ő nem opció középső védő poszton.
Az komoly, hogy a wikipédiát kell használnom a kiszemeltek megismeréséhezJOseppe írta:Sakhón kivül az alternativák:Otamendi,Mangala,Bisevac.Ezek közül én inkább az argentint favorizálnám.![]()
http://www.sport.es/es/noticias/barca/o ... ho-2577470
Jelenleg a 3. számú védőnk Bartra! Nála egyelőre biztosabb megoldásnak tűnik Sappho. TS vitathatatlanul az egyik legjobb védő a piacon, szerintem mindenki belátja, hogy TOP5-ben van. A legszűkebb élvonal mögött már ízlés és habitus szerint alakul a sorrend, de objektíven nézve (bár egyiket se kedvelem) mind Agger, mind Luiz ott van.kristop írta:amúgy igen.shutterisland írta:jó, akkor mindenki sz.r meg kevés ide.
amikor hiányposztra igazolgattunk, akkor ilyen szintű játékosok jöttek, mint neymar, mascherano, ibra, villa, alexis, alba, fabregas, song. azok közül, akiket felsoroltál bárki is megközelíti a szintjüket a saját posztján? beillene a sorba?
akiket te felsoroltál úgy viszonyulnak a mi szintünkhöz, mint az előbb említett emberekhez quaresma, muntari, borriello, van der vaart, robinho, antonini és mondjuk gago.
és pont azért mert nem teljes a védelmünk most, pont azért nem kellene hozni valami középszint arcot, akivel ugyanúgy nem lenne jobb a védelmünk, de legalább elköltünk pénzt feleslegesen. vagy hozzunk valaki értelmeset, vagy ha nem jön össze, akkor csak azért ne hozzunk valakit, mert rosell bemondta és a szurkolók várják.
és engem is kiráz a hideg a félmegoldásoktól, de valaki gyengébbet igazolni is az lenne, akkor már inkább adrianot raknám be középre, ő pl sose volt rossz, egyszerűen csak nem érezte a lesreállítást néha.
Én pont az ellenkezőjét érzem. Az, hogy neki elég a keret és nem ordibál igazolásokért nem jelent semmit. A középső védő igazolás a kezdetektől folyik nem most találták ki.visca el barca írta:Tata, az eddigi nyilatkozatai alapján sajnos ugyanolyan nyuszimuszinak tunik mint Tito volt, nem hinném h ráborítaná az asztalt a vezetőségre ha nagyon kellene neki valaki. Ő is olyan klasszikus "jó, ez a keret nincs szükség erősítésre", meg "azzal dolgozom akit kapok" típusnak tűnik. Olyan mint alice csodaországban, minden szép és minden jó...Chino írta:Amúgy meg nem lehet tudni Tata hogyan gondolkozik, kiket részesít előnyben, kinek mennyi percet ad, hogyan rotál.