Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Enjoy
Capitá del Barça

2014.03.23. 12:41:25

visca el barca írta:
torotam írta:Na eljött a bajnoki Klasszikus napja, remélem Neymartól a sérülése előtti formáját láthatjuk majd! Én sokat várok tőle, az esetleges győzelmünk kulcsa az ő jó teljesítménye szvsz.
Messire megint keményen rá fognak állni, Iniestara is szokás szerint, ha Neymar komoly teljesítményt hoz le, ő tarthatatlan lesz, ennyi erőforrása már nincs a Madrid védelmének.
Remélem távoli lövésekkel is fog kísérletezni, fantasztikus rugótechnikája van.
sztem nem is lesz kezdő :lol: ini és messi mellett sanchez v pedro fog kezdeni. remelem inkabb az utobbi mrt a chilei nagy csapatok ellen többnyire nulla
Azért az odavágón szépet pöccintett :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.23. 12:35:07

torotam írta:Na eljött a bajnoki Klasszikus napja, remélem Neymartól a sérülése előtti formáját láthatjuk majd! Én sokat várok tőle, az esetleges győzelmünk kulcsa az ő jó teljesítménye szvsz.
Messire megint keményen rá fognak állni, Iniestara is szokás szerint, ha Neymar komoly teljesítményt hoz le, ő tarthatatlan lesz, ennyi erőforrása már nincs a Madrid védelmének.
sztem nem is lesz kezdő :lol: ini és messi mellett sanchez v pedro fog kezdeni. remelem inkabb az utobbi mrt a chilei nagy csapatok ellen többnyire nulla
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.23. 12:29:49

Na eljött a bajnoki Klasszikus napja, remélem Neymartól a sérülése előtti formáját láthatjuk majd! Én sokat várok tőle, az esetleges győzelmünk kulcsa az ő jó teljesítménye szvsz.
Visca el BARCA!
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.03.15. 14:47:02

StickyFingaz írta:Szerintem meg csak akkor fogunk igazán jó Nemyart látni,ha Messi nem lesz itt.Tudom,hogy már sokan mondták ezt,de azok akik nem hiszik el nézzenek meg egy Brazil válogatott meccset.Ott minden rá van építve,és szerintem itt is ez kéne neki.De hát amíg Leo itt van addig csak a 2. marad a sorban.
Még jó, hogy egy játékosnak jobban megy akkor, ha rá van építve az egész taktika. Egyébként meg amikor idejött, akkor is tudta/tudhatta, hogy Leora van építve a játékunk. Szerintem nem lesz semmi baj Neymarral, ő így is ki fog teljesedni nálunk. Elfér a két dudás (Messi és Neymar) egy csárdában.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.15. 14:20:00

StickyFingaz írta:Szerintem meg csak akkor fogunk igazán jó Nemyart látni,ha Messi nem lesz itt.Tudom,hogy már sokan mondták ezt,de azok akik nem hiszik el nézzenek meg egy Brazil válogatott meccset.Ott minden rá van építve,és szerintem itt is ez kéne neki.De hát amíg Leo itt van addig csak a 2. marad a sorban.
akkor még várhat vagy 7 évet... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.03.15. 13:53:38

Szerintem meg csak akkor fogunk igazán jó Nemyart látni,ha Messi nem lesz itt.Tudom,hogy már sokan mondták ezt,de azok akik nem hiszik el nézzenek meg egy Brazil válogatott meccset.Ott minden rá van építve,és szerintem itt is ez kéne neki.De hát amíg Leo itt van addig csak a 2. marad a sorban.
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.15. 12:59:59

pep71 írta:
Lionel85 írta:Papírember, nagyon könnyű elnyomni. Már nem az első meccs, amikor azt veszem észre, hogy olyan könnyen választják el a labdától, mintha nem is lenne ellenfele senkinek Neymar. Mintha ott sem lenne... A játékban sem túl aktív, bár most legutóbb a City ellen más pozícióban aktívabb volt, mint az utolsó néhány meccsén a baloldalon. Fizikailag mindenképpen kell fejlődnie, erősödnie, persze úgy, hogy ne veszítsen a gyorsaságából, mozgékonyságából. Dolgozni kell azon, hogy ne tegyék könnyen partvonalon túlra, hanem küzdjön meg a lasztiért. Alexistől vehetne pár leckét.
Ne nevetess már, Alexistől vegyen leckét...gyerekek, Alexis még egy cselt sem tud megcsinálni...
Persze, hogy nem nyomják el úgy Alexist, mert sokkal kevesebb cselt csinál(de ha csinál, akkor simán szerelik vagy elhagyja magától a labdát), így nem olyan feltűnő, meg jóval alacsonyabb és zömökebb is a felépítése.
Viccnek amúgy tökéletes volt, feldobtad a napom :D
Itt szó sem volt a cselekről, nem tudom miért keverted ide. Amúgy nem ezen múlik, ősszel láthattuk, hogy rohadtul nem számít a testfelépítése, mert meg tudja anélkül is verni a védőket. A Celtic ellen is, ahol tényleg olyan védők vannak, hogy akárkit ki tudnak dobni a partvonalon, nem tudták megállítani.
Kicsit formába kell lendülnie, függetleníteni magát azoktól a dolgoktól, amik a háttérben folynak és újra azt a Neymart láthatjuk majd aki a sérülése előtt volt.
Forca Barca!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.15. 09:33:38

pep71 írta:
Lionel85 írta:Papírember, nagyon könnyű elnyomni. Már nem az első meccs, amikor azt veszem észre, hogy olyan könnyen választják el a labdától, mintha nem is lenne ellenfele senkinek Neymar. Mintha ott sem lenne... A játékban sem túl aktív, bár most legutóbb a City ellen más pozícióban aktívabb volt, mint az utolsó néhány meccsén a baloldalon. Fizikailag mindenképpen kell fejlődnie, erősödnie, persze úgy, hogy ne veszítsen a gyorsaságából, mozgékonyságából. Dolgozni kell azon, hogy ne tegyék könnyen partvonalon túlra, hanem küzdjön meg a lasztiért. Alexistől vehetne pár leckét.
Ne nevetess már, Alexistől vegyen leckét...gyerekek, Alexis még egy cselt sem tud megcsinálni...
Persze, hogy nem nyomják el úgy Alexist, mert sokkal kevesebb cselt csinál(de ha csinál, akkor simán szerelik vagy elhagyja magától a labdát), így nem olyan feltűnő, meg jóval alacsonyabb és zömökebb is a felépítése.
Nem a cselen múlik, hanem azon, hogy fedezi a labdát. Örülök, hogy jó lett a kedved.
Kép
Kép
Kép
pep71
Entrenador del Barça

2014.03.15. 09:09:28

Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.15. 08:54:49

Papírember, nagyon könnyű elnyomni. Már nem az első meccs, amikor azt veszem észre, hogy olyan könnyen választják el a labdától, mintha nem is lenne ellenfele senkinek Neymar. Mintha ott sem lenne... A játékban sem túl aktív, bár most legutóbb a City ellen más pozícióban aktívabb volt, mint az utolsó néhány meccsén a baloldalon. Fizikailag mindenképpen kell fejlődnie, erősödnie, persze úgy, hogy ne veszítsen a gyorsaságából, mozgékonyságából. Dolgozni kell azon, hogy ne tegyék könnyen partvonalon túlra, hanem küzdjön meg a lasztiért. Alexistől vehetne pár leckét.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.14. 15:59:59

Összességében a gyenge helyzetkihasználást lehet a szemére vetni. Ősszel igenis villogott, számos meccsen MOM volt, a BL-ben is vitte hátán a csapatot, emlékezzünk például a Celtic elleni meccsre.

Most az egész csapatnak szemmel láthatóan nem megy, de ezért nem elsősorban őt kell elővenni. Ilyen helyzetben egyelőre nem tőle kell várni, hogy amikor 11-ből 10 ember hullagyenge egy meccsen majd ő jön és gálázik. Gondoljunk bele most érkezett Európába 21 évesen, ráadásul olyan cirkusz volt most körülötte, hogy egy sokat tapasztalt, rutinos játékosnak is nagyon megérezné, ettől nem igazán lehet még a pályán se függetleníteni magát.

Most a City ellen nem venném elő. Azt tette, amit az edző kért tőle és teljesítette is. Nem csak az a lényeg, hogy villogjon, hanem a taktikai utasításokat is tartsa be. Ha ezért be kell áldozni azt, hogy ne a posztján játsszon és ne menjen bele sokszor olyan dolgokba, amikből könnyen labdát veszthet, akkor legyen.

Nekem eddig bőven pozitív csalódás, ősszel megmutatta, hogy ki tud emelkedni a csapatból, remélem lassan elül ez a botrány körülötte és 100 százalékosan a focira koncentrálhat.

Nem védeni akarom, nem is tisztem és ha teljes mértékben jogos lenne az a kritika amit kap valószínűleg beállnék a sorba, de úgy érzem most nem érdemli meg. És egyes meccseken, ha nem csak felületesen néznénk a teljesítményét, láthatnánk, hogyan is dolgozik. Az sem lehet könnyű, hogy itt nem ő az első számú sztár, mint a válogatottban vagy a Santosban, nem játszhat olyan kötetlenül, mint mondjuk Messi.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.14. 14:28:31

nekifutnék én is még egyszer, mert alkalmam volt újra nézni a City elleni meccset - nyugodtan.
abban gondolom nincs vita, hogy az angolok a középpályán és onnan hátra robusztus, gyors, jól képzett, tapasztalt nemzetközileg is elismert klasszisokból állnak. na-mármost egy ilyen közegben amikor Messi mellett kiemelten őríznek valakit nem könnyű villogni. Neymar azért alkalmankét megtette! főleg, ha úgy kapja a lasztikat (lendületből, futtában) ahogy ő megszokta!!! az ha a védő rajta liheg és rálövk a passzt nos az neki nem megy, egyelőre nem így kellene hozzá idomulni(amíg meg nem tanulja, ha egyáltalán van ilyen ambíciója?!)
más: egyetértek ezúttal Tatával, igenis hajtott a srác, sokat védekezett?!! gyakran Alvessal párban hátul, miközben egy Busquets nevű(védekező??) középpályás az első 45 percben írd és mond egyetlen labdát sem szerzett!!!, egyetlen párharcot nem nyert, és egyáltalán : semmit nem csinált azon túl, hogy üres területeken szédelgett és ha kapott egy- egy passzt, azonnal szabadult a labdától.
van persze baj a sráccal: a gólszegénység. nos nálam ez nem bocsánatos bűn az ő pozíciójában, őszintén remélem, hogy ebben fejlődni fog.
18Barca99
Capitá del Barça

2014.03.14. 14:21:23

Csbal írta:Ne haragudj, de én még nem láttam Neymart 3-4 embert símén megverni. Azt látom, hogy ahogy utánam is említették páran, hogy nem hozza azt amit vártak tőle, és amit tudna(bár ez sztem a sok hype-nak köszönhetően alakult ki róla, de ez most mellékes). És ha valakire lehet panasz az nem Alexis hanem Neymar. Egyszóval még nem bizonyított. Az hogy gólt rúgott a Madridnak, semmit nem jelent, ez egy meccs, de a Liga 38 meccsből áll.
Azért mert személyesen Te nem láttad még Neymart 3-4 embert simán megverni az nem jelenti azt, hogy nem is történt még meg...

Celtic elleni utolsó gólja, Milan ellen mikor 10 méterről akarta kipókhálozni a kaput (előtte 4 emberen ment át mint kés a vajon), Osasuna elleni szólója..

Azért mert te nem látsz valamit attól még megtörténnek dolgok :roll:
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Cooh
Jugador del Barça

2014.03.14. 12:24:19

Nem tudom egyesek mit várnak egy olyan fiatal játékostól aki még csak most tapasztalja meg az európai elit focit.

Oké jó kezdődött a szezon, most gyengébben muzsikál, De amíg Messi nem volt igenis nagyban hozzá járult a csapat sikereihez.
Speciel nincsenek túl nagy elvárásaim az első évében. Tanuljon sokat, legyen alázatos.
Képességei megvannak, de jövő szezontól lehetnek magasabb elvárások vele szemben.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.03.14. 10:28:31

eimenis1212 írta:Dehogy nem kell megmagyarázni a jó teljesítményt... Mindent meg kell magyarázni manapság Nézd meg a világ legjobb játékosát, ontj a gólokot, minden héten új rekordokat dönt mégis megtalálták.
Nálam Neymar vitán felül áll, hihetetlen a srác. Az az ember aki képes 2-3-4 embert simán megverni. Amit nem sok csatár tud megtenni. Jó kis kontraszt volt amikor Alexis tegnap beállt meglódúlt a kapu felé 1-1-ben, vagy 2 védő volt előtte, és aztán jól le is szerelte magát :) Tényleg nem Alexistz akarom bántani, csak ha összehasonlítja Neymart vele vagy Pedróval akkor látja mekkora a kontraszt.
Tényleg nem kötekedni akarok, de a világ legjobb játékosa alatt gondolom Messit értesz. Na most az utóbbi mérkőzéseken igencsak hagyott kívánni valót a játéka. Senki nem hőbörögne, ha jó teljesítmény is párosult volna a góljai mellé. Szóval a jó teljesítményt nem kell megmagyarázni. Ne haragudj, de én még nem láttam Neymart 3-4 embert símén megverni. Azt látom, hogy ahogy utánam is említették páran, hogy nem hozza azt amit vártak tőle, és amit tudna(bár ez sztem a sok hype-nak köszönhetően alakult ki róla, de ez most mellékes). És ha valakire lehet panasz az nem Alexis hanem Neymar. Egyszóval még nem bizonyított. Az hogy gólt rúgott a Madridnak, semmit nem jelent, ez egy meccs, de a Liga 38 meccsből áll.
corol
Entrenador del Barça

2014.03.13. 19:05:37

Leon írta:Addig amíg nem ér Messi szintjére itt biztos lesznek akik elzavarnák,gondolom Tatát meg azért mert nem nyert még egy szezon alatt 6 kupát! =D>

Neymar "varázslásra" tanította Alvest és Songot: :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=ByjGt5C_Qpk" target="_blank
Nagy kedvelője vagyok a srácnak, örültem, hogy ide igazolt. Ugyanakkor elismerem, hogy azért többet vártam Tőle és egyelőre nem hozza azt amit igazán tud. Sokszor bizonytalan, rossz megoldásokat választ, elég gyenge a helyzetkihasználása is. Pedig minden adottsága meglenne, hogy Messivel szétszórják a védelmeket.
Initom
Entrenador del Barça

2014.03.13. 18:25:26

Ha valakit lehet bántani akkor az ő és nem Alexis.... :roll:
Abi & Tito
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.03.13. 18:16:40

Csbal írta:
Leon írta:Persze mindenki máshogy látja a dolgokat de lassan kezd a fórum is olyan színvonalú lenni mint a sötét oldal.Ahogy valakinek nem megy 1-2 meccsen a játék azonnal el kell adni,meg kell verni,kerékbe törni satöbbi.
Nyilván nem számít az,hogy európai újoncként 21-22 évesen az összes csúcsrangadót jórészt neki köszönhetően nyertünk meg (ATM elleni szuperkupa,a Real elleni bajnoki meg a City elleni 2.gól).
Meg az sem számít,hogy Messi távollétében ő volt a csapat vezére.
Millió gondja van mostanában szegény gyereknek,talán el lehet nézni neki,hogy dekoncentrált.
De ekkor megkérdezik: miért megy neki jól a brazil válogatottban?
Nos,ott nem ilyen nulla motivációs közeg veszi körül mint ami most van a Barcában, ez némiképp demoralizálja itt,nem? :roll:
Mindent meg lehet magyarázni. A tény viszont az hogy semmivel nem tűnik ki, ahogy vártuk volna, vagyis várták volna, mert én nem voltam rózsaszín ködben ezzel kapcsolatban. Tudod a jó teljesítményt nem kell(ene) megmagyarázni.
Dehogy nem kell megmagyarázni a jó teljesítményt... Mindent meg kell magyarázni manapság Nézd meg a világ legjobb játékosát, ontj a gólokot, minden héten új rekordokat dönt mégis megtalálták.
Nálam Neymar vitán felül áll, hihetetlen a srác. Az az ember aki képes 2-3-4 embert simán megverni. Amit nem sok csatár tud megtenni. Jó kis kontraszt volt amikor Alexis tegnap beállt meglódúlt a kapu felé 1-1-ben, vagy 2 védő volt előtte, és aztán jól le is szerelte magát :) Tényleg nem Alexistz akarom bántani, csak ha összehasonlítja Neymart vele vagy Pedróval akkor látja mekkora a kontraszt.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.03.13. 17:59:40

Leon írta:Persze mindenki máshogy látja a dolgokat de lassan kezd a fórum is olyan színvonalú lenni mint a sötét oldal.Ahogy valakinek nem megy 1-2 meccsen a játék azonnal el kell adni,meg kell verni,kerékbe törni satöbbi.
Nyilván nem számít az,hogy európai újoncként 21-22 évesen az összes csúcsrangadót jórészt neki köszönhetően nyertünk meg (ATM elleni szuperkupa,a Real elleni bajnoki meg a City elleni 2.gól).
Millió gondja van mostanában szegény gyereknek,talán el lehet nézni neki,hogy dekoncentrált.
Nos,ott nem ilyen nulla motivációs közeg veszi körül mint ami most van a Barcában, ez némiképp demoralizálja itt,nem? :roll:
Mindent meg lehet magyarázni. A tény viszont az hogy semmivel nem tűnik ki, ahogy vártuk volna, vagyis várták volna, mert én nem voltam rózsaszín ködben ezzel kapcsolatban. Tudod a jó teljesítményt nem kell(ene) megmagyarázni.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.13. 14:55:17

Addig amíg nem ér Messi szintjére itt biztos lesznek akik elzavarnák,gondolom Tatát meg azért mert nem nyert még egy szezon alatt 6 kupát! =D>

Neymar "varázslásra" tanította Alvest és Songot: :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=ByjGt5C_Qpk" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.13. 08:13:27

Bob_Marley írta:
csabimo írta:Emlékeim szerint 3-4 kilo izmot igértek akartak a srácra pakolni.. Elfelejtették vagy csak én nem veszem észre :)
Arra már nem volt pénz. :mrgreen: Lefizettünk mindenkit, az orvosoknak nem volt elég a kenőpénz.

Viccet félre téve, tényleg továbbra is botsáska a gyerek...
azt nem tudom mit jelent a "botsáska" de LÉON értékelése -nálam- tökéletesen ül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.13. 00:00:34

csabimo írta:Emlékeim szerint 3-4 kilo izmot igértek akartak a srácra pakolni.. Elfelejtették vagy csak én nem veszem észre :)
Arra már nem volt pénz. :mrgreen: Lefizettünk mindenkit, az orvosoknak nem volt elég a kenőpénz.

Viccet félre téve, tényleg továbbra is botsáska a gyerek...
Kép
Kép
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2014.03.12. 23:50:27

Emlékeim szerint 3-4 kilo izmot igértek akartak a srácra pakolni.. Elfelejtették vagy csak én nem veszem észre :)
Leon
Director del Fútbol

2014.03.10. 19:57:20

Persze mindenki máshogy látja a dolgokat de lassan kezd a fórum is olyan színvonalú lenni mint a sötét oldal.Ahogy valakinek nem megy 1-2 meccsen a játék azonnal el kell adni,meg kell verni,kerékbe törni satöbbi.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.10. 18:25:02

Neymar egy hosszútávú befektetés. Aki ezt nem látja az....
Az ősszel nem egy meccsen magasan MOM volt, a játékára nem lehet panasz. Most a sérüléséből visszatérve, egy nagy balhé közepette, (ahol még az apját is sittre akarják vágni) alig 22 évesen, egy teljesen új közegben alt hangon 8-9 indiszponált ember mellett nem tudja hátára venni a csapatot. Mit képzel!? Takarodjon innen!!
Ne vicceljünk már!

Egy olyan szezon után ahol a két szélső játékosunk hatalmas flop és gólképtelen volt megszereztük a világ talán legnagyobb tehetségét POSZTRA nekem nem tűnik rosszabb igazolásnak, mint egy Giuly és Larsson duó szerződtetésének.

Amúgy szombaton igazán nem volt vele gondom. Abból a szempontból, hogy ő volt az egyetlen támadónk aki tényleg gólt akart rúgni. Ha kellett visszament labdáért és egyből fordult vele, agilis volt. Viszont valahogy semmi nem jött össze. Vagy rossz megoldást választott, vagy még odaért egy láb. Összességében tényleg nem játszott jól (ahogy egytől-egyig senki se), de rajta legalább lehetett látni a szándékot.
Lehet, hogy én láttam falsul, de nekem ez jött le.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése