A tartalom is gáz, de hogy ráadásul nem is érted, mi a humor tárgya, az még rosszabb. Nem megyek bele a Tello, Pedro vs Neymar összehasonlításba, de ha szerinted logikátlan döntés volt idehozni a brazilt, nem tudom mit néztél tavaly. Barca meccset nem, az biztos.Bob_Marley írta: Ezt már múltkor se értettem mi a humor tárgya, mikor szóba került és ezt írtam. Igen itt van Te4llo és Pedro is ezért is felesleges támadót igazolni, hova minek, miért. S pl Neymarral kapcsolatban is ezt írtam kiadtunk 57 milliót oda, ahova nem volt égető igazolni, tudom a reklám meg már visszahozta az árát, meg az amúgy értékmérő (what...?) facebookon x emberből most már 5x kedveli és stb, csak attól még logikátlan volt.
Barca Igazolások
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Év fórumozója 2013
Because of the good performances of Marc Bartra, Barcelona are no longer considering to sign a centre back in January. [md]
Helyes. Mondjuk szerintem nyáron úgyis fogunk igazolni egy középhátvédet.
A TF-re járok teniszezni, ott mindig látom a 7-8-9 éves kissrácok edzéseit, azért nem egy olyan van közülük, akit szívesen elnéznék a Barçában. Az egyik ráadásul mindig Messi-mezben van, szóvak még képes is lenne Lionel császár alá dolgozni.
Helyes. Mondjuk szerintem nyáron úgyis fogunk igazolni egy középhátvédet.

Hát, azért ők sem igazán fiatalok... Mint tudjuk, 25-26 éves korában már minden futballista kezd kiöregedni és gyengülni, ez pedig rosszabb teljesítménnyel jár. Na most egy 16-17 éves játékosnak maximum 9 éve lenne itt... Ez kevés.bence-barca írta:Túl idős. Én most az u17es VBt nyerő nigériai válogatottból szemezgetnék.
A TF-re járok teniszezni, ott mindig látom a 7-8-9 éves kissrácok edzéseit, azért nem egy olyan van közülük, akit szívesen elnéznék a Barçában. Az egyik ráadásul mindig Messi-mezben van, szóvak még képes is lenne Lionel császár alá dolgozni.

- shutterisland
- Director del Fútbol
most a neymarral szembeni véleményedet hagyjuk, szerencsére rohadt kevesen látjátok ilyen rosszul a srác helyzetét, de hogy még reinát is idehoznád.S szerintem Reina sem lenne rossz opció, ha nem sikerülne mondjuk a belga, egy tapasztalt spanyol kapus, hazai kapus, aki jól ismeri a társakat egy logikus döntés lenne.

mi a fenének hoznánk egy 32 éves kapust, aki vv-nél gyengébb ?
legalább 15 jobb opciót tudnék felsorolni kapásból.
néha olyan, mintha azt hinnéd, ez egy valencia vagy everton, ahova nem kell neymar, mert van pedro meg tello, vagy jöhet helyette a spanyol középcsapatból se nagyon kiemelkedő muniain, ahova simán jó egy öregedő, másodvonalas kapus, vagy ahol elég vezetésnél visszaállni és lepörgetni az órát a meccseken.
-
- Llegenda del Barça
Túl idős. Én most az u17es VBt nyerő nigériai válogatottból szemezgetnék.messideco írta:Most, hogy Iniesta a Manchesterbe, míg Messi egyik adidias-csapatba igazol, nem kellene elgondolkozni a pótlásukról? Depay oké, de Iniesta helyett jöhetne Adam Maher nem?
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Dél vagy Észak-Amerika... egykutya!
Egyébként érdekesek ezek a hírek, mert amint a külföldi sajtó bedob egy jól hangzó nevet,mindenki egyre jobban rápörög ;nyáron volt Rooney a téma,akkor kb a fórum 50°% mondta jöjjön, pár hete L4wandowsk1 volt;akkor kb 75% támogatta, most Aguerónál ez már kb 90%.

Egyébként érdekesek ezek a hírek, mert amint a külföldi sajtó bedob egy jól hangzó nevet,mindenki egyre jobban rápörög ;nyáron volt Rooney a téma,akkor kb a fórum 50°% mondta jöjjön, pár hete L4wandowsk1 volt;akkor kb 75% támogatta, most Aguerónál ez már kb 90%.

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
sörvirsli írta:, a Celtics ellen is ő volt a húzóember...J
Hihetetlen ez a Neymar, nem elég, hogy itt Barcelonában brilírozik, még arra is van ereje,hogy átruccanjon a tengerentúlra megalázni egy NBA csapatot

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Teljesen egyetértek. Neymarra szükségünk volt, de Agüero teljesen fölösleges. Ennyi pénzt kidobni egy sokadik világklasszisra, mikor itt van nekünk egy Messi-Neymar duónk egy jó formában lévő Alexisszel. Túl nagy luxus lenne Kunt idehozni. Ha mégis csatárra lenne majd szükségünk, akkor sokkal inkább szélsőre és persze nem ilyen áron. Én bízom Deulofeuban, de ez a jövő zenéje, ja meg persze, hogy Alexis formája kitart...Bob_Marley írta:Totál feleslegesen tartom, hogy Agüerokat meg másokat igazoljunk. Kapuskérdés fontosabb lesz, s bízom benne nem megint méregdrága támadókra fordítjuk a pénzt. Ha választani kell, akkor Courtois, nagyon fontos lenne, hogy olyan ember jöjjön, aki ismeri a Ligát, könnyebben betud illeszkedni. S szerintem Reina sem lenne rossz opció, ha nem sikerülne mondjuk a belga, egy tapasztalt spanyol kapus, hazai kapus, aki jól ismeri a társakat egy logikus döntés lenne.

Ha kapus, akkor a belga egyértelműen. Minden mellette szól, egyedül az ára nem. De ha hozható árban van, akkor mindenképpen hozni kell. Ha nem, akkor Ter Stegen. Reinát meg felejtse már el mindenki (fórumozók, vezetők)!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- JOseppe
- Jugador d'estrella
BoB!!! Pedró hanyatlását mióta követed nyomon??? Mert szerintem azt mindenki tudja hogy ő sohasem lesz alkalmas arra hogy felvegye a versenyt egy Neymaral vagy egy Agüeróval, egyszerűen azért mert nem jobb képességü Tellóval egyetemben sajnos.Bob_Marley írta: Ezt már múltkor se értettem mi a humor tárgya, mikor szóba került és ezt írtam. Igen itt van Te4llo és Pedro is ezért is felesleges támadót igazolni, hova minek, miért. S pl Neymarral kapcsolatban is ezt írtam kiadtunk 57 milliót oda, ahova nem volt égető igazolni.

Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Idáig csak fél tucat gólt rúgott Neymar meg kiosztott még annyi gólpasszt, nyert nekünk egy klasszikust meg egy szuperkupát, a Celtics ellen is ő volt a húzóember...Ja ezt tavaly Pedro is megcsinálta ott a balszélen... ja mégsem. Tényleg logikátlan volt.
Én nem vagyok Aguero ellen,jöhetne MIUTÁN a kapus és esetleg a hátvéd kérdés megoldódott.

Én nem vagyok Aguero ellen,jöhetne MIUTÁN a kapus és esetleg a hátvéd kérdés megoldódott.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt már múltkor se értettem mi a humor tárgya, mikor szóba került és ezt írtam. Igen itt van Te4llo és Pedro is ezért is felesleges támadót igazolni, hova minek, miért. S pl Neymarral kapcsolatban is ezt írtam kiadtunk 57 milliót oda, ahova nem volt égető igazolni, tudom a reklám meg már visszahozta az árát, meg az amúgy értékmérő (what...?) facebookon x emberből most már 5x kedveli és stb, csak attól még logikátlan volt.recrea írta:....mikor itt van nekünk az ugyanolyan Pedro meg Tello....Bob_Marley írta:Totál feleslegesen tartom, hogy Agüerokat meg másokat igazoljunk....![]()

....mikor itt van nekünk az ugyanolyan Pedro meg Tello....Bob_Marley írta:Totál feleslegesen tartom, hogy Agüerokat meg másokat igazoljunk....

Kapus, középhátvád kell, csókolom!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Totál feleslegesen tartom, hogy Agüerokat meg másokat igazoljunk. Kapuskérdés fontosabb lesz, s bízom benne nem megint méregdrága támadókra fordítjuk a pénzt. Ha választani kell, akkor Courtois, nagyon fontos lenne, hogy olyan ember jöjjön, aki ismeri a Ligát, könnyebben betud illeszkedni. S szerintem Reina sem lenne rossz opció, ha nem sikerülne mondjuk a belga, egy tapasztalt spanyol kapus, hazai kapus, aki jól ismeri a társakat egy logikus döntés lenne.

- visca el barca
- Presidente del Barça
ennyi a kivásárlási ára.Chino írta:(ha egyáltalán annyiért el lehet hozni)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni.bence-barca írta: Egyébként én inkább Reusra voksolnék, lehet mondani, h Kun tud szélen játszani, de már töke ki van az embernek az itt meghanyatlott csatárokkal, akiket szélre erőltetnek.
Reusnak kedvelem a játékát, de Pedronak úgysem adják ki az útját a német pedig nem hiszem hogy annyival többet tudna adni mint Alexis, sőt. Gólokban biztos nem, a chilei mezőnyjátékával pedig amúgy sincs gond. Szóval feleslegesnek tartom 35 millióért (ha egyáltalán annyiért el lehet hozni) idehozni úgy, hogy a szélre van egy Neymar/Alexis/Pedro (+Tello) triónk és még ott van Deulofeu (bár, ha ilyeneket nyilatkozik nem biztos hogy szívessen fogják látni), aki ha minden igaz végre kapni fogja a játékperceket, ráadásul Messi is többet járogat már ki a kezdeti pozíciójába.
Amúgyis sokadrangú kérdésnek tartom támadó érkezését. Kapust mindenképpen kell hozni, ami reméljük a Ter Stegen-Courtois duó egyikéből fog kikerülni. Az utóbbinak jobban örülnék és ha minden igaz nem vágyik vissza Londonba, a szerződését sem akarja meghosszabbítani, abban meg nem vagyok biztos, hogy még egy évet szeretne kölcsönbe menni. Szerintem az Atleticoval leszünk majd harcban nyáron. Viszont a belga drágább lenne, szóval nem fakadok sírva ha a német érkezik. Reinat szvsz vészmegoldásra szánták, ha Valdes lelépett volna. De lehet, hogy jön majd Pinto helyére, mert ha jól tudom lejár a szerződése és új kontraktus nem született.
Amellett újra terítéken lesz a védőkérdés. Nagyon jó hogy Bartra képes volt beépülni a csapatba, de sajnos a Kapitánnyal jövőre már nem lehet számolni. Középre kelleni fog valaki, Hummelsről egyre többet cikkeznek, örülnék ha érkezne.
Még a középpálya rendbetételét is fontosabbnak tartom, mint Reust vagy Kunt. Vagy sikerül házon belül megoldani Robertoval esetleg Rafinhaval vagy rá kellene menni Gündöganra. Valaki biztos elfogja vinni a német-törököt, jó lenne ha mi lennénk azok. Ez viszont nem lesz könnyű, mert kérők vannak (a Reallal van is valami szóbeli megállapodás). Az ára biztos az egekben lesz, ahogy Hummelsé is. A Dortmundtól már elment Götze, nagy valószínűség szerint Lewa szintén lép, esélyes Gündögan is a távozásra. Nem fogja csak úgy engedni a Dortmund, hogy lerabolják.
Forca Barca!!!!
-
- Az Év fórumozója 2013
Tudod, #fifa #fm #pesbence-barca írta:Nem akarok én itt senkit se megbántani, meg letörni a lelkesedést, de komolyan arról megy a vita, h Reus vagy Agüero jöjjön?
Ehhez inkább májusban kéne visszatérni, amikor az a parányi realitás mégiscsak több alapon lesz, hisz kezdődik az uborkaszezon.![]()
Egyébként én inkább Reusra voksolnék, lehet mondani, h Kun tud szélen játszani, de már töke ki van az embernek az itt meghanyatlott csatárokkal, akiket szélre erőltetnek.

Hadd álmodozzunk kicsit. Ránk fér.

Májusban meg ennél sokkal irreálisabb hírek jönnek majd, ebben biztos vagyok. Falcao, Robben... Lesz itt minden.

-
- Llegenda del Barça
Nem akarok én itt senkit se megbántani, meg letörni a lelkesedést, de komolyan arról megy a vita, h Reus vagy Agüero jöjjön?
Ehhez inkább májusban kéne visszatérni, amikor az a parányi realitás mégiscsak több alapon lesz, hisz kezdődik az uborkaszezon.
Egyébként én inkább Reusra voksolnék, lehet mondani, h Kun tud szélen játszani, de már töke ki van az embernek az itt meghanyatlott csatárokkal, akiket szélre erőltetnek.
Ehhez inkább májusban kéne visszatérni, amikor az a parányi realitás mégiscsak több alapon lesz, hisz kezdődik az uborkaszezon.

- sörvirsli
- Capitá del Barça
Na persze,biztos a City csak úgy elengedi az argentint,50-60 alatt biztos nem.
A Neymaros nyári bevásárlás után kizárt,hogy annyi lóvét megint kiadjanak egy csatárra,pláne a várható (hátvéd)-kapus kiadások ismeretében.
L4wandowsk1-ra kell lecsapni,hamarosan szinte ingyen igazolható,ráadásul ő is szívesen játszana itt.
A Neymaros nyári bevásárlás után kizárt,hogy annyi lóvét megint kiadjanak egy csatárra,pláne a várható (hátvéd)-kapus kiadások ismeretében.
L4wandowsk1-ra kell lecsapni,hamarosan szinte ingyen igazolható,ráadásul ő is szívesen játszana itt.

- shutterisland
- Director del Fútbol
az a reus, aki elvileg lenyilatkozta, hogy az fc barcelona csak egy kis rész a real madrid történelmében ?
persze ha kacsa, akkor nem cink, de olvastam pár helyen a napokban.
egyébként én is kedvelem reust, aguero és ő közüle nagyjából dobókockával döntenék.
1-3 : reus
4-6 : agu

persze ha kacsa, akkor nem cink, de olvastam pár helyen a napokban.
egyébként én is kedvelem reust, aguero és ő közüle nagyjából dobókockával döntenék.
1-3 : reus
4-6 : agu
-
- Az Év fórumozója 2013
Reus itt szerintem akármelyik szélen bőven elférne.visca el barca írta:épp h reusnak nem lenne helye. ő olyan se nem kp, se nem csatár pozicioban tolja, neki a 4-2-3-1 vmelyik széle fekszik. sokra nem mennénk vele, ha sanchez helyette játszana. uhogy mégsem kell ő ide

Agüerót meg kitennéd a jobbosra?

De mondom, ha az argentint hozzuk el, akkor sem fogok harakirit elkövetni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
épp h reusnak nem lenne helye. ő olyan se nem kp, se nem csatár pozicioban tolja, neki a 4-2-3-1 vmelyik széle fekszik. sokra nem mennénk vele, ha sanchez helyette játszana. uhogy mégsem kell ő ideGareth Tello írta:Agüero sem lenne rossz, de egyrészt minimum egy tízessel drágább lenne, másrészt talán nehezebb lenne megtalálni a helyét a csapaton belül.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Reus 35-ért ajándék lenne, én azonnal hoznám, egyébként is álmodozom már egy ideje arról, hogy leigazoljuk a németet.visca el barca írta:agüero nem mindig középen tolja (mondjuk mostanaban igen), régebben azért sokat játszott a bal oldalon is, de mivel jobb lábas, gondolom a jobboson sem jönne zavarba. szóval azért nem annyira klasszikus középső játékos mint falcao vagy zlatan.
vmelyik nap olvastam, hogy reusnak meg 35 millás kivásrlási ára van, vmelyiket biztos elhoznám pedro helyére (inkább az argentint, sokkal nagyobb spíler mint reus, meg jobban is illene ide)

Arról meg ne is álmodozz, hogy Pedrónak kiadják az útját. Viszont azt el tudom képzelni, hogy Tello távozik (bármennyire is kedvelem, annak nincs értelme, hogy még hosszú évekig játsszon is ötödik-hatodik számú támadóként), Reus vagy Kun jön, Pedro pedig ötödik számú csatár lesz Messi, Neymar, Alexis és Reus/Agüero mögött.

(És akkor Deulofeuról még nem is beszéltünk.

Ráadásul, mint tudjuk, van egy olyan katalán város, hogy Reus, szóval csak annyi lesz a dolgunk, hogy leigazoljuk Marcót, megváltoztatjuk a keresztnevét Marc-ra, aztán máris saját nevelésű katalán lesz belőle.

A kapuskérdés nálam már leegyszerűsödött arra a szintre, hogy vagy Ter Stegen, vagy Courtois. Akármelyik jön, maximálisan elégedett leszek.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ahogy a neymar-alexis-messi hármas, úgy aguero posztja is nagyjából forgatható elöl.
mind a négy játékos gyors, alacsony súlypontú, technikás támadó, egyiknek sem okoz gondot, ha helycserék vannak meccs közben mondjuk.
én most biztos nem hoznám 50 millákért ide aguerot, de nyilván nem döfnék tőrt a szívembe, ha itt lenne, mert kedvelem és a mai viszonylatban topcsatárnak tartom.
kapus téma :
ter stegen, vagy courtois, két fantasztikus lehetőség.
ha muszáj lenne választanom, szimpátia alapján inkább ter stegent dobnám, a németeknél is mindig kijön valami topkapus, köpke, kahn, lehmann, neuer...lehetne a következő.
de bármelyik jön, maximálisan elégedett leszek, és bizakodva várom.
reinához meg annyit, hogy 32 éves lesz a nyáron, mikor ugye érkezne.
most lehoz itt 2-3 kérdőjeles szezont, aztán ?
addigra meg már courtois lehet, hogy a chelsea, stegen pedig valamely másik nagyobb csapat kapuját védené, aztán lehetne megint vadászni meg ötletelni.
az ára kecsegtető, lehet, hogy akár ingyen is el tudnánk hozni, saját nevelés, ez nyilván a vezetőségnél plusz pont, rutinos, és nagyon jó mókamiki, bizonyította már a spanyol válogatott öltözőjében többször is, de nagyjából ennyi.
nálam nagyon sokadik alternatíva lenne.
azt meg csak így zárójelben, hogy azért nehogy már az utóbbi 25-30 év legjobb kapusai között számon tartott zubi keveredjen szakmai vitába egy ÚJ KAPUST illetően rosell-el.
ha már tata nem nyögheti ki, hogy ki kell, akkor egyértelműen zubi szavára kell hallgatni, nálam ez nem kérdés.
mind a négy játékos gyors, alacsony súlypontú, technikás támadó, egyiknek sem okoz gondot, ha helycserék vannak meccs közben mondjuk.
én most biztos nem hoznám 50 millákért ide aguerot, de nyilván nem döfnék tőrt a szívembe, ha itt lenne, mert kedvelem és a mai viszonylatban topcsatárnak tartom.
kapus téma :
ter stegen, vagy courtois, két fantasztikus lehetőség.
ha muszáj lenne választanom, szimpátia alapján inkább ter stegent dobnám, a németeknél is mindig kijön valami topkapus, köpke, kahn, lehmann, neuer...lehetne a következő.

de bármelyik jön, maximálisan elégedett leszek, és bizakodva várom.
reinához meg annyit, hogy 32 éves lesz a nyáron, mikor ugye érkezne.
most lehoz itt 2-3 kérdőjeles szezont, aztán ?
addigra meg már courtois lehet, hogy a chelsea, stegen pedig valamely másik nagyobb csapat kapuját védené, aztán lehetne megint vadászni meg ötletelni.
az ára kecsegtető, lehet, hogy akár ingyen is el tudnánk hozni, saját nevelés, ez nyilván a vezetőségnél plusz pont, rutinos, és nagyon jó mókamiki, bizonyította már a spanyol válogatott öltözőjében többször is, de nagyjából ennyi.
nálam nagyon sokadik alternatíva lenne.

azt meg csak így zárójelben, hogy azért nehogy már az utóbbi 25-30 év legjobb kapusai között számon tartott zubi keveredjen szakmai vitába egy ÚJ KAPUST illetően rosell-el.
ha már tata nem nyögheti ki, hogy ki kell, akkor egyértelműen zubi szavára kell hallgatni, nálam ez nem kérdés.
- visca el barca
- Presidente del Barça
agüero nem mindig középen tolja (mondjuk mostanaban igen), régebben azért sokat játszott a bal oldalon is, de mivel jobb lábas, gondolom a jobboson sem jönne zavarba. szóval azért nem annyira klasszikus középső játékos mint falcao vagy zlatan.
vmelyik nap olvastam, hogy reusnak meg 35 millás kivásrlási ára van, vmelyiket biztos elhoznám pedro helyére (inkább az argentint, sokkal nagyobb spíler mint reus, meg jobban is illene ide)

- Messithebest
- Director del Fútbol
ezzel egyetlen probléma van hogy Agüero középcsatár ... de ha vissza dobjuk Messit a jobb oldalra, örömmel látnám itt... nagyon brutál csatártriónk lenneS.Agüero írta:Man City forward Sergio Aguero (25) has offered himself to Barcelona. Barcelona are interested and Messi would also want him to join. [el9]
Neymar - Messi - Reus/Agüero hármas nem lenne rossz ott elöl.Meg ugye Alexis.
![]()
Nagy "álmom" válna valóra, ha sikerülne elhozni Agüero-t.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James