Néha visszaszoktam nézni a legutolsó oldalra és onnan olvasgatni hozzászólásokat, voltak érdekes dolgok Pepnél, mint például ez:
2008.05.08:
DonJuan1013 írta:Komolyan mondom itt baj van pár ember fejében , ha komolyan azt gondolják, hogy guardiola a legmegfelelöbb ember a barca kispadjára!
Nevetséges!!!!
Ez az ember egy senki, mint edző! Hatalmas játékos volt, sokat tett a klubért, de ettől még nem való oda edzőnek! Ezzel az erővel a szertáros bácsit is oda rakhatják, vagy a vizesfiút, mert ők is sokat tettek a klubért! Lehet itt szídni a játékosokat, a most kialakult helyzetért, de itt a Laportáék legalább akkora hunyók, és nagyon nagy hibát követnek most el! Gyanítom legalább még egy évig nem nyerünk semmit, mert Guardiolának még annyi szava se lesz az öltözőben, mint rijkaardnak volt! Lehet most mondani, hogy negatív vagyok, de inkább elkéne gondolkozni minek is örül most itt a nép, nekem úgy fest egy ujjabb sikertelen évnek! De ne legyen igazam!
Hát nem lett!!!
De egyébként vannak még ott érdekes dolgok, amik persze, akkkor még érthetőek voltak...
Nagyon örülök, hogy Pep válaszolt az ilyen hozzászólásokra! Akkor az volt a baj, hogy ő lesz az edző, most sokan írják, hogy hibát követ el ezzel az
Ibra-Eto'o cserével... Biztos vagyok benne, hogy nem! Biztos vagyok benne, hogy jövőre 6 trófeát gyűjtünk be! Van még egy köre ennek a Barcelonának!

Hogy utána mi lesz? Na arra én is kiváncsi vagyok!